Wiiie

En sån här borde man ha i sitt hem!


Wwwiiiieee

Det var länge sen!


I want summer now


GP

Haft en trevlig helg med Matilda i Uppsala! Vi simmade GP och det gick väll sådär för min del. Men det kan ju inte alltid gå bra. Imorgon är en ny vecka då det är dags att vara fit for fight igen!


And I want you!


I want you so bad


Slut på lagret, det sög ju. Hoppas de kommer in snart igen!

Fin dag igår

Gårdagen och fredagkvällen spenderades med en av mina favoriter. Igår åkte vi skidor på Kungsberget! Om jag minns rätt så var det 2 år sist jag åkte skidor, så jag tyckte det var helt underbart! Kungsberget var ett mysigt lagom stort ställe mitt ute i skogen någon stans i Sandviken, utanför Gävle. Jag lärde mig snurra! Hoppas det blir mer skidåkning i år! På kvällen myste vi med varm choklad och mashmellows framför tv:n, mmmmm.


En termin kvar

Sista terminen har startat, och det känns! Just nu började jag tycka det känns väldigt jobbigt, kom precis nu. Det är väll känslan av att inte få umgås med de personer man har umgåtts med varje dag i 3 års tid. Känslan av ensamhet.. Låter fett bittert haha! Kom på idag att jag kommer gå på gymnasiet när 99:orna börjar! 99:orna! Helt sjukt! Rädd av tanken..

Hur som helst! Åker hem i helgen. Hade ett bra nyår och ett bra lov! Tyvärr slutade lovet med att jag blev sjuk, vilket jag fortfarande är. Usch. Hatar att vara sjuk!


RSS 2.0