Chillin' on the plane



Slutkörd

Hejsan! Har varit en ganska påfrestande dag för att ha gått upp kvart över 4 på morgonen. Sov hela resan på planet, käkade lite och drog och körde styrketräning, gick hem och åt lunch, laddade om för simträning och nu ligger jag här i soffan, ganska slutkörd.

Klockan 5 på morgonen kommer skjutsen och 07:05 går planet till London! Helt galet att jag ska åka till ännu ett land under så kort tid. Här är lite bilder från Tyskland! Måste även lägga till att jag har haft det sjukt roligt i Tyskland, trotts några trista grejer. Jag rekommenderar verkligen alla att åka till Tyskland! De har ett jättefint grönt landskap.

 


Having a great time in Germany!

Jättetråkigt att vi ska behöva åka hem imorgon. Fattar inte att vi varit här i 2 dagar, känns som 4 minst! Kan bero på att vi har gjort så mycket saker man kanske gör på 4 dagar hehe..! I alla fall, imorgon stiger vi upp tidigt för att ta ett plan som går 06:40, i will die..

Woop woop! Vi hörs imorgon!


Germany next

Får se om jag får tag på något wifi i Tyskland, annars hörs vi på söndag mina pinglor!


Tomorrow is another day

Haft en awesome dag idag! Simmade som en gud på träningen, har aldrig gått sådär bra för mig på simträningen!!! Glad tjej!

Imorgon bär det av till Germany, Deutschland, Tyskland! Längtar så mycket! Ska verkligen bli roligt, men är nervös! Ska ju träffa nya okända människor, men det kommer nog gå bra!

Här har ni mina snittider på 12x50 bröstsim start 3 min!


Wow


Dagens facelook

Hejsan! Har tänkt på en sak. Varje gång jag önskar er läsare en trevlig dag får jag själv en riktigt usel dag, hur kan det komma sig? Jag borde ju få bra karma av att önska er läsare en fin dag? Eller så får ni alla mina fin dag krafter så jag inte har kvar några.. Men det kan ni väll vara värda ibland! Haha! Jaja, imorgon är en ny dag med 2 hårda träningspass, får se hur jag kommer överleva det.. Men eftersom jag inte kommer kunna träna på en vecka så är det nog bra att plågas väl innan ledigheterna! Vi hörs imorgon!


Längtan

Snart bär det av utanför Sveriges gränser! Ska bli så spännande! Och idag så har jag bara 50 dagar kvar tills jag vinkar farväl till skolan och kan blicka framåt mot ett efterlängtat sommarlov!

 


Krossa alla fönster!

Tisdag.. Onsdag.. TORSDAG! Woah! Hoppas att denna dag och onsdagen flyter på lite snabbare.. 2 1/2 h matte idag, yee får se om jag överlever!

Idag efter träningen ska jag även få träffa Vilma! Woho! Nice dag idag! Hoppas ni får en toppendag! Kram


I said, now it's summer! Then the winter proved me that i was wrong...



Långkalsonger idag i skolan?


If we jump we can fall in love


Tack mamma!

Fick lite överrakningar av mamsen, uppskattas alltid!


Hemkommen

Kom hem till Bollnäs för en liten stund sen. Tävlingen idag gick bra på förmiddagen och mindre bra på eftermiddagen, men vad gör det när man har roligt ändå?? I alla fall blev jag 3 medaljer rikare från denna tävling, 2 guld och 1 silver! Så jag är väldigt nöjd över min egna insatts.

Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar! På fredagen åker jag till Tyskland och nästa måndag åker jag till England! Så, upptagen tjej kan man säga! Här kommer lite mer bilder från helgen! Förresten måste jag säga också att det här var nog den mysigaste tävlingen på länge. Hade det jättemysigt med tjejerna och grabbarna!


Chillaxa

Tjenamors! En lägesrapport från Järfälla! 2 lopp simmade idag, 100 bröstsim och 50 fjäril. På 100 bröstsim blev det en silvermedalj, vilket alltid uppskattas! Efter middagen som spenderades på ikea drog gänget och kollade på bio. 5 st kollade på battleship och jag kristin och adam kollade på american pie reunion. Den var såååå rolig! Rekommenderar den till alla som har sett alla american pie filmer, klockren var den nya!

Imorgon är en ny dag och det är nya lopp att tagga om till. 50 bröstsim, 200 bröstsim och 50 ryggsim. Känns som imorgon kommer bli en ny toppendag här i järfälla! Chao friends!


Järfällanationella

Nu i helgen har jag en simtävling framför mig. Känns lite segt att tävla efter norrländska... Man hade verkligen laddat upp för den tävlingen, så jag är typ fortfarande "slut" efter det. Men men, sånt ska man inte tänka på nu! Jag tror det kommer gå susen för mig ändå. See u guys! Förresten! Ikväll är det new girl 21.30 på tv4, tipsar er alla att kolla på den serien om ni vill få er ett gott skratt! Puss


Today we living like it was the last day

Ibland får man dagar då man inte är tacksam över livet. Man klagar om hur jobbigt det är och grinar över alla jobbiga val. Om man då går tillbaka en tid, kollar på gamla bilder och filmer, då ändras ens uppfattning nästan på en gång. Istället blir man tacksam för varje dag som man får vandra på jorden och för varje ny liten utmaning man ska klara. Även fast idag kanske kommer bli den jobbigaste dagen på länge, så är det lika bra att gå igenom den som det vore den sista!

 


You smile, I smile

 

 


I think I'm falling for you



Nice fläta!


19 år!

Idag blir nog den gosigaste tjejen 19 år! Du är en av mina favoriter!


Under my umbrella


Finväder?

Usch, inte kul att vakna och det första man ser är detta... Tur att jag har mitt kära ben&jerry's paraply som tar hand om min resa till skolan!


Våren är på g!


Måndag, ny vecka, slut på lov

Tjenamors alla glada och ledsna och arga och alla ni andra! I helgen har det varit ganska kämpigt med skolarbeten, speciellt svenskan som jag, tur nog, fick redovisa idag! Jag kan säga att jag var väldigt tacksam över att få vara med i den gruppen som redovisade först. Om vi inte hade varit först hade jag nog sprungit iväg! Så nervös var jag! Aja nu är det över, klart! Dags att fästa blicken mot onsdagens jobbigheter, fysikprov och tyskaprov. Tror det kommer gå hyfsat ändå, hoppas kan man alltid göra!

Resten av denna måndag kommer spenderas en stund på badhuset med simskola, en stund i köket och sen väntar mina fina skolböcker på att få lära mig massor av nya saker! Vi hörs!


Living young and wild and free

Fredagen den 13:e... Känns som många har drabbats av olika olyckor, även jag. Men inget speciellt illa. I alla fall, idag ska min far och broder komma på besök och stanna till söndag, mys! Förutom det så blir det att dejta kära skolarbeten. Yes yes!


Trötthet

Med 1/4 av den maten man brukar äta så kommer kroppen ifatt, så nu sitter jag här, trött och tjurig. Känns som klockan är 3 på natten/morgonen. När man känner såhär har man inte heller någon större lust att träna, vilket är ganska jobbigt för jag älskar att träna, men just nu känns det bara motigt.. Hoppas på att det blir bättre till imorgon så man kan ta tag i skolarbeten så man inte behöver panikplugga söndagkväll. Vi hörs!
P.s tur att mina fina vänner i alla fall står ut med en janne med detta humör!


Bowling

Nu drar ja och gänget till Söderhamn för att bowla! Får se hur jag kommer överleva detta haha!


Sweet dreams are made of this


I need you to hold all of the sadness I can not




I livets pröning ingår det att såra och att bli sårad, vilket man inte alltid vill acceptera. Även fast det är jobbigt nu så vet jag att det kommer att bli bättre, bara man kämpar mot det bättre. Vi klarar det!

Magkatarr igen??

Hey! Tror jag har fått magkatarr igen.. Har knappt ätit något på 3 dagar. Jag fattar inte varför jag ska drabbas av det igen?? Man kan ju inte träna ordentligt med för lite mat i magen, men jag vill ju träna! Bu för magkatarr säger jag bara! Tar mig ungefär 30 min+ att äta upp maten på min tallrik..


Mys hos släkt

Igår vid 3-tiden väntade det påsklunch hos farmor-mormor med släkten! Massa god mat med go fika blev det. Det som var lite tråkigt va att jag var sjukt trött så jag somnade när vi var där typ. Och nu borde jag få ett pris för ha skrivit var 4 gånger i föregående mening!

Idag väntar fika hos kusien som har fyllt 1 år, mer go fika mums! Ikväll lämnar jag även Södertälje och spenderar resten av lovet i Bollnäs.


Oh when the day is gone, oh when the nights are long, life goes on



Hade en riktigt trevlig dag igår. Firade att min kompis har blivit 18 med att tillbringa en del av dagen på The Studio. Efter det väntade en middag med massor av härliga tjejer. När maten var slut och presenterna öppnade åkte vi in till Södertälje och rockade loss på 550. Som sagt, en toppendag!


This ain't goodbye

Lov nu, vilket betyder chill över helgen och massor av plugg till veckan. Ja, så går det när man skjuter upp arbeten. Det som känns tungt nu är att jag är fortfarande trött efter hemresan från Umeå plus att jag fortfarande är lite hes, yey! Men, ledig över helgen och då blir det att bygga upp nya krafter för kommande träningsvecka och pluggvecka!

Idag blir det att resa till Södertälje, får se hur länge jag blir kvar. Imorgon väntar mysigheter och party!! Vi hörs!


Falling down


Jag fattar inte hur ens humör kan förändras på en sekund, från ren lycka till hat. Varför kan man aldrig bli nöjd med det man gör? Såklart finns det alltid ett sätt att göra det bättre på, men man borde ändå kunna vara nöjd över sin egna instats när man har gjort något riktigt grymt bra. Men tyvärr verkar inte det finnas för mig. Usch!

RSS 2.0