New week

Ny vecka, nya bekymmer.. Helgen avslutades med en tävling som gick helt okej, persade på 4/6 distanser (kan bero på att mina gamla tider var verkligen gamla). Den nya veckan kommer innebära mycket gråt och skratt. Gråt - för att jag har 3 prov denna vecka, varav 2 är matteprov, *yeeeeyy*. Skratt - Min familj kommer komma till mig på torsdag vilket kommer uppskattas rejält. 8 dagar kvar tills min 18-års dag och 5 dagar kvar till avresa till Spanien! Det är skönt att veta om det, så man har lite att kämpa för den här veckan. Snart är det dags för simskola igen och det är 3 lektioner kvar med denna, shit! Tiden går så fort! Jag hoppas att mina barn hinner utvecklas tills den sista gången. Tyvärr är det väldigt många som inte t.ex. klarar av att flyta eller vågar doppa huvudet vilket blir ett problem när man ska lära sig andra saker. Men, det är vårat jobb som simskolefröken att lära våra fiskar detta, så, work on säger jag bara till mig själv!

Hade inte så mycket mer på hjärtat. Känner att skrivandet minskar för varje dag som går.. Jag hoppas verkligen att jag kommer få tillbaka mitt bloggsug! Ha det gött kära läsare!

Trött tjej?


Trotts solsken och att gräset kikar fram är jag trött och sliten. Det har jag inte tid med! Om 8 dagar sitter jag på ett flygplan påväg mot Spanien för att köra hårt på ett träningsläger i en vecka, ååhh jag längtar!


Värme säger man inte nej till! Och på tisdagen blir jag 18 år, woooww!!


I don't want your money honey


Young hearts


2 hours of pain


Weekend

Halloj! Helgen spenderade jag i Södertälje. Det blev en middag med släkten, 1 simpass, pimpling (isfiske), mys, fika på stan och lite pluggning! Kan säga att jag hade riktigt trevligt i helgen. Tyvärr blev min hemresa inte så lyckad så jag var ganska grinig igår, men idag är det bättre! Hoppas ni haft en minst sagt lika trevlig helg! 

I will try, to fix you

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


I miss you! You makes me always smile, your the best!

Being sick sucks

Såklart har jag efter en lång tid utan sjukdomar gått och blivit råförkyld! Snoret slutar aldrig rinna, öronen värker och huvudet dunkar. Att vara sjuk är det värsta jag vet. Man orkar inte göra någonting, man kommer efter i plugget, försöker plugga i alla fall men fattar inte vad man gör eftersom hjärnan blir så efterbliven när man är sjuk. Man kan inte heller träna och måste ligga hemma och dega.. Städa är man inte heller kapabel att göra..

Bort från tråkigheterna!!

Idag är det ju alla hjärtans dag, weooohh!! Jag själv överraskade Alexander med frukost på sängen, våfflor med drottningsylt och grädde (hans drömfrukost). Kan säga att det var en ganska stolt Jennie (trots förkylning) som gick till skolan sen. Ikäll har vi planerat att doppa jordgubbar i chokladfondue (mums!). Hoppas ni har fått en trevlig alla hjärtans dag!

Min nya älsklingsmöbel!

Har har ni den, mina nya favoritmöbel som får plats med så mycket saker att det är helt sjukt!

Beställt klänningar från Nelly

KLÄNNINGAR - RUT M.FL. / PRICE JERSEY LONG DRESS - NELLY.COMKLÄNNINGAR - CHEAP MONDAY / MELINDA DRESS - NELLY.COM

Spartoo.se


Här har vi en sida på internet med bra priser på sneakers, vet inte om det är en tillfällig rea, men ordinarie priserna är också väldigt bra. Alltså, man sparar ungefär 100 kr om man handlar ett par converse där!! Här är två exempel på ett par snygga skor från denna sida.
sneakers Converse STAR PLAYER  EV OX Röd / Ljus / Ljusbeige        hoga_sneakers Converse ALL STAR GUSSET TONGUE WAXED CANVAS HI Grön

Önskelista


Om mindre än 1 månad blir jag 18! Hur härligt och läskigt är inte det?? Tänkte lägga upp en bild på saker som jag önskar mig.

Jag önskar mig:
Conversen på bilden
Pengar
iPhone 4 (4s)
Thomas Sabo berlocker
En resa

UPDATE!!
Gärna en biljett till Storsjöyran också!

Kommer säkert komma på mer saker att önska mig, men mest önskar jag att mina släktingar kommer och firar min födelsedag!

Sommarlängtan!



                                         
Sånt här får mig att längta så mycket till sommaren! Och så blir jag sugen på att införskaffa mig några par jeans-shorts! Får väll se hur det blir med tanke på hur mycket dessa kostar, men drömma får man alltid!


Converse


Kär i ett skomärke, det är jag!

Like I said in my dream; "This, is my year"





Efter att ha kört korta simpass med högst 4x50m max till att simma lite mer än 40x50m max blir en stor förändring. Kan säga att innan jag simmade den sista 25:an höll jag på att spy, så slut var jag. Härligt är det när det går bra och man kan fortsätta ta i fast man är trött. Det är en av de bästa känslorna jag vet.

Shorts och klänning


Tycker klänningen och shortsen skulle passa ganska fint in i min garderod. Tillsammans konsar de 350 kr och finns på Nelly.com

Mora träsk

Saknar tiderna när man var liten och det bästa bandet man visste om var Mora träsk!

VM GULD!


Kändes härligt när sverige tog VM guld idag i bandy. Länge leve bandyn!

Mina fynd från Åhléns





Ja, i lördags gick jag och Alex ner på stan för att fika, men det slutade med att jag äntligen hittade ett par "morfar byxor" och en tröja som jag velat ha väldigt länge, nedsatt till ett billigare pris! Snacka om att det var en glad tjej som gick hem från stan sedan. Ska försöka lägga ut en helbild på dessa senare!

The Weekend



Helgen har bestått av lite ditten och datten. I fredags kom farmor och Linda en snabbis på besök, på lördagen bestod dagen mest utav fixa i huset och att ta en fika på stan plus fynda nya varor! Söndagen har varit en chilldag med mest plugg och vila.

Känner mig väldigt otaggad för veckan som kommer. Prov imorgon på beteende etologi, på tisdag ska min svenska artikel in och den "lugna" veckan är slut så träningarna kommer att bli hårdare.. men det är bara att bita ihop!

I guess people change



Tjenamors! Tycker ni kan ta och lyssna på låten ovan, den är väldigt bra!

Inte min dag igår, inte min dag idag. Bara för att man hade 1 bra dag, måste resten av veckan bli dålig då? Aja, slut på prov för denna vecka (skönt!!) så kan ta det lite lugnare idag.

RSS 2.0