You make my heart smile




Friends, those who will always be there for you..

Sony NEX vs iPhone 4s


Funderar på vad man ska önska sig i 18-års present, en bra mobil eller en bra kamera? Kameran är billigare än mobilen, så det är ju en fördel för de som ska köpa min present hihi! Men jag har även funderat på en upplevelse, som att åka på OS i London, men det var visst väldigt dyrt, drygt 30 000 kr för 2 pers i 2 dagar, vilket är endel. Aja, vi får se hur det blir!


Why can't everything be okey, just like when I'm with you..




Stressigt på senaste tid

Vet väl om att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg, men jag har haft det ganska tufft nu i 2 veckor så har känt att bloggen har inte varit det viktiga i det hela. Men nu känns det som det lättar upp lite, vilket gör det både roligt och trevligt att göra ett blogginlägg.

Den här veckan ska jag träna 6 till pass, gå på kostföreläsning, få besök av min mor, jobba, vara funktionär för första gången, gå på bany, ha en mysig kväll med mina vänner m.m. Så jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot den här veckan och vad som ska hända. Känner mig även mer motiverad båda i skolan och på simningen. Den här veckan ska jag äta på ett speciellt vis så ska jag se om jag märker någon skillad när jag tränar. Glömde det viktigaste ju! Kommer hålla er uppdaterade med massor av saker som kommer att hända! Kram till er alla.

Jul hos Mange!


Det känns som jag snart går in i väggen

Eye%25252ccatching%25252cphotography-38b59627be9fc3ea222510f7c28ec6dd_h_large
Det är bara för mycket just nu.


Violent - Loney, dear




Fikar med Anna!


Det kan man göra när Planis är borta! För då har man mycket mys tid, men även mycket pluggtid!

Häftig video med speciell text


Dagens vill ha från Chapnlle!


Ingen sovmorgon för mig

Idag börjar jag skolan kvart över 10, härligt! Tyvärr kunde jag inte ta ut min sovmorgon, för jag skulle besöka hälsovårdscentralen för att ta lite tester. Testerna visade inget farligt, så jag tror att det är så att jag har en virus i kroppen eller något sånt. Känns ju konstigt om det inte skulle vara något sånt när jag känner mig helt slut i kroppen och får hjärtklappning. Men jag vilade igår från träningen och ska göra det idag också. På lördag är det ingen träning, så får vi se hur jag känner mig på söndag. Tror det enda jag kan göra är att ta det lugnt och inte träna jättehårt just nu. Tycker verkligen inte om när det blir såhär...
Tumblr_lusiyb9kpd1qbxpeso1_500_large

Torsdag

Den här veckan har rusat förbi, fast det har endå gått välidgt långsamt, pga mycket att göra i skolan och allmän trötthet. På simfrånten går det sådär, har inte mått så bra fysikt de senaste dagarna, fick maxpuls på idrotten när vi körde fingerslag på volleybollen vilket var lite oroväckande... Så jag får vila idag och imorgon från träningen, så får vi hoppas på att det inte är något farligt och att det försvinner snart!

Idag är det sista simskoletillfället och det ska bli märkningstagning och fika med våra små barn! Har verkligen varit roligt och nyttigt med att ha simskola. Jag känner att jag har utvecklats som person och vågar ta för mig lite mera. Så, kan tipsa er som inte är det att testa! För det är en jättehärlig känsla att lära ett barn att t.ex doppa huvudet, för de blir så lyckliga. Men men, simskolan börjar klockan 5, så nu har jag massor av tid att plugga!

Ny vecka = Gamla saker att jobba igen

Ja, om man inte ligger i fas, blir det mycket som man måste jobba igen. Jag har gjort en lista på saker jag måste göra klart.


Inge vidare direkt att ligga efter, men man får försöka som jag har gjort, göra en planering och försöka hålla den. Snart kan jag stryka sammanfattningen av min tyska text, så det är i alla fall ett steg på spåret!

Slängde på min en väldigt gammal tröja som jag senast använde nån gång på våren i 9:an.

Avril Lavigne



Inga inlägg på väldigt många dagar

Och jag har ingen aning om varför!? Jag har haft det väldigt lugnt i skolan och inte gjort något på dagarna, men jag tror att det är orsaken, att om man inte har något speciellt för sig så känns det inte så kul att blogga...
Igår hade vi möte med simningen och vi kom överens om att vi alla måste börja skriva träningsdagbok, vilket jag aldrig har gjort förut så är lite nervös... Men det borde nog gå bra. Ska skriva ner gårdagens pass som var hård simning och hård styrka på eftermiddagen. Har träningsverk nu haha!
I helgen kommer även min familj att bo hos mig, mysigt och mamma stannar till torsdagmorgon ungefär. Så, nu måste jag röjja upp röran hemma hos mig, så får vi hoppas att jag känner suget att blogga senare.
Vi saknar sommaren, va? Jag hatar övergången mellan sommaren och vintern, det är den som gör en deprimerad. Jag vill ju ha snö på en gång!!

Finally!


Äntligen, så säger jag bara! Äntligen har jag kommit under 37 sek på 50 br! Det var allt på tiden, och jag kom inte lite under 37 sek, jag fick 36.03!! Det känns superhärligt! Jag längtar tills nästa tävling, för jag vet att jag har mer att ge och att jag kommer komma under 36 sekunder den gången.

Den 6 november

Sista dagen på lovet, känns ganska segt, var inte helt fel med lov ska jag säga! Men men, man måste ju plugga/jobba ibland också!

Har även tävlat idag, simmade 100 br på morgonen och det gick helt okej. Nu i eftermiddag väntar 50 br och en lång hemresa till Bollnäs. Nästa gång jag kommer hem blir vid jul någon gång, long time!
Tumblr_lu76u0qayo1r5q01uo1_500_large

Woop woop!!

Vid 11-tiden ska jag tävla! Jag längtar...

One of the best things I know...!


Seg


Känns inte alls bra inför tävlingen nu i helgen, hoppas att det beror på att jag är trött. Idag blir det att lägga sig tidigt och tagga för mitt 200 bröstsim imorgon. Solsken väntar imorgon.

Lov


Tjenamors! Vet att mitt bloggande har varit väldigt dåligt på senaste tid, ledsen för det. Kan bero på att det varit ganska mycket på senaste tid. I fredags fick vi lov, vilket började med att jag fick jobba på scandic från 17-22. På lördagen åkte jag till hudiksvall för att gå på dop. Efter det stannade min mamma och lillebror kvar hos mig, till söndagen då de åkte hem. På söndagsmorgonen hade även jag och Alexander simskola i Edsbyn, själva denna gång, och det gick hyffsat bra. På kvällen tog jag en promenad med Shadie i mörkret, vilket var väldigt mysigt! På måndagen hade vi tvättstugan nästan hela dagen. På tisdagen jobbade jag först på sportpasset och sedan som simskolefröken. På onsdagen jobbade jag igen på sportpasset. När det slutade fick jag skjuts av Shadie (som precis fått körkort!) till träningen. På kvällen var jag, Alex och Anna på bandy.

Ja, ni ser, när det blir lov, får man ännu mera fullt upp!...

Just nu är jag hemma i Södertälje och kommer vara här till söndag. Ska tävla DM på lördag och söndag.

RSS 2.0