Shopaholic!


Denna väska skulle inte sitta helt fel runt armen/axeln nu i höst.


Glada miner trots några besökare


Ja, min besöksstatistik har sjunkigt lite, men jag tycker inte det gör så mycket. För idag har jag ju solat med Karin och kanske fått lite färg!?!? Jag som inte får det så lätt, trots att jag inte har solkräm. Imorgon blir det även mer bad med Karin, man måste ju passa på när det är soligt! Men det är inte det enda som händer imorgon. Imorgon kommer jag även få träffa Alexander!!!!!!! Som jag längtat!! Åhh, jag längtar fortfarande! Haha! Nu blir det att chilla hemma lite, kanske även spela lite The Sims 2 som jag började spela igår eller så ska jag ut och övningsköra! Ha en fortsatt trevlig dag gott folk!

GODMORGON!!!

Ny dag, nya tag. Idag så hoppas jag på strålande sol då jag och min vän Karin ska åka och bada. Just nu är det lite molnigt, men om vi blåser lite så kanske de åker iväg?

Nu blir det att skyda sig att äta frukost, duscha, byta om och sen springa till en affär och köpa onyttigheter till stranden hah! Hörs senare! Au revoir, mes chéris!


Lång väntan - snart över!

Just nu vill jag inte att lovet ska ta slut, i alla fall nu när du kommer hem. Innan ville jag det, bara för att då visste jag att du skulle vara med mig då, men nu känns det skönt att vi kan få vara lediga tillsammans och spendera tid med varandra. Alla behöver det, du och jag med. Om ungefär 40 timmar får vi ses igen och om jag ska vara ärlig är jag lite nervös. Jag vet inte varför, men jag är det. Kanske är för att vi inte har setts på 22 dagar. Jag längtar tills jag får vara i din famn igen, det kommer vara höjdpunkten på mitt sommarlov.


Jag förstår inte hur man kan vara trött när man inte gör någonting??




About A Girl - The Summer Set


En riktigt mysig låt och en passande musikvideo har även The Summer Set fixat! 5 av 5 Toasters till dem!

Back on track!


Nu är jag tillbaka, fast denna gång bloggar jag från Södertälje. Såg att mitt tidsinställda inlägg kom in på bloggen, precis som jag vela. Min familj och jag hann precis se Sarah Sjöström och Therese Alshammar simma 50 fjäril och vi blev nöjda över deras resultat!

Vädret bjuder tyvärr inte på solsken här i Tälje, men det betyder ju inte att man inte kan tvätta lite fönster och tvätta smutskläder! Fast, annars kan man ju alltid träffa en trevlig prick här i staden. Vi får se vad som dyker upp idag!

Kollade också på något matprogram precis och blev jättesugen på att baka cupcakesen som är på bilden! Får se om jag gör det här eller när jag kommer tillbaka till B-näs!

Busig

Tumblr_ln4edzj2do1qgakrro1_1280_large
Nu hoppas jag att detta tidsinställda inlägg har kommit upp på bloggen. Jag vet att jag sa att jag inte skulle blogga något när jag var borta, men jag kunde inte hålla mig. Jag har kommit på en idée på en bok och det sägs ju att man ska följa sina drömmar och jag har alltid haft en dröm att skriva en bok och nu har jag fått den perfekta idéen på handlingen. Om ni har tur kanske ni får reda lite på vad min bok kommer handla om. Hoppas jag inte har gjort er för nyfikna!

Sommarstugan


Du och jag vet det ingen annan vet...

Nu bär det av till Hudiksvall och till sommarstugan. Denna gång utan mina kära vänner men det ska väll gå lika bra för det! Vi hörs imorgon mina flitiga läsare. Ha en trevlig dag i solen! :)

Janne kom igen nu!


Nu ligger jag här, mindre utslagen och kollar på film. Idag har jag badat med Cillan och Carro vid övre hällen eller vad det kallas. Det är väldigt strömt där nu så vi solade mest. Sen upptäckte vi även 3 båtar som flöt upp och ner, så vi ringde 112 och berättade vad vi hade sett, men att vi inte visste om någon hade ramlat ur eller något. Sen kom vi även med i tidningen!

Annars har väll dagen varit som en vanlig dag på sommarlovet, rättså chill. Imorgon kommer min mamma hämta mig så åker vi till min sommarstuga sen och på fredag åker vi tillbaka till Södertälje. Kan bli dåligt med uppdatering imorgon då, om jag inte hittar på något för er då! ;)

Nu blir det att fortsätta kolla på filmen och kanske fixa naglarna.

Underbart!


Ännu en dag då jag sov längre än vanligt, hur skönt känns inte det? Superskönt ska jag säga er! Solen strålar även idag, så det blir att snabbt käka för att sen jobba lite på brännan. Mitt finbesök kommer tyvärr inte idag, så jag får nöja mig med mina fina vänner häromkring! Inte dåligt det heller. Nu blir det till att fylla magen på godheter. Hoppas ni också har fint väder där ni är, så ni också kan jobba på årets bränna!

Förresten, jag saknar han på bilden också, och idag klockan 17:20 så är det bara 4 dagar kvar tills jag får träffa honom igen, jag längtar! Vaknade upp idag av att jag kramade om min kudde och pussade den, ni förstår kanske?? Haha, knasig jag är!

Glad tjej!


Efter att hittat ett gästinlägg i min blogg så uppföljde jag pojkens önskan. Vi pratade ganska länge och jag hann laga mat undertiden. Nu sitter jag här och ler lite för mig själv, men det kan också bero på att jag ska göra negerbollar snart och kolla på snuten i hollywood 3 som går på 4:an och för att det kommer vara strålande sol imorgon och på torsdag!! Livet leker, som man brukar säga!


Sol


Jag har inte gjort något vettit idag känns det som. Stressade upp för att kunna sola lite med Cillan, därefter stressade att äta för att ha en sorts träning på Karlslund och nu sitter jag här. Vattnet vad ju svinkallt och vi tänkte ju inte på att ha våtdräkter så nu är jag alldeles stel och kall så ett varmt bad skulle sitta ganska fint nu. Synd att min lägenhet saknar det föremålet, får bli en varm dusch.

Planerna för ikväll blir nog mest att chilla och städa här hemma. Får ju fin besök imorgon som stannar till torsdag, då vi far vidare till min sommarstuga med min mor. Jag hoppas att detta soliga väder vi hade idag håller i sig nu ett tag framöver.

Gästbloggaren is back! utan tillåtelse denna gång!:)

Hejsan!! Det är Alex här, jag har snott Jennies blogg nu för att göra ett inlägg utan hennes tillåtelse, ganaka busigt? JA! hihi säg inget! Jag tänkte bara säga att jag är i Shanghai och att SimVM var ganska tufft, tråkigt att Sara Sjöström inte fick ta en medalj!:( Hon var ju trots allt ganska nära. Men när en kinesiska vann 200 m medley så lyfte hela taket jag har aldrig varit med om något liknande förr helt galet, btw så såg jag henne ganska tufft! Sen sist men inte minst så tycker jag att Jennie borde komma hem nu! för jag vill chatta med henne!! fast det vorre ännu bättre om jag fick träffa nu! jag saknar henne!:( jättemycket! hehehe nu har jag nog gästat nog, nu ska jag och Leo kolla på en skräckfilm!:O Heter du Jennie Sveronius så fortsätt scrolla ner och om inte, så får du göra som du vill!:) JAG ÄLSKAR DIG!<3

OMG!!

För första gången i mitt liv vaknde jag klockan 1!!!  Jag har aldrig sovit såhär länge. Jag brukar alltid vakna vid 10, även fast jag lägger mig 3 kanske. Men idag hände något underligt och jag vaknade 1. Min kropp kände väll att jag behövde sova ut ännu mer eller något. Jag är i chock kan jag säga. Nu blir det att skynda sig att äta och sen dra till Cillan för att bada och sen ska jag hålla i en träning på Karlslund. Vi hörs senare!

Ledsen att det inte blev en bild, vet hur tråkigt det är att läsa ett inlägg utan bild.

Videoinlägg 2


Haha, orkade inte skriva så fick bli ett till videloinlägg, man måste ju bjussa på sig själv!

Grillnatta








Nu ska vi snart gå på grillnatta! Vi hörs senare! :)

Redan gladare miner!


Hittade min rakhyvel och Kurremurr!! (en katt jag stickat) Och så får jag korv med makaroner till lunch, mums!

Måste tagga ner


Känner att jag måste tagga ner lite nu, blir lätt irriterad över småsaker. Liksom, dåligt väder idag!! Min rakhyvel är borta så jag måste köpa en ny för 200 kr (värsta rånet juu!!) sen saknar jag min utskrivarsladd här så jag kan inte skriva ut bilder som jag hade velat idag, mina kläder är smutsiga och det är dammigt hos mig och jag har inte ätit lunch. Jag hoppas verkligen att jag har taggat ner till ikväll då det är grillnatta, det ska verkligen bli kul att få uppleva det i år. Butikerna är öppna till 11 och det är massor av rea, känns som pengarna kommer ta slut idag haha! Bäst för vädergudarna att de fixar solsken till ikväll! Trött på regn och rusk nu.

Ibland fattar jag inte hur bra jag har det


Du är en underbar person, vad vore livet utan dig?

Fullspäckad dag


Bild från förra sommaren

Idag har det varit en dag med lite rast men inte så mycket ro. Klockan 12 kom Per till mig och vi skulle ut på utflykt, vart visste vi inte och när vi kom till macken kom vi fram till att vi ville bada så vi fick åka tillbaka till mig för att hämta badkläder för att senare åka till E-center för att handla lunch och sen åka ut på motorvägen mot nya destinationer! Efter att vi åkte lite fel kom vi tillslut fram till rätt ställe och kunde då få lite rast och fylla på magen! Men nästan lika snabbt som vi anlänt fick vi lov att åka tillbaka i stressets tecken. Jag skulle vara hos Cecilia 4 och Per skulle på teater. Vi kom drygt 40 min försent haha! Men sånt är ju livet.

Hos Cillan käkade jag och drygt 11 personer till (kommer inte ihåg hur många vi var) pizza och åt glass. Det var verkligen roligt! Nu känner jag att det är sommarlov. Imorgon blir det grillnatta och det ska bli riktigt trevligt, jag som aldrig har varit på det!

Imorgon är en ny dag som jag tror kommer bli minst lika rolig som denna, jag längtar.

Norge

Det som har hänt i Norge känns helt overkligt. Jag fattar nog inte riktigt allvaret. Var hemma hos Anna när jag hörde att en bomb hade sprängts i Norge och sen var det inget mer med det. Senare fick jag även reda på att det hade varit skottlossning på en ö och att flera ungdomar hade dött, då började jag att tänkta efter, vad händer egenligen? Tur att tidningar finns så man kan läsa på lite om händelsen. Jag lider verkligen med Norge, detta kan inte ha varit en enkel match och händelsen kommer långt ifrån att glömmas.

Om man läser på aftonbladet så har de lagt ut delar från mördarens dagbok/loggbok och när man läste de delarna så var det verkligen som i en film, man tror inte att det finns så sjuka människor i verkligheten. Jag tror i alla fall inte det.

Klantis!


Det jag lyckades att göra igår var att bära över alla Alexanders grejer hem till honom, med hjälp av Shadie då. Sen gick jag och Shadie och källsorterade, duktigt va? Man ska vara snäll mot naturen! Efteråt kände jag att min mage började kurra så jag gick till Picasso och åt min älskade Tacotallrik, mums! Shade kom även och gjorde mig sällskap så jag inte såg för ensam ut haha. Vi kollade sen på film hos mig till sent på kvällen, vilket var ett sådant korkat drag av mig, eftersom jag hade fixat tvättid 07:00. Kan ju i alla fall säga att när alarmet gick i morse så blev det ingen tvättning, hade verkligen inte orken och kände att jag borde nog sova om jag ska orka med äventyr med Per idag och att senare vara social med de svenskar som åkte till Tyskland. Känns som dagen kommer att bli lång och kämpig, så som sagt, var nog bra att jag struntade i att tvätta. Det blir ju bara synd om mig som inte har några rena kläder haha!

Hoppas ni får en strålande dag i regnet! Peace out!

Städar


Försöker städa min lägenhet, går väll sådär. Har väldigt svårt att koncentera mig på att göra en sak, kanske börjar diska halva disken och sen börjar jag vika lite kläder och sen börjar jag damsuga och sen fastnar jag vid datorn.. Det går som ni märker inte så snabbt fram. Någon som har några städtips??

8 dagar kvar tills vi får ses

Another day
Without your smile
Another day just passes by
But now I know
How much it means
For you to stay
Right here with me

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you




Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

267414_1939967257159_1181758386_31758067_2128897_n_large
Idag trotsade jag och Cecilia vädergudarna och tog en promenad i spöregnet. Ni kan ju gissa att vi blev dyngsura! Men härligt var det att gå ut och röra på sig lite. Igår kollade vi på två filmer, P.S I love you och Dear John. Riktiga snyfft filmer må ja säga. Men Dear John var inte bra alls, hade inget syfte och man blev mest förbannad på vad som hände. P.S I love you var också lite speciell, men väldigt rolig endå. Den kan jag rekomendera er att se på!

Idag blir det att ta hand om mig själv och lägenheten, vilket ska bli jätteskönt! Känns som man ibland behöver lägga ner lite tid på sig själv. Hoppas ni har det bättre väder där ni håller hus.

Gul mat


Just nu i detta så har jag och Cillan precis käkat klart våran gula mat. Blev en riktig höjdare, trots att vi hade ris till! Nu ska vi chilla och kolla på någon film!

Ville också säga att det gick bra att dansa med Anna i Edsbyn, men jag har insett att jag varit lite naiv om att jag kommer bli världens bästa dansare på typ ett halvår.. Haha insåg idag att jag har mycket kvar att lära mig. Sen när jag skulle hem gick vi en snabbis till Ica för jag blev sugen på RedBull (som jag inte dricker på ofta) och sen när jag står i kassan och lämnar fram mitt ID glatt för att jag vet om att det är 16-års gräns, säger kassörskan: Det är 18-års gräns, du får inte köpa den här.. ARGARHAHGHA, så arg blev jag!! Jag ville verkligen ha RedBull! Poor Jennie... :( Hoppas ni läsare har haft det lite mer tur än mig idag, kram på er!

At Edsbyn

7763f16eacwfvezku_36183_65677b15fc_large
God eftermiddag! Idag när jag vaknade vid 10 insåg jag att jag inte hade någon frukost! Bra jobbat Jennie! Så jag ringde Anna och beställde frukost hemma hos henne. Nu sitter vi och chillar och ska strax börja dansa!

Min fångst




P.s, min röst blev lite konstig i videoinlägget haha!

Videoinlägg!



Hahah det här känns sådär, men här är mitt första videoinlägg! Ni får säga precis vad ni tycker, speciellt om ni inte gillar det eller om ni gillar det, så kan jag fortsätta att göra såna här inlägg!

Farmor


Idag ska jag åka och hälsa på min kära farmor och Anders. Vi ska trotsa regnet och försöka fiska, jag hoppas på att det kommer gå bra endå, är så sugen på att fiska! Sen när vi har varit hos farmor ska pappa skjutsa mig till Gävle så får jag ta tåget hem till Bollnäs, så som jag längar! Saknar Bollnäs så mycket!

I Bollnäs kommer jag bl.a att träffa mina bästa vänner, ha en träning på karlslund på tisdagen (be there) och visa David runt i Bollnäs och så ska vi försöka gå på en raggarträff i Edsbyn! Känns skönt att komma hem.

Nattbad




Tog ett kallt men mysigt nattbad med familjen.

Every teardrop is a waterfall


Bild från i midsommras

Inte direkt en höjdar bloggar dag eller vad man ska säga. Klockan 11 drog jag till Sanna som jag stannade till klockan 3, vilket var jätte trevligt! Vi har nog inte setts sen höstlovet eller något sånt. Men vi hade det väldigt roligt och det var skönt att känna att vi var lika bra vänner som sist vi sågs. När vi sagt adjö så träffade jag en gammal klasskamrat och vi pratade i drygt 20 minuter om allting, väldigt trevligt må jag säga! Sen när jag kom hem blev jag klistrad framför datorn och pratade då med Alexander, från klockan fyra till åtta typ, så jaa, vi saknar varandra VÄLDIGT MYCKET!! Jag tycker han kan komma hem nu...

Nu planeras det kvällsdopp?? Imorgon blir det att vara hos farmor och fiska!! Yeyy!! Sen åker jag hem till Bollnäs!

JAA!!!!


Tummen upp för att solen har vågat sig fram idag! Åh vad jag har saknat dig!

Idag är en såndär dag igen då jag inte har något inplanerat, men tror jag ska tvätta lite fönster, sola och hoppas på att få träffa Sanna! See you later!

Blekfisarna number one!


När man kollar på bilder från i vintras/början på våran så kan man inte förstå hur blek man verkligen var! Kanske inte bästa bilden att jämföra med, men ni ser ju skillnaden på oss haha!! Och den bilden under var ju i början av sommarlovet, så nu har vi ju fått ännu mera färg! Jag säger bara, wow!

Man ser i alla fall att vi är lyckliga, vilket är det viktigaste va haha?

Det kommer en dag då man måste ta farväl






Den dagen drabbade min familj idag. Idag fick vi lov att begrava denna underbara varelse som har förgyllt vårat liv i 7 år, vilket är en väldigt låg tid och det gjorde det även svårare att ta farväl. För mig var det inte lika jobbigt som för resten av min familj, eftersom jag inte spenderade den sista tiden med henne. Men det var jobbigt endå, det är så tomt och tyst här hemma utan henne. Hon har lärt oss mycket och nu är det dags att låta henne gå vidare. Vila i frid Lilla-Mari, du kommer alltid finnas i våra hjärtan! <3

Konstigaste drömmen ever!

Tumblr_lofyouapus1qcbjjmo1_500_large
Jag blev påminnd av en person på fb om mardrömmar och kom då på att jag hade en inatt!! Den var helt sjuk! Jag var och simtränade, så kände jag att en av mina tänder längre fram satt löst och det kom massor av blod från munnen då. När tanden väl lossnade, började alla tänder att falla ner på min tunga!!! Jag tappade alla tänder samtidigt!! Så jag fick lov att spotta ut de och lägga tänderna i ett glas. Sen skulle jag berätta vad som hade hänt för mamma och pappa, men då vaknade jag. Helt sjuk dröm!! Usch, jag hoppas verkligen att det där aldrig händer i framtiden!

Nu blir det till att äta frukost, Ciao!

Spontant!


Ungefär sådär stolt känner jag mig just nu! Har övningskört från Stockholm och nästan hela vägen hem, är man grym eller!?!??!? Såklart jag är hehe!

Jag och pappa åkte upp till Stockholm och köpte ett par rullskidor till mig och stavar, drog sen till Tacobar (mums) och käkade. Sen blev det en spontan övningskörning som lyckades väldigt bra enligt mig då!

9 månader


Jag älskar dig


Rädslor

269191_242941142400187_100000529102559_911122_6664648_n_large
Igår när jag la mig så funderade jag på om jag har sett för många skräckfilmer, eftersom jag är så himla mörkrädd, tror att varje gång jag vänder på mig så står det någon bakom mig och om jag kollar ut genom fönstret så kommer det stå någon där. Det är jättejobbigt att vara så rädd som jag är, för man liksom ligger och nästan skakar i sängen av rädsla och försöker övertala sig själv att det inte finns någon i rummet och sen försöker att ifrågasätta varför någon skulle stå utanför mitt fönster och bara vänta på att jag ska titta ut. Då kan det kännas lite bättre, för chansen kan ju inte vara så stor.

Jag är inte bara mörkrädd, utan även rädd för spindlar. Andra kryp tycker jag mest är obehagliga och endel hundar tycker jag också är det.

Har ni några rädslor?

Raggar träffen


En bild från träffen igår.

Idag har jag tvättat 4 fönster, klippt gräset o kom då underfund med att vi har en ganska stor tomt som vi inte använder fullt ut och så har jag varit på picknick med David. Ännu en chilldag på lovet.

It's hard to miss someone


Speciellt om det är en person som man helt enkelt inte kan vara utan. 15 dagar, 363 timmar, 21788 minuter och 1307290 sekunder kvar tills jag får vara i din famn igen. Jag längtar!

Just put a smile on your face and everything will be alright


Om vi människor inte kunde tänka, då skulle vi inte veta om att vi är olyckliga eller lyckliga. Just nu önskar jag att jag inte kunde tänka, känns som saker och ting skulle lätta upp lite då. Det skulle även vara bra om vi inte kunde jämföra oss med andra och alltid utgick ifrån en själv. Men vi ska väll kunna jämföra oss så man kan utvecklas.

Dagens höjdpunkt


Idag har jag varit med David på stan och köpt en liten present till Alexander! Fyndade även en ring till mig!

Sen vid kvart i 6 hämtade David mig med sin epa och vi drog på en liten epa-träff eller vad man ska kalla det. Vi åkte runt på stan, spelade hög musik, driftade och hade det allmänt skoj. Kanske ska bli en raggare jag också och skaffa epa?? Vad säger ni? Min stil va haha!!?? 

Imorgon hoppas vi på bättre väder! Inte roligt med regn och rusk. 

Back in Tälje


Efter en lång bilfärd hem är jag äntligen på stilla mark och hemma. Det kommer nog dröja ett tag innan jag vill resa igen... Tycker verkligen inte om att resa! Jag ska komma på hur man gör en teleporter som i Harry Potter!! Tror ni att jag blir känd och populär då? Kanske inte av de som säljer bilar och flygplan och båtar.. Äsch, kanske är bra som det är.

Mästarinnan på minigolf!! Det går i släkten farfar


På hemväg


Efter 5 härliga dagar i Göteborg är det dags att sätta sig i bilden för att åka en bilfärd på 5 timmar hem. Känns både skönt och tråkigt. Skönt, slipper bo i en trång stuga med kläder i en resväska. Tråkigt, får inte se mina göteborgsvänner på ett tag. Tack för en underbar vecka! Och tack till dig också Mathilda som har förgyllt dessa 5 dagar, jag är jätteglad att du ville följa med på våran familjeresa!


Sad face


Just nu i detta ska Alexander åka till Kina. Usch, det känns så himla jobbigt att vara utan honom under en sådan lång tid. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag känner mig bara tom och inte hel utan honom. Kommer bli kämpigt det hära, men jag ska försöka göra saker hela tiden som gör att jag inte kommer känna mig så ensam.

Jag tror också att ibland är det bra att komma ifrån varandra, för att det är då man känner hur mycker man tycker om en person och då man förstår hur mycket den betyder för en.


Liseberg


Gårdagen spenderades 8 och en halv timme på Liseberg med kusinen och mina kära göteborgsvänner. En riktigt toppendag om ni frågar mig! Jag åkte t.o.m Atmosfear, vilket jag troligtvist inte kommer göra om. Det var det värsta jag har varit med om, har nog aldrig varit så rädd, usch! Fast det roliga var att åka ner haha!

Idag blir det att shoppa! Hoppas pengarna räcker haha!

Chillar i Götet med kusinen


Solen strålar och vi taggar för att äta på feskekörkan här i Göteborg! Sen blir det nog att dra till en strand och chilla i solen. Peace out!

Känn ingen sorg för mig Göteborg


PRECIS! Jag kommer ju till dig imorgon, så ingen oro. Fast denna gång följer inte min kusin Pauline med som hon nu gjort i 2 år (tradition), utan istället följer min kusin Mathilda med!! Och det ska såklart bli lika skojsigt!

Killen på bilden är toppen, en riktig glädjespridare, i alla fall för mig.

Min sista dag med Alexander på 22 dagar




Dagen har innehållt tågåkning, ätning, badning, affärkollning och massor av pussar och kramar. Jag kommer verkligen sakna dig nu när jag åker till Göteborg och du till Kina. Det är alltid jobbigt att vara borta från en som man umgås med varje dag. Tack för dagen.

The Dentist

Tumblr_laagm38z0q1qa3hu0o1_500_large
Min stora tand har blivit sur på mig så jag har ett litet hål att laga, känner mig en aning nervös eftersom jag aldrig lagat ett hål, men jag hoppas på att jag inte behöver någon bedövning och att det inte gör ont! Efter tandläkaren möter Alexander upp mig vid tandläkaren och jag får se då vad vi sen hittar på, men troligtvist drar vi in till Stockholm. Hoppas på solsken!

Ibland kan man behöva att bara ta det lugnt...


.. och umgås med sig själv och sin familj. Idag har jag då som rubriken lyder, tagit det lugnt = solat. Sen har jag minglat med min mormor och hjälpt pappa med släpet. Nu hoppas jag att jag kommer iväg och kan bada med min kusin och senare hoppas jag på en liten tur med bilen med far och jag då framför ratten. På kvällen hoppas jag även att jag kan få spendera lite tid med Josefin. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

Feel me like a half moon..


Tyckte min lillebror gjorde en söt och sann jämförelse mellan hur jag känner mig och månen utan Alexander, halv. Det är alltid jobbigt att inte få vara med den man håller kär, speciellt om man inte kommer få ses på 3 veckor. Känns som en evighet, och det är det ju, nästan en månad ju!! Men jag försöker då tänka på de som har sina män ute i krig och inte har någon kontakt med de och inte har någon aning om när de kommer få träffa de igen, de har det ju värre än mig, så jag har det ju lyx som endå kan kolla kontakten via internet. Men det lättar inte min saknad, bara en smula.

Vissa personer håller man fast vid hela livet, fast man inte träffas så ofta


Det var riktigt roligt att träffa Johannes efter så lång tid och skönt att prata om allt möjligt bara. Tack, tycker vi borde ses snart igen!

Time to go home


Hej då Bollnäs, ses om lite mer än en vecka! Nu - Södertälje, Söndag - Göteborg!

You are my sweetest downfall


Gårdagen spenderades i Bollnäs på 3 olika stränder, karlslund, orbaden och prästnäset. Detta fick jag uppleva med mina käraste vänner, Per, Cecilia, Carro, Shadie, Alexander och Irma. Ni är verkligen toppen! Sen klev jag även på en humla så min tå svullnade upp och så skar jag mig i tån och fick ett ganska djupt sår, så nu haltar jag en del haha!

Idag blir det att packa, dra till karlslund och sedan åka hem till Södertälje. Hoppas ni får en toppendag i solen!


Låten börjar på typ 0:15 och heter Samsom med Regina Spektor

Min midsommar


Frukost på bryggan

Kortspel på bryggan

Båt-åkning på havet

Memoryspelning, Carro - Shadie - Alexander - Jag!

Femkamp - Carros lag vann!

Bada i tunna

Bada i det kalla havet

Förtrollad


Bild från när Alexander, Carro, Shadie och jag var i min sommarstuga!

Jag har funderat lite och kommit fram till det ibland är svårt att ha en pojkvän och vänner. För du vill lägga ner massor av tid på honom, men även på dina vänner. Såklart kan man vara alla tillsammans, men det är inte samma sak som när man är ensam med personen. Därför tycker jag det är lite jobbigt nu när jag på torsdag åker hem och inte har träffat mina vänner som åker till Tyskland snart och de andra som jag har pratat om att träffa, men endå vill jag spendera varje dag med min kille för att vi inte kommer ses på 3 veckor snart. Då har jag tänkt att jag kan vara själv med mina andra vänner, men jag tycker det känns taskigt endå, som att jag tar de i 2:a hand och det är väll det jag gör, men jag vill inte att det ska uppfattas så för de betyder lika mycket för mig som min kille. Jag hoppas ni förstår att ni gör det!

Brruuuummmmm!!!

Classic-car_large
Idag ska jag och mamma brumma till Söderhamn för att träffa gamla bekanta, det ska verkligen bli toppen! Sen ska jag stanna kvar där för att umgås med några andra trevliga söderhamnsbor.

Du och jag, det är så det ska va


Ta det med en nypa salt


Ja, nu har jag varit borta ett väldigt långt tag, utan internet, så därför har jag inte kunnat blogga. Men nu är jag hemma igen och kan fortsätta med mitt bloggande! Men i detta inlägg tänker jag inte gå in på detaljer hur resan var, utan jag ska berätta om tävlingen som denna resa avslutades med.

Detta blev då min sista tävling för SUMSIM, som är en tävling för ungdomar från 17 och yngre. För att få vara med på den tävlingen måste man klara en tid, kvaltid, och det är inte det enklaste! Så, igår var då min sista chans att kvala och det var på ett extra lopp. Innan hade jag simmat 200 medley och 50 br som inte gick så vidare bra. Men efter att ha laddat om var jag rättså taggad för att simma mitt 200 br lopp. Jag var 6 sek från kvaltiden, trodde jag. Istället var jag 4 sek ifrån och jag kan säga att om jag hade vetat det, hade jag inte suttit här utan att ha kvalat. När jag simmade mitt lopp tänkte jag som min tänare sagt, öppna första 50:an avslappnat. Den andra ska du trycka på med benen. Den tredje accelererar du och den sista ger du allt! Vid 100m trodde jag att jag öppnade på 1.26, det känndes verkligen så! Men istället öppnade jag på 1.23, vilket är väldigt bra. Men eftersom jag trodde att jag öppnade 3 sekunder långsammare kan man säga att jag "gav upp". Det känndes som jag var förlångt ifrån för att klara det. När jag sedan går i mål med en tid på 2.56 och min SSS-tränare kommer fram till mig och säger att jag var 2 sekunder ifrån, då sprack allting. Jag förstår inte varför jag förstörde för mig själv och gav upp när jag hade chansen och var så nära! Jag ska alltid göra så, jag ger mig själv aldrig chansen och kämpar in i det sista, jag tänker alltid, det är ingen idé, du är inte så bra att du klarar det. Men jag är ju så bra, det vet jag innerst inne, men jag ger aldrig mig själv chansen att visa det. Bara på träningen ibland. Men ibland är för sällan, ibland måste bli nästan hela tiden och det ska jag se till att ändra på i höst. I höst ska jag verkligen satsa på simningen och ta vara på varje träningspass och träna på min teknik och sluta att slarva. Jag vet att jag har en lång resa framför mig, men jag har redan kommit en bit på vägen sedan jag började simma med Bollnäs SS. Mina simvänner har lärt mig mycket och min tränare också.

Det känns som jag nu har vaknat upp och kan sätta mål i min simning, som jag inte kunde förut. Jag vet inte varför, men jag tror det är för att jag inte ville känna mig pressad eller göra mig själv besviken om jag inte klarade det. Men efter den här resan och resultatet på tävlingen så har jag förstått att det är mycket värre att göra sig själv besviken när man vet att man kan, än att göra sig besviken att man inte klarar en tid och har tränat hårt för att klara den.

Haha, vet mycket text att läsa, men ta det med en nypa salt, som jag fick göra med min förlust.

Glad Kille! som är hemma ifrån Kebnekaise...

Öhh.. hej bloggen...eller jaa det blir nog snarare hej Jennies blogg.
Det är Alex som sitter bakom tangentbordet den här gången för Jennie hon är i Norrköping.
Söndagen den 26 juni så åkte jag med Hälsingegymnasiet till Kebnekaise.
27-28 juni: Startade vi vår vandring ifrån Nikkaloukta till Kebnekasies fjällstation, det är totalt 19 km vandring. När vi väl var framme så bestämde vi oss för att påbörja vår vandring upp mot Kebnekaises topp. vi startade våran färd kl 23:20 och vi var uppe på toppen kl 06:02. Utsikten från toppen var helt makalöst man kunde se 11% av Norges landsyta.
Hehe senare på vägen tillbaka till kebnekaises fjällstation så träffade vi på jättemånga som var på väg till toppen och alla frågade samma sak om det var jobbigt... och vi svarade alltid samma sak: du anar inte!
Så efter 30 timmar utan sömn samt 4,5 mils vandring var av 22,6km var upp och ned för Kebnekaise så var man hyggligt sleten.
men här kommer det lite bilder ifrån resan!
Ishotellet i Jukkasjärvi
Ska du till Kebnekaise?? 
aa!
VÄND!

RSS 2.0