Yesterday is behind, today is a good day!

                      Idag ler jag


Inget att göra

När jag är sjuk har jag inget liv. Jag kan inte spela spel, eftersom jag inte äger något, umgås med någon kan hända att det sker, kolla på tv om jag känner för att kolla på barnkanalen och ja, kvar finns att städa och att plugga! Det man verkligen vill göra när man är sjuk, yey!

Ibland funderar jag hur det hade sett ut om jag inte simmade. Tror nog jag hade varit en som satt och spelade rätt mycket dataspel haha! Inget fel med det, saknar att göra det.. Kanske kan önska sig något spel i julklapp som man kan spela när man blir sjuk och isolerad från omvärlden. Hur som helst ska jag testa att simträna idag, vi får se hur det går. Sen blir det att hålla i sportpasset! Yeah pengarna rullar in hehe!


Idag är en sån dag då man önskar att man inte bodde ensam




Dadadum!

Ja hur var det nu igen? Känner mig ganska lycklig ändå tillsammans med min nutellaburk!


Fml

Fuck my life. Idag känner jag verkligen så! Jag har varit sjuk under en längre period och jag har världens träningsabstinens! Jag vill träna, men det vore inte någe vidare smart. Önskar att man kunde ta sin dammsugare och suga ut all sjukdom i kroppen! Skulle varit väldigt bra för min del, eftersom jag är den som blir oftast sjuk i våran grupp.

Vad ska jag göra idag då? Städa lägenheten (usch), räkna matte (usch) kolla på någon film? Mmm sista lät bra för en sjukling! Käka lite glass kanske också! Men man måste ta vara på ledigheten och fixa lite extra i lägenheten så den inte blir lika snabbt stökig! Hoppas på en bättre dag imorgon vad det gäller hälsan.


Va med dem som gör dig lycklig

Njuter av att ha så underbara vänner. Man inser inte hur bra man har det ibland..


True


My dream

Fått min drömjacka, njuter!


You can't see it, but you can feel it




Lycka!

Pannkaka med grädde i skolan, inte varje dag man får det. Kan säga att jag var nog en av de lyckligaste i matsalen idag! Och grädden var såååå god!


Gofika!


När man känner sig lycklig

Att vara omgiven av fina vänner, det är inte dåligt det. Tur att jag har er! Btw! Fick den fina koftan på bilden av min stålkvinna! Fint som snus! Puss


Bra start på säsongen!

Tjo! Då har man simmat World Cup för första gången i livet, coolt! Kan säga att det kändes riktigt speciellt att simma där vid de som varit med på OS!

Hur som helst, mina lopp är jag nöjd över. Persade på allt och det känns riktigt bra inför SM i slutet av november, längtar galet mycket! Nu har vi 6 veckor på oss med hård träning och stort fokus. Bara att simma vidare!


World Cup

Första tävlingen för säsongen. Nu kör vi!


Skolfoto och grejer

Idag har vi haft skolfoto och spexfoto! Var riktigt roligt och känns som vårt spex blev riktigt lyckat!

Åhh, nu ligger jag i sängen och drömmer mig bort om studentens underbara dagar. Jag längtar så mycket till all den glädje och lycka som man känner då! Men trots det känner jag ångesten att lämna skolan som man gått till varje dag sen man var 6 år. Helt sjukt!


Plutt!

Haha liknade en plutt idag! Kanske var för att jag var trött och hade ont i huvudet?? Vem vet?

Börjar bli lite nervös nu inför tävlingen i helgen. Fick se tider som jag ska kunna simma 200 bröstsim på och det kändes lite läskigt, 37:00 40,5 40,5 40,5 var upplägget. Inga problem, bara man inte blir trött! Känns ganska spännande hur det kan gå i helgen, åt helvete eller massor med pers?? Wiiie på fredag åker vi!


Don't think, feel

Dagens motto, vilket man kunde se på mitt linne. Idag åkte mammi tillbaka till Södertälje så nu är det lika tomt som vanligt. Tur att man har fina vänner som gärna kommer förbi och tunnar ut tomheten. Ska få se Josefines balklänning idag! Och sen blir det gosplugg med mycket fika! Mmmmm


Tjo!

Whaduuup?? Chillat galet med mamma och Krille idag, supermys! Käkade middag på Take off och kollade sedan på She's the man, grym film! Nu får jag se om det blir läggdags eller äventyr!


Mmmmm

Jag vill känna adrenalinet pumpa. Jag vill känna blodet flöda. Jag vill känna vattnet omge min kropp. Jag vill stå där på startpallen och känna mig fullt fokuserad.

Ni anar inte hur mycket jag längtar till nästa helg! Då ska jag få simma säsongens första tävling! Och det är inte vilken tävling som helst.. Utan det är World Cup! En av de största simtävlingarna i världen. Jag ska få simma i samma bassäng som den 15-åriga flickan, som vann OS. Shiiiit..! Lite ganska mycket nervös är man hehe.. Men det är ju säsongens första tävling och jag ligger bland de sista, så det känns okej ändå.

Det är så roligt att tävla. Det är sån glädje och lycka. Det är en riktig upplevelse! Om en vecka ligger jag där och plaskar, wiie!


En person jag gillar mycket

Du och jag lichen! Du och jag!


Kanelbullensdag!

En riktigt bra dag idag! Kanelbullensdag! Mumma! Väntar på att min mamma ska komma hit så ska vi smaska på lite bullar och så. Fredag imorgon! Kändes som det var måndag igår, veckorna går så fort..


Mys

En dag som började helt okej, blev helg kaotisk då det kändes som jag skulle spy i skolan fick få hem och sova. Vaknade två timmar senare, lite bättre, tog en 45 min promenad och umgicks sedan med Shadie. Dagen slutade bra med bilresa i dimma, max och 8 mile mys! Hoppas på en dag utan illamående imorgon, god natt på er.


Wake me up

Godmorgon snyggingar! Har precis varit hur sjukgymnasten! Börjar kännas bättre i baksida lår och det är ju jättebra! Nu blir det att fixa innan skolan och efter samhällskunskapen är det dags att kötta innan fysikprovet! Höres


Sånt som kan göra en barnsligt glad!




RSS 2.0