Grymma killar!

Sökte lite runt på YouTube och hittade dessa killar. Gillar de riktigt mycket, blandar med lite rap och partymusik, två saker jag älskar! Hoppas de fortsätter i denna takt och flera får upp ögonen för dem.


En vecka

Det har snart gått en vecka sen jag åt min vanliga frukost, flingor med mjölk och ett glas juice. Fatta, imorgon hade det varit en vecka sen. Helt sjukt vad tiden har gått fort den här veckan. Trodde på måndagen och tisdagen att jag hade influensan, men hade så ont i tänderna så jag fick en akuttid hos tandläkaren på onsdagen. Där visade det sig att jag hade jättefina tänder, men jag hade ju så sjukt ont så vad var felet då? Jag fick numret till vårdcentralen och åkte dit. Det visade sig att jag hade fått kraftig bihåleinflammation.. Inte så kul att dra på sig något sånt veckan innan stortävlingen. Men inte så mycket jag kunde göra åt saken.

Nu idag söndag morgon sitter jag här lite trött och väldig glad, eftersom all smärta på höger sida i mitt ansikte är nästan borta! Så skönt!


Influensan

Verkar som jag gått och dragit på min influensan, inte roligt alls. Legat i min säng i över 24 timmar nu. Har svårt att göra något annat än att ligga och sova. Idag mår jag dock bättre om man jämför med igår då jag hade ont i hela kroppen, varje muskel krampade.. Idag har jag mest ont i mina tänder på höger sida, har stor lust att dra ut dem för det gör så ont. Men det är för långt att gå och hämta tången så det kommer inte ske gott folk!


Suger in gårdagen o njuter


Min fina familj

Min fina familj var här i helgen och grattade mig i förskott på födelsedagen! Fick jättefina blommor plus lite annat! Vi åt även ute på strandresturangen eller vad den hette. På kvällen firade jag och mina polers att det var 101 dagar kvar till studenten! Längtar så sjukt mycket!


Amerikanska pannkisar!

Gjorde lite amerikanska pannkakor till lunch! Första gången jag fick äta det och det var riktigt gott! Jag och min familj hittade ett väldigt enkelt recept på dessa pannkakor: 1 ägg, 1 äggvita, 1 mosad banan, 0,5 dl dinkelmjöl och ca 0,8 dl vaniljkvarg! Plus lönnsirap på pannkisarna, mumma!


Nu är la familia här


1 Mars

Trött men glad, idag är det en sån dag! Familjen ska komma hit ikväll och stannar till på söndag, dock stannar mammi kvar tills jag ska åka ner och tävla nästa helg!

Tidig morgon med hård träning, nu väntar eftermiddagspasset och så får vi se om det kanske blir nån fotboll för min och Astrids del! Hoppas kan man ju alltid!


RSS 2.0