Lycka och solbrändhet!


Sommar igen??

Seriöst, det är 20 grader UTOMHUS här i Bollnäs!! Det känns som sommaren har kommit tillbaka eller som att man är utomlands, jättemysigt! Funderar på att gå omkring i shorts bara för att kunna njuta en sista gång innan kylan kommer tillbaka..

Ledig


Fredag - Studiedag! Det säger man inte nej till. Sen så är det lugnt nu i skolan, kemin, fysiken och matten har vi haft prov i så då blir det lugna tag igen, det enda jag har nästa vecka är ett tyskaprov, så jag tycker att det känns som att det ät sommarlov! Sen har det kommit någon sorts värmevåg hit så igår var det ungefär 25 grader här, hur skönt är inte det!? Känndes som var utomlands, mmmmm me like!

Men vad har Jennie för sig en ledig dag då? Jo, ska äta lunch på stan med Petra och Alexander, sen blir det att gå och kolla i lite affärer, efter det ska jag åka till höghammar och köra igenom mitt andra träningspass för idag och efter det får jag se vad som händer! Kanske ska på filmkväll.

Hoppas ni får en lika fin fredag som jag kommer få med mycket solsken och skratt!


Hur kan man glömma bort en sak man övat på så mycket?

Det ser inte så ljust ut inför matteprovet imorgon, tror det blir att gå upp klockan halv 6 imorgon. Skolan kan verkligen ta kål på en..

Tur att man har bra vänner som får en på bättre humör och får en att blicka frammåt.

Stress, stress och åter stress

Ibland undrar jag hur allt kan komma på samma gång och sen efter det så är det ingen stress alls, tycker det är lite dålig planering. I måndags spenderades halva dagen hos Lisa där jag fick tvätta och plugga, tisdagen hade jag orienteringtest då vi sprang 1.20 h i skogen och efter det var det hårt pass på simträningen (alltså vad jag helt död) sen åkte jag till Lisa igen för att hämta tvättade kläder och för att plugga Kemi med henne. I morse gick jag upp klockan 5 för att plugga kemi, det gick inget vidare på provet.. Imorgon har jag matteprov och det är en del att gå igenom...

Hur är det i lägenheten då? Jo, eftersom man prioriterar skolan så glöms städning och diskning lätt bort, men det är ju lika viktigt. Så nu står jag här med mitt diskberg igen och mina dammtussar. Det blir för mycket ibland. Men jag tror att stressen har lugnat ner sig lite nu. Så det var tur att den vara i ungefär 2 dagar.

Nu ska jag i alla fall till höghammar för att träna styrka och när jag kommer hem blir det dejt med matteboken, hörs!

Always rushing

Det känns verkligen som jag är stressad jämt! I morse fick jag stressa till skolan, nu måste jag skynda mig o äta o sen ska jag ner på stan o fixa mina naglar. Efter det vet jag inte om jag ska träffa Petra, om inte ska jag hem till Lisa för att tvätta och för att ha någon att plugga med! Yey me! Men seriöst, sen är det jättestressigt i matten, kemin, tyskan ja allt! Och  jag tycker det är så hemskt att stessa, för man ska väll njuta av sitt liv o inte stressa igenom det. Stress kan också leda till sjukdomar (?) osv, så jag borde sluta stressa o börja planera bättre så jag slipper stress!

Men nu ska jag som sagt ner på stan och fixa mina naglar, få se hur det blir!
Tumblr_lq87znf1eo1qbzsaoo1_500_large

Hemma

Nu är jag hemma efter en rolig helg i Örebro! Tänkte att jag kunde berätta lite mer om hur det var o så senare för nu måste jag springa till skolan. Men det jag ville få sagt var att jättemånga av mina klädesplagg har försvunnit!! Jag förstår inte var de kan ha tagit vägen, och jag vill gärna hitta dem! Här är en skjorta som är borta...

Men som sagt så hörs vi senare! Ha en toppendag!

Örebro


HELG NU!!! Tummen upp för det!

Helgen kommer spenderas i Örebro på en simhall, första simtävlingen för säsongen och det känns väldigt bra.

Tester!

Idag hade vi 3 tester på styrketräningen, Chins, Brutalbänk och Armhävningar! Från 1/2 chins till 1 1/2 chins! Från 6 st på brutalbänken till 13 st! Och bäst, från 10 armhävningar till 27 armhävningar! Har man förbättrats på en månad eller vad!? Kan i alla fall säga att jag kommer somna med ett gott humör ikväll!

Så JÄVLA arg

Okej, vet att det är fult att svära, men nu är jag arg. Det gick verkligen SKITDÅLIGT på mitt fysikprov, jag förstår inte. Sen gick det inge vidare på tyskalektionen heller då jag inte övat in alla glosor och inte läst igenom en text som vi skulle ha gjort, sen ligger jag efter i matten för att tiden gick över när jag gjorde fysikprovet!!! Sen imorgon ska vi till Uppsala med skolan så då har man inte så mycket tid att plugga fysik!???!?!? Eller matte för den delen... Sen så är det stökigt hos mig igen och det är ingen passande tid för min stökiga lägenhet att vara stökig!

Okej, men vad har varit bra idag då? Orienteringen! Jag, Lisa och Jossan tog 8 kontroller på 40 min! Hur grymma är inte vi!? Och det roligaste var väll att läraren sa att vi bara fick ta 4 st högst, så tog vi 4 extra, busiga tjejer! Nu är i alla fall jag och Jossan taggade för orienteringsprovet på tisdag nästa vecka!!

Nu ska jag ha lite tester på höghammarhallen, och sen blir det att plugga mera. Får se hur uppdateringen blir, har även simtävling i helgen så som sagt, den kan tyvärr bli väldigt dålig.. Men jag hoppas i alla fall att ni har haft en bättre dag än mig, kram på er!

Varma skor

Nu har det blivit kallt igen och det är dags att ta fram varmare skor. Jag har funderat på att skaffa mig ett par fodrade converse, men jag vet inte. Vi får se, men snygga är de allt!

All Star Leather Shearling Converse Footwear Svart

All Star Hi Leather Converse Footwear Brun

Saffranspannkaka

Kommer inte ihåg om jag har berättat det här för er förut, men för ett tag sen gjorde Alex saffranspannkakor till oss, det är inte riktigt som vanliga pannkakor, men de är väldigt goda! Här kommer i alla fall lite bilder från bakningen och resultatet! (Jag tycker ni alla borde testa att göra sådana pannkakor!)




18/9

11 månader sen det blev du och jag, snart ett år! Du vet redan om hur lycklig du gör mig, så det känns lite onödigt att ta det igen, men för er andra så ska ni veta att Alexander är en fantastisk person, som också har sina brister, men det är sånt man vänjer sig vid och ommedvetet tycker om.

I want to break free


Tjenamors! Som jag sa, det kan ta ett tag innan jag gör ett inlägg nu för tiden, och hade jag inte rätt?? Fast jag har verkligen känt för att blogga varje dag men det har bara inte blivit av. Under de här dagarna har jag varit i skolan, övningskört till min träning och till kilafors(!), varit med kära vänner och tränat stenhårt! Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända. Nu ska jag i alla fall gå en promenad med Shadie för att möta Cecilia. Efter det blir det nog att sätta sig och räkna matte.

"Det är verkligen ensamt att vara ensam"

Skoljoggen

1244973-10-1315681602016_large
Hej alla glada och sura! Idag har jag skoljoggen med skolan, men jag förstår inte riktigt grejen med det. Vi får antingen gå (som alla kommer göra) runt en sjö eller springa. Jag förstår inte riktigt meningen med det. Jag tycker det hade varit bättre om det hade något med ens idrottsbetyg att göra eller något annat så man hade ett mål med denna skoljogg. Tyvärr har inte min skola det så det blir en morgon promenad så man slipper 2-3 lektioner, great!!

Idag ska jag fika hos en kär gammal vän som jag inte har besökt på 1-2 år, det ska bli mysigt!
253114_222009984494465_211836872178443_878413_2424825_n_large

Vill tatuera mig

Skulle vilja tatuera in några fåglar som flyger, antingen på underarmen eller på nedre delen av vaden. Här har ni lite bilder som jag har fått inspiration av!


Sömnproblem... igen...

Jag förstår inte varför jag har fått det svårt att somna på kvällarna, men jag tror att det kan vara för att det rör omkring sig massor av tankar. Jätteirriterande! Jag vill ju sova.. Ska man testa att skriva ner sina tankar som man har för stunden så vet man liksom om att man kan alltid ta fram blocket om man vill tänka på det igen?? Aja har ingen aning. Nu ska jag i alla fall på styrketräning, wish me luck!
Tumblr_ljthovho5w1qajnsxo1_500_large

Trött Jennie..

..som har kommit hem till Bollnäs hel och belåten, trots att hon själv fick köra en bit och genom 2 rondeller. Växlingen gick bättre denna gång! Kanske vågar mig på att köra i rödlysen snart! Nu blir det att sova så jag orkar gå upp vid 6-tiden imorgon och köra styrketräning. Vi får se när vi hörs nästa gång! Ha det så fint.


Sitter här och räknar matte..

.. och det går inge vidare bra. Att ligga efter 6 sidor är inte en höjdare direk och inte när man fastnar på ett tal. Tur att pappa i alla fall kan hjälpa mig.

Idag blir det förutom matteräkning en hemfärd till Bollnäs med min mor. Sen har jag även planer på att blogga lite mindre, typ som en gång i veckan eller något, eller när jag verkligen känner för det. Jag får se.

Dop

Kom precis hem från dopet och nu ska jag vidare till min finne. Vi ska ha en tjejkväll med b&j's och filmmys, kanske t.o.m en ny video kommer spelas in? Vem vet. Det jag vet i alla fall är att jag saknar henne så mycket att mitt inlägg måste sluta här och nu. Hörs senare kära läsare!

You make me feel så damn good!


Back in S-tälje

Nu, efter en väldigt lång tid så är jag tillbaka i Södertälje. Jag blev välkomnad av min far och bror. När jag kom hem väntade en pizza på mig och tv-mys med pappa. Inte varje kväll jag och han kan kolla på fotboll!

Imorgon väntar 2 träffar plus ett dop.

Destiny

Idag var också en ödet dag. Alex skulle cykla till ica för att handla middag, men tyvärr så höll han på att krocka med en bil och flög över styret och landade på axeln, så när han kom hem fick jag plåstra om honom och åka själv till ica, och vem möter inte jag?? Cillan! Såklart! Så vi åker till ica, handlar, åker vidare till mig och äter middag tillsammans! Supermysigt!

Imorgon blir det hård morgonträning, 2 lektioner i skolan, hem och packa och sen ta bussen klockan 17:00 för att åka hem till Södertälje! Hoppas ni hade en trevlig dag idag, för det hade jag, trots Alex olycka.


Bjussar på en bild från när vi var och badade för 2 helger sen eller något sånt!


Toppen Torsdag!

Idag hade vi bara en lektion och det var Kemi där vi skulle labba och göra eget salt. Sen var det även Tacos till lunch! Så, ni kanske förstår min rubrik! Verkligen en chilldag! Nu ska jag kila iväg på simträning, hörs senare!


Jag gråter bara i regnet


Fint avslut på en fin tisdag


Efter regn kommer solsken!


Nu känns det bra. Det kan vara svårt att acceptera min rubrik just när det regnar, men när solen kommer tillbaka, då gillar man allt detta ordspråk! Matten har varit riktigt kämpig för mig nu, men jag känner att det börjar släppa lite och hur mycket uppskattas inte det? Även fast jag ligger minst 6 sidor efter där man ska ligga så är jag posetiv. Sen om saker runt omkring en också lättas upp så blir det även ett hjälpmedel för att må bra.

Slutade klockan 12 idag men stannade i skolan till 14:20 för att räkna matte, så känner mig väldigt stolt! Räknade nästan 2 sidor! Senare idag blir det hård träning och mer plugg. Det är nu man känner att man saknar sommarlovet endel, plus att man vill ha tillbaka värmen.

Colorblind




Dag 10

En person som jag litar på

Först vill jag säga att jag litar nästan på alla personer jag känner och jag har väldigt enkelt att dela med mig av mina tankar och funderingar, men det gör jag endast för att jag känner att jag kan lita på de som jag känner. Därför är det lite svårt för mig att plocka ut just en person som jag litar på, då jag har så många som står mig nära. Därför får ni nöja er med denna lilla text och jag hoppas att du förstår att jag litar på just dig!

12746539_large

Irriterad


Blir så irriterad på allt idag! För det första så har sömnen varit kass under denna helg, gick upp 6:00 på fredagen, 5:00 på lördagen, 6:45 på söndagen och 6:30 idag. Kan ha en bidragande orsak! Sen så idag började jag 12:05 istället för 9, men då har jag ju träning med idrottsgymnasiet klockan 7 som man borde gå på om man vill bli bra, fast som belöning fick jag äta pannkaka hos Lisa och Maja m.m så det slutade bra i alla fall. På svenskan så har vi börjat med medeltiden och ska läsa texter därifrån eller något och på den gammelsvenskan fattar man 0. Känns som våran svenskalärare tror att vi har läst såna texter hela sommaren. Tycker att hon kunde läst en sådan text för oss och sedan förklarat lite så vi förstår, nu sitter vi bara som fån och försöker tolka en svårläst text. Aja, jag hoppas att det går bättre för oss imorgon.

Eftersom jag inte har någon träning idag blir det att vila mycket, plugga och städa lite. Känns skönt. Btw så blev det mittbena och plattat hår idag, vilket alltid är trevligt! Tyvärr lockas mitt hår då väldigt snabbt, men men, det var fint så länge det varade.

Dag 9

Nu är vi hemma efter en helhelg i Hudiksvall. Bortifrån kursen så har det varit riktigt roligt! Ledsen att det inte blev något bloggande men ibland är tiden liten, men nu så kan jag blogga som vanligt igen! *Vågen*!!
I alla fall, missade fylla i dag 9 och idag är det ju egentligen dag 10, så jag får väll fylla i två listor idag!
Två saker jag önskar att jag kunde göra:
1. Dansa
2. Sjunga

Dag 8

Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. Asså

2. Jag förstår inte

3. Damp


Slut


Godmorgon på er! Eller godmorgon och godmorgon... Själv var man uppe klockan 6 i morse för att äta frukost och göra sig berädd för att träna. Tyvärr så var inte kroppen helt med när huvudet var, så på träningspasset kände jag mig helt klar i huvudet och det skickar signaler till min kropp att den också är det, så när jag simmat 1-2 längder så säger kroppen emot och man kan inte göra någonting, skitjobbigt! Det var som allt bara blev sten. Men det är väll inte så konstigt att det blev såhär eftersom vi har kört på hårt nu och jag har haft konstant träningsverk i en och en halv vecka, plus att det blev sent igår. På tal om igår så blev det väldigt lyckat! Jag och Alex känner en som äger en biograf och då kunde vi fixa en privatvisning på Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Cillan uppskattade detta väldigt mycket så jag känner mig glad att det blev väldigt lyckat! Hon fick åka från Bollnäs till Edsbyn med ögonbindel, äta middag på en resturang, gå med bindel till biografen och sen kolla på filmen. Vi såg den i 3D-format och kvaliten var bättre än vad jag hade trott. Den sista Harry Potter filmen är verkligen bra, även fast det känns konstigt att det inte kommer något mera, liksom att sagan är slut.

Nu ska jag ha engelska sen lunch och sen fysik, efter det slutar jag och en timme efter det bär det av mot Hudiksvall där jag ska fortsätta min simlärarkandidatutbildning. Kursen håller på hela helgen men jag kommer kunnde tycka in lite bloggande på kvällarna. Ha en riktigt toppenfredag kära läsare!

Dag 7

Har ett tidsinställt inlägg eftersom jag inte visste om hur sent vi skulle komma hem från Cillans överraskning och min dagslista måste ju fyllas i, så här har ni Fyra minnen jag aldrig glömmer:

1. 2010:s sommarlov, det bästa som jag någonsin har haft, än så länge. Jag sommarjobbade för första gången och fick då min första lön, jag flyttade hit till Bollnäs och lärde känna massor av underbara människor, jag var i sommarstugan med Milai, träffade Rosen, Albin, Agnes och Julia på Liseberg med min kusin, hade långa skypesamtal som avslutades runt 5 på morgonen, spelade in massor av galna musikvideosar med Sanna, jag prövade på att spela WOW i 10 dagar och så träffade jag ju Alex, dan innan skolan började. Ett fint slut på sommarlovet.

2. Första gången jag och Alex pussades.

3. När jag fick stipendium och fick åka till Island för att tävla där med 3 andra simkompisar.

4. Min första tävling, då jag var 1 sekund från att få medalj.


Hemligheter!


På lördag så är det inte vilken dag som helst, utan världens bästa Cillan/tvilling fyller 18 år då!! Tyvärr kan varken jag och Alex vara där och fira hennes stora dag, så vi har fixat en hejdundrande present som hon istället ska få idag, tyvärr är det så hemligt att bara jag och Alex och de som ska med vet om det, så jag kan inte säga något till er läsare. Det jag kan berätta är att jag känner att denna afton kommer bli ett oförglömligt minne!

RSS 2.0