Abobobaba!

Alla har vi dåliga dagar som vi helst vill undvika, min var igår och idag är en ny dag, som var minst 10 gånger bättre än gårdagen! Tror att det kan bero på att jag gick i skolan från 8 till 15 och hade alla lektioner som vi skulle ha plus slapp sitta hemma ensam. Idag har även vädret varit mycke bättre än igår. Igår fick jag kura ner mig i min tjocka vinterjacka för att inte frysa p.g.a den starka blåsten och idag kunde jag gå i min höst/vår jacka utan att frysa! Jag har lite svårt att tro att det är vår när jag tittar ut ifrån min köksfönster, eftersom det ligger minst 2 decimeter snö på marken. Men endå, solen strålar och fåglarna kvittar, UNDERBART!

3:e passet för den här veckan avklarat och 3 till väntar mig. Livet leker, likaså jag.

Idag har jag även hämtat idrottsgymnasiekläderna! De var väldigt fina och behagliga att ha på sig!

Painting nails




Bajs

Idag är en dag då allt känns som det bara går åt fel håll och att man själv inte hänger med. En dag då man bara vill borra ner huvudet i kudden och hoppas på att allting är bättre när man tar bort den. En dag då man önskar att man inte bor ensam, utan fortfarande hos sina föräldrar. En dag då man inte har några krafter att göra nånting alls. En dag då man omringar de man umgås med med fake smiles. En dag då man önskar att man levde i en disney värld där det nästan inte finns några problem. En dag som denna..

The Killers - Smile like you mean it



I ett försök att göra denna dag bättre ska jag räkna matte och göra en kladdkaka.

Pass 2 och 3

Simpass 2 så blev jag väldigt nöjd med min 200 frisim tid, 2.33.27, bara 2 sekunder ifrån pers! Kändes skönt att man var nära att prestera fast vi inte är i en sån fas nu i simningen.

På det 3:e simpasset blev jag väldigt nöjd med mitt 100 bröstsim, där jag simmade på 1.20.35. Även där fick jag drygt 2 sekunder över pers.

Här kan ni kolla på mitt bröstsimslopp!




Drömmar

Jag tycker att det är skönt att ha drömmar, speciellt när det gäller kläder. Så nu har jag surfat runt ett tag på internet efter snygga skor och kläder, och hittat några kap! Skorna kostar under 500 lappen och jeansen plus jackan runt 1000 lappen, så det är tur att man kan drömma!


Ursnygga gummistövlar från Scorett - Söta sommarskor från Scorett   -  Gula converse, gillar den nya modellen

   

  
Har fastnat helt och hållet på "boyfriend" jeans! Sitter snyggt och är också väldigt bekväma.

Och så ville jag bara säga, JAG DIGGAR DIG!!




Från imorse till nu..

Gick inget vidare på simtävlingen idag, så hoppas på bättre resultat imorgon! Nu sitter jag här i nästan helt nyplattat hår och med en kurrande mage. Måste vänta tills prinsen kommer hem för vi ska äta PIZZA!! :D Så nu blir det väll till att plugga lite, blööhh! Men men, sååånt är livet!

 


Frukost

Sitter här och äter frukost och taggar till simtävlingen i eftermiddag!


En pratglad kväll!

Efter mina 2 träningspass fick jag besök av en fin tjejkompis. Vi lagade kyckling med curry och pasta, kollade på Vilddjuren och bakade muffins! Det blev chokladmuffins med chokladbitar i, supergott! När jag vinkat av henne från bussen blev det ett långt telefonsamtal mellan mig och en gammal kär vän, mycket trevligt och roligt. Då jag insåg att Alex har försökt ringa mig 8 gånger blev det ett raskt hej då för att sedan ringa upp Alex. På konserten han var på hade han fått artisternas autografer och köpt deras CD och DVD så han var bara nöjd!

Men nu blir det att sova för min del, ska ju tävla imorgon på hemmaplan klockan 3!


Muffinsarna som vi bakade!

Men hallå!?

Visste ni att det var våffeldagen idag? Inte jag i alla fall. Synd att man inte har ett våffelgärn så man kan göra våfflor.. Men ni får väll äta lite våfflor till mig tycker jag allt!


Godmorgon!

Kände att idag var det dags att vakna ifrån dvalan som bloggen har legat i.

Idag är det fredag och studiedag, vilket passar mig perfekt! Sova länge är verkligen inte fel. Dagen i ära blir att träna 2 pass, bli underhållen av att se när pojken simmar och sen spendera kvällen med en av mina favorit tjejer, dagen kan alltså inte bli bättre!

Men nu blire att röja här hemma och fylla på matsäcken och tagga till träningen!


känner inte för att blogga

Har ingen inspiration eller lust alls, kommer tillbaka när jag har det.


Ny Ben&Jerry's smak

OH MY GOD!!! En ny Ben&Jerry's smak har kommit ut! Den heter Nordic Water Peace och jag måste tipsa er alla att smaka den! Min nya B&J's favoritsmak!


Från -15 till +2

Första skoldagen såhär efter lovet. Segt att gå upp och träningsverk i rygg, armar och axlar. Känndes som att det inte skulle bli en vidare dag, men det vände ju snabbt! Hade oförberätt på Engelskan och för första gången gick det faktiskt bra för mig, jag är så stolt över det som jag gjorde! Hann nästan göra båda delarna. Sen så hade vi ingen matte eller biologi så fick sluta drygt 2 och en halv timme tidigare, SKÖNT!!

Vädret är ju underbart måste jag säga! Jag saknar Södertälje nu lite. Idag är en dag då jag och Louise skulle gått till McDonalds och köpt McFlurry för att sedan gå ner till maren för att njuta av solljuset och fåglarnas kvitter. Här i Bollnäs får jag väll nöja mig med att kanske ta en promenad runt en liten sjö och köpa glass på Max. Inte lika kul, men trevligt.

Man märker verkligen när man bor själv att man måste städa varje dag. Annars ser det ut som det gör hos mig, stökigt. Så det blir att röjja lite här igen och plugga på en massa.

Kommer även få träffa dessa underbara filurer idag!


En bonus!

Ja, nu var mitt sportlov då över, men som bonus fick vi studiedag idag, vilket man inte tackar nej till!

Mellan 0 till plus 3 ligger termometern på de senaste dagarna, vilket jag tycker är väldigt skönt. Jag har tröttnat på vintern för i år, nu vill jag ha vår! Fåglarna kvittrar och sitter på min balkong och äter av fågelmaten, solen strålar och smälter bort snömassorna. Himlen är klarblå och det är lite blåst i luften. En såndär dag då man vet att våren, den är snart här.

På lovet har jag haft massa att göra. Jag har fyllt år, min familj har varit här, vi har åkt skidor, jag har tränat 7 pass den här veckan, jag har varit på filmkväll, varit vaken till klockan 3, sovit till halv 12 och umgåts med mina bästa vänner. Ett toppenlov enligt mig, fastän jag har känt mig trött i kroppen. Nu väntar 6 korta veckor till nästa lov, jag längtar redan!

Ett träningspass avklarat denna vecka, 5 kvar!


Kiss The Rain

Den här låten vill jag verkligen lära mig spela på piano!


Äta semla ensam = tråkigt

Jag har precis insett idag att jag inte alls tycker om att vara ensam en hel dag, som jag har varit idag. För et första så är det så tråkigt, för det andra så finns det typ inget att göra o för det tredje så går man inte ut på hela dagen vilket gör att man blir trött o seg. Jag insåg även att jag idag kommer att få äta middag själv, hallå!? När gjorde jag det senast? Får väll försöka tvinga över någon stackare som kan äta med mig!


Luktar damm här..

Ja, inte har jag skrivit ett inlägg på 6 dagar! Det kan ju i och för sig bero på att jag har haft 5 personer boendes hos mig, massa besök och tårtätande. Det känns också lite segt att skriva om sin födelsedag om man inte kan lägga in bilder på det som man har fått, så sen kommer det allt bli en bildbomb här haha!

Nu känns det verkligen som det har blivit vår! Solen skiner och det är ungefär nollgradet de stora delarna av dagen. Enda sen i lördags har solen legat på så massa snö har smältit bort, undrar verkligen om jag kommer kunna åka skidor den 22 mars med skolan, kanske på konstsnö då. Men jag tycker det är skönt att det är vår i luften endå, vintern kom så tidigt i år och var väldigt kall. Jag har aldrig varit med om en så kall vinter. Hemma i Södertälje är jag van vid -12, här är det -20 istället, så det är en viss skillnad som jag endå tycker att jag har tagit bra. Bara blivit lite sjuk då och då, men annars så har jag hållit mig frisk!

5 dagar kvar på lovet. De dagarna kommer att spenderas i Bollnäs, vilket jag tycker är skönt för då behöver man inte stressa med resa hem till Södertälje och sen resa hem till Bollnäs. Men annat stress som jag kommer få kämpa emot är alla skolgrejer som jag ligger efter i. Men det är bara att bita i det sura äpplet!

Åh vad jag längtar till värmen!

Plus 8 grader!

Härligt med 8 plus idag, kan behövas nu i kalla tider.

6 Mars, jag längtar! 4 Mars lov!

Har varit utan FB nu i 3 dagar, vilket har gjort att jag städat hela mitt hus plus att jag har börjat plugga, hemma, med vilja, vilket aldrig har hänt, därför seg uppdatering och dåligt inlägg...


Uppiggande somrig låt!

RSS 2.0