Dag 6

Fem saker jag inte kan leva utan:

1. Min familj och släkt

2. Mina vänner

3. Hårnålar

4. Deodorant

5. Rakapparaten


Bild från i lördags när jag, Cillan, Carro och Alex badade i Hällen! Kan slänga upp lite fler bilder från den dagen senare någon gång!


Orientering


Herregud säger jag bara! Idag hade vi orientering på idrotten och det var verkligen djupt in i skogen som kontrollerna låg! Alltså jag fattar inte, jag är inte en sån där som gärna springer ut i skogen bland grenar och sånt eftersom jag inte är så förtjust i kryp, men nu idag var jag som värsta skogsmullen! Och bergsklättaren för den delen.. 2 kontroller låg vid stup så jag och jossan fick klättra lite också. Vi var i alla fall helgrymma och klarade banan felfritt!

Nu ska jag ha styrketräning på höghammar! Sen när jag kommer hem blir det middag, diskning, kanske plocka lite här hemma och göra några fysiktal plus läsa biologiboken! Imorgon är det ju torsdag, bästa dagen! 3 lektioner, helt underbart! Sen har vi 1.45 h matte, vilket också faktiskt är ganska trevligt, tiden liksom rinner på endå.

Dag 5

Ursäkta att jag inte fyllde i listan igår, hände lite saker på kvällen som gjorde att jag inte tyckte det var lika viktigt att göra en blogginlägg. Men nu sitter jag här och ska fylla i listan!

Sex sånger jag tycker om

1. Perfect - Simple Plan  


2. About a Girl - The Summer Set


3. For the First Time - The Script


4. I Wanna Grow Old With You - Westlife


5. Save the World - Swedish House Mafia


6. Telling the World - Taio Cruz

Livet är verkligen oförutsägbart!

Vem visste att mitt chokladsug kunde leda till att få pussas med killen min, träffa Johan, sen träffa Per och Sebastian och tillslut träffa Cillan som jag även följde med hem. Där får jag se en söt hundvalp, äta pasta med köttbullar, lära mig ett knep mot folk som är elaka och sedan träffa hennes mormor och morfar! Vem kunde räkna ut detta? Jag tycker i alla fall att det är läskigt att det kan bli såhär, men jag är väldigt glad att det blev som det blev. Fick ju träffa min kära tvilling! Och så blev jag för en gångs skull taggad för att träna! Känns som den där lilla blondinen enkelt får mig på bättre humör! Kan ju inte göra annat än att tacka. Men som sagt, träning nu, sen blire middag och sedan plugga glosor och så ska jag skriva 6 favoritsånger också eftersom det är dag 5 nu!


Lyckad programdag!

Jag kan säga att programdagen blev riktigt lyckad! Det var glada NV och NA elever som lämnade scoutstugan! Jag kan säga att jag själv också är väldigt glad, fick sluta 1 istället för 4 idag, vem skulle inte uppskatta det??


Programdag!


Woap woap! Nu är dags för programdag! Hoppas ettorna och treorna kommer få kämpa riktigt bra idag! Hörs senare amigos!

Dag 4

Sju rädslor

1. Spindlar och andra kryp

2. Mörker

3. Ögon

4. Att misslyckas

5. När Alex är arg

6. Att ramla när jag t.ex. åker skidor eller rullskidor

7. När folk gömmer sig bakom hörn


Och ibland Josefin när hon är såhär sur på mig!! :(

Ledighet


Måndag = Lång dag i skolan = Ingen träning!
Måndagar och torsdagar tror jag nästan är mina favoritdagar, även fast vi har svenska. Är väldigt rädd för våran nya svenskaläarare, men jag vet inte varför?? Kanske för att hon är så sträng. Annars så är det väll inget annat med att det är måndag. Ny vecka, nya saker att genomföra. Imorgon är det programdag som vi håller i och det känns som den kommer bli riktigt lyckad! Det är även vanlig träningsvecka nu, inga tester = hård träning. Kan säga att man njöt av den korta testtiden. Tycker det är bra att vi har olika tester i simningen så att vi ser att vi utvecklas, inte bara tidsmässigt då utan på andra sett. Vi kommer ju se om vi blivit mer explosiva m.m.

Jag tycker det är skönt att vara ledig från träningen, för då känner man att man har massor av tid, fast man brukar ju oftast slösa bort den på annat, som att sitta vid datorn eller kolla på någon film. Men det kanske man behöver göra ibland, så man känner att man kan faktiskt koppla av fast man går i skolan och tränar 7 gånger i veckan. Så, nu ska jag försöka röjja lite i min lya och senare kommer jag berätta om 7 rädslor som jag har. Tilldess, underhåll er själva med något som ni tycker om! Kanske baka en sockerkaka idag??


Dag 3

Åtta saker som irriterar mig:

1. Smulor i sängen

2. När det blåser

3. Kyla

4. Mina naglar

5. Finnar

6. Orättvisor

7. Endel lärare

8. När folk pruttar


Dag 2

Nio saker jag gör varje dag

1. Tränar 

2. Skrattar

3. Är med Alex

4. Äter onyttigt

5. Sover

6. Använder toalettpapper

7. Rör på mig

8. Kollar mig i spegeln

9. Bloggar


---> Nu! Lyskväll!

Trying to be perfect, trying not to let you down



Helg


Nu är det äntligen helg. Den kommer innehålla mycket sömn, skratt och kramar, i hope! Lyskväll ikväll, plus att mina favorittjejer ska sova här! Kan ju inte göra annat än gilla läget! Det enda som är lite jobbigt är att jag har värsta träningsverken från igår när vi körde styrketräning, speciellt mycket i magen! Sen har jag och Lisa en strech tävling om vem som kan bli vigast i ljumskarna, så nu blir det att strecha varje dag!

Nu ska jag byta om för att gå ner till solrosen och kolla när pojken spelar fotboll, ha en fortsatt underbar dag! Fyller i senare min lista, nio saker jag gör varje dag, så håll er uppdaterade!

Dag 1

10 fakta om dig själv

1. Jag är inte så förtjust i läsk

2. Jag kan nästan inte äta någon annan glass förutom Ben&Jerry's

3. Jag är väldigt lat utav mig

4. Jag kollar nästan aldrig på tv

5. Jag kan inte vissla eller knäppa med fingrarna

6. Jag vill lära mig att dansa

7. Jag fryser för det mesta

8. Jag tycker om fåglar

9. Jag tycker inte om senap

10. Jag hade helt platt hår när jag gick i 5:an


Blubb blubb blubb


Tjolahopp! Klockan är 5 i halv 10 och jag har haft morgonträning! Inte helt fel att gå idrottsgymnasiet. Istället för att ha 2 timmar inviduellt val, så har jag simning och börjar kvart över 10 i skolan. NICE! Istället för 8, fast jag börjar ju träna 7 men det är en annan femma det.

Btw! Inatt så kunde jag sova! Kanske var för att jag bloggade om mina sömnproblem? Slockade runt kvart över 10 och vaknade inte en enda gång under natten. Glad tjej eller!?!? Så nu längtar jag tills ikväll och till lördag morgon, för då får jag sova ut! På lördag är det även lyskväll, mysigt! Får se vad som hittas på då.

Har haft lite funderingar om jag ska ha en sån där lista som man fyller i dag för dag, och nu så har jag bestämt mig för att, jaa, det ska jag göra! Så nu i 10 dagar kommer jag besvara dessa punker, hoppas det passar!

Dag 1 - tio fakta om mig själv

Dag 2 - nio saker jag gör varje dag

Dag 3 - åtta saker som irriterar mig

Dag 4 - sju rädslor

Dag 5 - sex sånger jag tycker om

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer

Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Dag 9 - två saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - en person jag litar på


Sömnproblem..

Tumblr_lnqhr5rqf31qd9lrdo1_500_large
Har inte kunnat sova på hela veckan, jag undrar verkligen vad problemet är. Det är verkligen irriterande att ligga vaken hela natten eller att vakna upp flera gånger under natten. Om jag vaknar upp så är det som att jag inte vill somna om, men sen klockan 7 eller 8 på morgonen så känner jag att nu så vill jag sova, man bah vaa?? Varför är det så? Har jag gått och blivit en nattuggla eller? Jag hoppas verkligen att detta går över så jag orkar koncentrera mig i skolan och vara koncentrerad på träningen.

Surround yourself with people that make YOU happy!


Tror torsdagar är nästan den bästa dagen för tillfället i skolveckan. Vi börjar 8 med 1:45min matte, sedan drygt 1 timme biologi och sen 1 timme kemi, thats it! Hur nice är inte det!? Och det bästa är att man hinner träna klockan 1 då och är kanske klar vid 3-tiden, då har man halva dan kvar att göra massor av roligheter! Torsdag varje dag tack!

Ni är underbara, (fotografen räknas även in)!


Ännu en seg dag passerad. Förstår inte hur man kan helt plötsligt bli så känslosam och börja bry sig om sånt som aldrig brukade spela någon roll. Jag hoppas verkligen att det går över, är trött på det här.

Bad little girl!


Jag förstår inte, nu skulle jag vara duktig och lära mig att lägga mig klockan 10 varje kväll så jag orkar vara fokuserad i skolan och orkar simma sen efteråt, men det har ju inte direkt gått så bra för mig då.. Igår la mig samma tid som jag lägger mig idag, vid 11 då ungefär... Bra jobbat Jennie! Någon som har tips som gör att det blir enklare att gå och lägga sig i tid??

Everybody hurts


Så, där var den första riktiga skoldagen avklarad! Gick endå hyffsat! Bara en svenskalärare som gjorde narr av sig själv, en engelskalektion som var halft kaos och sen en och en halv timme matte med mensverk där på slutet så man blandade ihop talen och var allmänt förrvirrad plus alldeles blek i ansiktet! Det är tur att jag bor så nära, så när lektionen tog slut var det bara att traska hem och lägga sig i sängen och be för att verken ska gå över. Tyvärr missade jag då min första tyskalektion, vilket jag inte tyckte var så bra men men, vad ska man göra när man får så ont och inte kan koncentera sig då? Jag missar även flyttestet idag på simträningen men får som tur är göra det en annan dag då. Istället får jag tagga till styrketestet imorgon!

Vad ska man göra då när man är ledig? Jag ska i alla fall räkna lite matte och städa. Btw, hoppas ni inte blev allt för skärrade av min och Shadies gangsterhet!


You know it's true, everything I do, I do it for you


Tjolahopp! Idag kom Alex hem från Stockholm, yey!! Sen började även skolan idag, yey!! Mitt schema ble tyvärr inte det bästa, men jag vet inte heller riktigt vad jag hade hoppats på. Efter att ha förenats med sin klass igen drog jag och Alex ner på "stan" och käkade lunch på Roy's. Sen blev det att snabbt skynda sig hem för att packa träningsväskan och gå till sitt första träningspass i Bollnäs sporthall! Träningen gick sisådär, vi skulle simma med hög fart 8st 50:or och jag kunde verkligen inte ta i, så det var lite trist...

Nu sitter jag här med lite huvudverk och har precis gjort muffins med min stjärna! Det blev neutrala muffins med nutella som topping! Supergott och bra resultat enligt oss!

Imorgon börjar skolan på riktigt med riktiga lektioner. Klockan 9 börjar jag med svenska och denna gång har vi ny lärare och kommer vara cirka 15st till. Detta är för att natur nu kommer läsa Engelska, Svenska och Idrott med de som har valt inriktningen Ekonomi på Samhälle. Känns som det kommer bli en match, från att vara högst 15st på lektionerna till att bli det dubbla antalet! Som sagt, berättar imorgon hur det funkade. Ha en trevlig kväll!

Tomorroooww


Lovade er att blogga när jag kom hem, höll inte direkt det men jag bloggar i alla fall samma dag. Tyvärr blev det ingen vinst på bilbingon, men min mamma var nära 3 gånger! På hemvägen så fick jag köra, från Söderhamn och en bit in i Bollnäs. Kan säga att jag tyckte det var ganska läskigt att köra i 90 km/h den 5:e gången jag körde en bil, men det gick ju bra, sitter här hel och belåten. Jag fick även testa att köra om idag, i en uppförsbacke! Seriöst, var helt livrädd. En bil med typ hästtransport hade stannat i en brant backe och jag skulle köra om! Tur att det inte var någon trafik alls.

När vi kom hem gjorde vi lite varma mackor till mig som middag och sen kikade Anna förbi en liten stund, väldigt trevligt må jag säga. Imorgon kommer Alex hem, längtar!! Så det blir att stå vid 11-tiden vid sationen. Sen klockan 1 ska jag vara på Torsberg i aulan och då kommer höstterminen att inledas, jag längtar faktiskt lite, men det kommer jag väll få ta tillbaka sen om en månad haha!

Btw (Förresten), vad gillar ni det lilla collaget jag gjorde på mig och Alex? Passar oss bra va?

Gotta do, gotta do, gotta do todayy


Ska få massage av mammi strax, sen blir det att ta en dusch och senare sätta sig i bilen för att åka till Huddik och spela Bilbingo med mammi och mormor. Denna gång följer inte pojken med som är i Stockholm. Känner att vi har stor chans att vinna, drömde faktiskt härromdagen att jag vann på bilbingo, hur gott verkar inte det??

Annars så finns det ganska mycket "Too do things". Lägenheten ska putsas, tavlor ska upp, tvätt ska vikas m.m. Känns som dagarna kommer bli ganska fullproppade med saker att göra. Tänkte även göra en sammanfattning av mitt år i Bollnäs sen. Så nu har ni något att längta till!

Vi hörs troligtvist senare ikväll efter bingon, ha en strålande dag!


One year


Jag förstår det knappt själv. Idag så har jag bott i Bollnäs i ett år. Ett år. 365 dagar. Hur länge är inte det? Det känns nästan som det var igår som jag flyttade hit och lärde känna mina pinglor. Jag är i alla fall inte missnöjd med mitt val, känns som det här valet kommer bli ett av de bästa valen jag kommer göra i mitt liv. Jag är helt klart nöjd. Eftersom jag har kasst minne så är jag inte direkt en som sammanfattar ett år på så kort tid. Kan knappt sammanfatta den senaste veckan haha! Men mycket gott och ont har man varit med om.

Imorgon börjar skolan, känns nästan som den första dagen som jag skulle gå dit, fast denna gång är jag verkligen inte lika nervös. Haha, sist höll jag på att dö kommer jag ihåg. Tur att jag hade Carro (flickan till höger på bilden) vid min sida då. Kommer ihåg att jag satt med henne och dem i hennes klass i den stora aulan och gäspade stort mot rektorn som jag mig onda ögat! Detta var såklart inte med flit, men ibland behöver man gäspa haha! När jag fick lov att skiljas från min vän kommer jag ihåg att jag blev väldigt nervös, var helt ensam på en stor skola där alla pratade hälsingemål och jag stockholmska. Kände mig nästan som en nål i en höstack! Som tur var så kom jag till en mindre klass som öppnade sina armar glatt för mig och jag kom snabbt in i den långsama rythmen.

Idag så är det även ett år sen jag träffade Alexander för första gången. För er som inte vet så träffades vi på Karlslund (ett badställe i Bollnäs). Cillan hade ringt mig och frågat om jag ville bada med henne och Rebecca och nämnde något om att en till stockholmare var här. Inget som jag direkt höjde ögonbrynet för, men det ändrades med tiden. Ursäkta, imorgon är det ett år sen jag träffade Alexander och på tisdag är det ett år sen jag började skolan.


Tack för att ni finns och har funnits för mig det senaste året, ni vet vilka ni är, och jag hoppas att ni kommer stå vid min sida ett år till. Ni är bäst!

I'm back!


Men tjenare mina kära läsare! Vet att jag har varit helt kass att blogga de senaste 2 veckorna! Och det konstiga är att jag egentligen inte har haft något speciellt för mig. Sist jag bloggade var ju i söndags så det har ju hänt endel. Kan berätta att på fredagen den 12 så var det en "emodag" för mig (ledsam dag), men när jag väntade på Alex som skulle komma med tåget så kom det fram en tant till mig som sa: Du är bra som du är, du är fin! Låt aldrig någon få trycka ner dig, ALDRIG! Kom ihåg det! ALDRIG! Kan ju säga att det kom som en chock till mig, undra hur hon kunde se det på mig att jag hade ganska kass självkänsla den dagen?? Innan hade jag ju gått en lärarkandidatutbildning och den fortsatta sen på lördag morgon. På söndagen innan vi drog till Älvdalen på läger åt jag middag hos Sara som ska flytta till USA imorgon och som ska gå collage där med simning. Vi bakade även en ljuskladdkaka med vitchoklad, supergott! På måndagen åkte vi som sagt tidigt på morgonen till Älvdalen där vi genomförde 8 träningspass på 5 dagar!! Kan säga att jag var ganska slut det sista träningspasset. Igår när jag kom hem åkte jag och Alex till Edsbyn för att avsluta detta sommarlov med att kolla på Bandy! Det gjorde vi då med Anna och till andra halvlek kom min mamma. Idag har vi mest chillat och vid 3-tiden drog vi till Sara för att säga Adjö och lycka till i framtiden. Tror hon kommer få det jättebra i USA! Jag blir också lite sugen att åka utomlands sen efter gymnasiet, men jag kan säga att jag är glad att det är 2 år kvar för min del!

På måndag börjar även skolan klockan 1 och det ser jag fram emot. Ska bli skönt att få lite rutiner igen och så ska det bli spännande att läsa programering. Haha, kanske inte ska säga för mycket om det blir jobbigt sen senare på höstterminen och jag klagar om mitt val haha!

Poor you guys who have read all this shiet! Men sånt får man ta om en bloggare tar en liten "paus". Vi hörs mer imorgon!

Träningsläger

Ledsen guys att jag inte har bloggat, men har bara inte haft tiden. Nu ska jag även åka på träningsläger och jag lämnar min dator hemma vilket betyder att jag inte komme blogga på yttligare 5 dagar. Börjar blogga igen på fredag kanske! Ha det fint nu de sista dagarna på sommarlovet!

Springa = Bra för självmåendet

Tumblr_lkfb3qfgeb1qjatkeo1_1280_large

Tumblr_lpdxwyjyeq1qmohofo1_500_large

Tumblr_lpdxkfrefd1qmohofo1_400_large

Tumblr_lpdqhu6clk1qmohofo1_500_large

Tumblr_loaza3jdkh1qmohofo1_500_large
Innan träningen idag låg verkligen min självkänsla och självförtroende på 0 och nu så känns det bättre! Det gick riktigt bra för mig att springa idag, var t.o.m bättre än min tränare denna gång, den ni! Jag hoppas verkligen att det kommer gå lika bra för mig att simma som det gör när jag springer.

Jag lever i min förvirrande värld


Jag är en väldigt förvirrad person märker jag. Jag förstår andra bra, men jag är inte så bra på att få andra att förstå mig. Kanske är för att jag inte ens förstår mig själv.

Don't live in the past, live right here and now


Grattis på din dag kära kusin! Hoppas du får en underbar födelsedag. Själv ska jag dra på kurs strax, vilket gjorde att jag inte kunde fira din 17-års dag, bad for me. Men nästa år, då kan du räkna med mig!

Mysigheter


Tjenare mannen! Och kvinnan! Sitter här och chillar lite, har kollat på Harry Potter och halvblodsprinsen med mina kära vänner Carro och Shadie. Igår kollade vi på den 5:e filmen, (kommer inte ihåg vad den heter). Hur som helst, imorgon ska jag gå på en simlärarkurs eller nått sådant, som börjar då klockan 8, om 8 timmar alltså. Jag kommer få sova i 7 timmar! Och nu är jag trött, vad kommer jag vara då!?!? Det värsta är väll att utbildningen slutar klockan 5 och klockan 6-7 har jag träning, halv 9 kommer Alex hem. Woow! En tjej som kommer vara helt slut imorgon? JAA!!! Men för att vara lite piggare ska jag nanna nu. More bloggin imorgon mina kära läsare!

Use your time well


Ännu en chill dag på lovet. De enda måstena är att städa lägenheten och att träna. Min mamma kommer även förbi idag, vilket ska bli roligt! Just nu sitter jag och väntar på henne.

Annars så tickar dagarna ner till när Alex kommer hem (1), Älvdalen läger (4) och Skolstart (11). Känns som det kommer gå bättre både i skolan och på simfronten den här säsongen. Jag är taggad!


For the first time

231194_205300172841649_191850820853251_499062_1055108_n_large
För många av mina vänner i Bollnäs är det ingen nyhet att det är stökigt hos mig, det är det ju alltid.. Undra vems fel det är? Hur som helst ska jag försöka lägga all tid idag på att städa lägenheten, känns som jag måste komma på något system så jag kan hålla den ren under en längre tid. Några tips?


Händelserik dag


Tjenare! Vilken dag! Började med att jag väcktes av mormors snarkningar, sedan fick jag en fisk när vi fiskade, höll på att missa bussen hem för jag glömde att den gick från sjukhuset, pushade mig själv lite för hårt när vi sprang, bastade med simtjejerna och ligger nu helt utslagen i min säng. Ska bädda om eftersom man är så fräsh nu efter att ha bastat! Det som är lite dåligt då är att jag känner att jag håller på att bli förkyld buhu!! Precis i tid innan jag ska åka på läger! Sen så är ju Alex på Gotland också.. Och så är jag trött, men för att fixa mina bekymmer ska jag ta lite Can Yuang imorgon (eller vad det heter), sova och för hoppningsvis prata med pojken min.

Bilden är från när jag och Alex spelade bilbingo, tyvärr vann varken han, jag eller mormor.

Time

Hej! Jag är ledsen för att jag inte har bloggat som jag brukar, vet hur tråkigt det är att gå in på en blogg och så finns det inte ett nytt inlägg där. Anledningen att jag inte har bloggat är dels för att jag inte har haft lusten och för att jag känner att jag borde spendera mer tid med min kille nu när han äntligen är hemma. Sen på sommarlovet så händer det ju oftast inte så speciella saker. Det jag kan berätta är att jag och Alex har ett Harry Potter marathon och nu kollar vi på 4:e filmen. Vi känner att vi vill fräsha upp minnet innan vi ser den sista filmen. Jag kan även berätta att idag ska jag och Alex åka till Hudiksvall där vi ska spela bilbingo med min mormor! Det ska bli så roligt! Längtar verkligen. Sen tror jag att det blir så att jag stannar kvar i min sommarstuga och att Alex åker tillbaka hem och sen till Gotland. Men man vet ju inte vart vindarna vänder, inget 100% säkert. Men nu vet ni lite hur jag har det för tillfället och att jag ska till min stuga=ingen bloggning. Efter mitt besök där ska jag försöka förbättra bloggningen!


Back in B-näs!

Nu är jag och Alex tillbaka i Bollnäs, äntligen! Och jag har utfört mitt första träningspass på över en månad känns det som! Känner mig duktig! Sen har jag även hämtat mina rullskidor och hunnit bada med Carro och Shadie! Efter min träning så hade Alex och Carro lagat Tacos till oss, mums! Nu ska vi kolla på Harry Potter 2. Peace out!

Panik!

1100261_bwobnm6v_c_large
Godmorgon! Det känns verkligen som min karma är väldigt dålig för tillfället, kan ha varit för att jag dödade en spindel igår p.g.a min skräck... I alla fall, jag vet inte vilken busshållsplats som jag ska åka ifrån, det finns 2 stycken vid mig, sen, min bussremsa gick ut igår! Bra tjej som köpte ny, nej det gjorde jag inte så jag måste ha någon sms biljett och jag vet inte riktigt hur man gör med det plus att jag har så mycket packning att jag inte ens kan ta med allting hem till Bollnäs, vilket då betyder att jag måste lämna grejer här som min mamma måste ta upp till mig om antigen 1 vecka ungefär eller lite mer än 2 veckor. Yey!! Körsbäret på min glass är att jag börjar få finnar på ryggen och att mina skor jag fick från Alex är för stora! Ingen bra start på dagen som ni ser... Och nu måste jag äta frukost för att sen gå fullpackad ner till bussen, yey! Vi får se om jag klarar av det här, jag som annars alltid brukar få skjuts till Östertälje. Wish me luck!

Känner mig såååå duktig!


Imorgon så går mitt tåg till Bollnäs 09:23, vilket betyder att jag måste ta en buss från Södertälje 08:11. Jag har inte börjat packa än, duktig tjej!!! Kommer få vara vaken ett tag känner jag och lägga ner lite tid på min packning. Tror jag vet vem som kommer sova hela vägen till Bollnäs imorgon...

Min dag har i alla fall varit underbar! Jag åkte och hälsade på Alex för första gången. Han bodde i en liten men väl organiserad lägenhet. Eftersom det var väldigt fint väder idag så passade vi på att vara ute och käkade glass. Sen fick jag även äta god middag hos honom. När jag kom till Södertälje mötte jag Korre som hade jobbat och hon fick följa med hem till mig och äta glass! Sen besökte vi även min morfars grav och Niclas grav, som jag då inte har gjort på länge och det känndes bra. Men nu har jag inte mer tid att berätta om min dag, nu blir det att lägga i högsta växeln och packa på här! Ha en skön kväll och en underbar morgon!

It's hard to say "Goodbye"

Tumblr_losp7xcvkw1qd8su4o1_1280_large
När man lever ett hektiskt liv som mig, är det lätt att man glömmer. Jag glömmer nästan allt. Och nu när jag har lov och har haft tid att vara med mig själv är det som att jag har insett vad som har hänt nu det senaste året. Ibland så vill man inte inse att folk och djur i ens närhet kan gå bort och när de gör det, så kan man inte förstå det. Men jag tror jag förstod det igår. Och det känns bättre nu, när jag har släppt ut min sorg som jag burit på i 6 månader.

Med det här så vill jag tipsa er att försöka spendera tid för er själva, även när det är stressigt och hårda tider. För just då kanske det inte gör ont, men ju längre du väntar, desto mer bygger man upp sorgen. Så det bästa är alltså att släppa ut allt på en gång, så slipper man gå runt och tänka på det. Jag har i alla fall lärt mig någonting av det här och hoppas att jag till nästa gång försöker släppa ut sorgen på en gång.

The hardest part is holding on


God kväll! (Hahahah det är inte nyheterna!!) Har inte haft någon vidare lust att blogga idag, men nu så tog jag tag i hornen på tjuren och skriver ett inlägg. Idag har jag varit med Alex. Han kom hem till mig med massor av presenter som han då köpt i Kina, 2 par converse och en sorts plånbok/pennskrin/nässesär. Jättefina presenter! Kan lägga upp bilder på dem senare. Efter det så åkte vi ner på stan för att luncha med Sännii som sommarjobbar just nu. En lång lunch blev det med mycket skratt och prat. När magarna var fulla gick Sänni tillbaka till sitt jobb och jag och Alex åkte till Gamla Malmsjön för att svalka oss lite. Tyvärr var det ingen sol där så vi åkte tillbaka nästan lika fort som vi kom dit. Resten av tiden tog vi det lugnt på stan. Alex fixade ett till hål i sin klockrem eller vad det kallas och jag köpte äntligen mina kära converse! 350 kr nu på rea! Glad tjej ska ni veta! Tiden efter spenderade jag med Sänni, som får en alltid att må bra. Nu håller jag på och packar och tvättar. Imorgon är en ny dag, hoppas den blir lika bra som denna.


Don't let me go - The Summer Set

Ibland inser man inte vad man egentligen missar


You make me feel good.

Du är en underbar person.
Du får mig alltid att må bra.
Du gör mig alltid glad.
Du får mig alltid att skratta.
Med dig, är jag Jennie.

Tack för att du finns, du är toppen!


Finally!


My baby is back! Nu börjar sommarlovet på riktigt!

Alarm


Idag ställde jag alarmet, fast de gjorde jag ju igår också. Men idag ställde jag det 9 eftersom jag och Karin ska även idag spendera dagen vid stranden och jobba på våran bränna. Tyvärr kommer vi inte vara där lika länge som igår, då jag ska ÄNTLIGEN få träffa Alexander idag vid halv 6 kanske! Jag ser verkligen fram emot det!

Nu blir det att kasta i sig frukost och packa väskan full med sand och göra sig redo för The Beach!

RSS 2.0