Ishockey

Japp, var väldigt länge sen jag skrev ett inlägg, kan bero på min lathet! Men nu så kommer det allt ett inlägg.

Idag var jag och pappa (gällande mig) för första gången på en hockey match! SSK mot HV71! Det må jag säga, vilken skillnad mot en bandymatch! Man byter ju spelare var 30 sekund typ, om inte oftare! Och klacken var ingen vidare den häller... Så, bandy före hockey för mig i alla fall! 

SSK förlorade (som vanligt) med 5-3, då de som vanligt alltid tar bort målvakten i slutet, och ett till mål släpptes självklart in då! Bra SSK! 

Ja, förutom ishockey då så var mitt första simpass igår på ett tag, gick väll sådär, gällande denna dag också.. Fick mjölksyra väldigt snabbt, är inte så van att simma så långt som vi brukar göra i Södertälje. Men imorgon blir det allt ett Bollnäs pass! Vilket gläder mig. För mig passar Bollnäs passen bättre! 

Och imorgon är det även nyår! Ska bli roligt endå att fira med familjen, nästa år blir det nog i Bollnäs med mina fina vänner.



stor vinst mot kungälv!

Idag var det inte vilken lördag som helst, utan hemma match för Guldbyn mot Kungälv. Jag, Alex och Anna var såklart på plats. Första halvlek gick väldigt segt fram, den slutade 0-1 till Kungälv. Under andra halvlek kvitterade Fredrik Åström på en hörna, väldigt snyggt mål, rätt i krysset och så blev det mer spel. Matchen slutade i alla fall 5-2 till byn! En härlig vinst! :)

Bra taggning inför årets derby! :) 


julklapp till pojken min ! :)

fin julklapp till alex :) <3


Unna sig något gott!

Idag efter ett väl gjort tyskaprov tyckte jag att jag var värd något gott och Alex också då :)


typiskt män?

Aoop, två veckor sen min mor var här, och det märker man verkligen inte. Det är lika skitigt som när hon var här sist och stökigt som alltid. Asså jag förstår inte vart alla saker kommer ifrån! Sen har man ingen lust att städa heller. Men får ta tag i det snart, det är faktiskt en rättså lugn vecka framför mig. Det enda som händer är att jag har tyska prov på torsdag, chill! :) och sen måndag nästa vecka har jag matteprov och sen slutar jag på onsdagen, kan ju inte bli bättre!

Ja, inget SumSim för mig i helgen då, men det var bara roligt att få vara med, fast jag inte fick simma. Haha så fick jag en SumSim tröja också! :D Superfin! :) Gick nog hyfsat bra för Södertälje enligt mig. :) Någon medalj fick vi nog! ;)

Nu längtar jag bara tills det blir lov, så jag får åka hem och bli omhändertagen av mina föräldrar och slippa skolstressen, ååh kommer bli underbart! :) Fast Alex ska åka till Kina, så det är ju inte lika roligt, så honom får man inte se på hela lovet och det får jag väll se hur jag klarar av..

Nu blir det att käka och tagga för träningen!

tizzdag

En väldigt seg tisdag såhär i december. I helgen så är det SumSim region, så får se om jag får simma då, hoppas hoppas! :) Imorgon ska iallafall vi i NV10 och NV09 åka till huvudstaden för att gå på naturhistoriska riksmuseét, jippi säger jag bara! Eller inte.. Känns segt att åka 8 timmar (fram och tillbaka samanlagt) för att gå 4 tipspromenader och lite shopping senare, men det blev ju bättre! Ska träffa några vänner, så lite längtar man väll :) Så kan det nog också bli lite mysigt, bara jag inte bli kissnödig på bussen! :(

Har varit väldigt mycket i skolan nu, kanske därför jag inte har haft orken att skriva ett inlägg, = inte super!
Fast det är ju jullov snart (:D <3) så, då kan man nog uppdatera sig lite bättre haha, och fixa bilder på lägenheten ;)

hade väll inte så mycket mer på hjärtat, förutom att min kille är en trehörning! :o


RSS 2.0