Härlig måndag!

Alla (även jag) brukar alltid hata måndagar, slut på helgen och dags att ta tag i arbeten igen. Men denna måndag har varit riktigt härlig för mig! Började med att jag hade en lyckad styrketräning, bra lektioner i skolan och fick reda på att jag har fått G i kemi!! Haleluja! Efter skolan skulle jag ha min första körlektion med körskolan, nervös tjej! Sa att jag hade kört endel, men att jag var ganska orolig av mig endå, så började med att köra på ett lugnt ställe, där vi stannade i bara 1 min, för min lärare tyckte jag var bra nog att dra ut på vägen. Det gick bra för mig, gjorde lite missar, men i hel helt, bra! Efter körskolan var det att springa till badhuset där jag hade simskolelektioner. Mina och Bäcks ungar var ovanligt livliga idag, men det är roligt som vanligt. Jag tycker verkligen man märker skillnaden från första till 4:e omgången, man lär liksom känna barnen och de lär känna en, så nu flyter kemin mellan oss på bättre. När jag kom hem väntade min pojkvän på mig med massor av pussar, alltid trevligt och så fick jag kolla på mitt favorit tv-program! Familjen annorlunda! Ni som inte kollar på det, jag rekomenderar starkt att ni ska börja göra det!

2 timmar kvar av denna dag och jag måste säga god natt nu, imorgon är en ny dag, som kommer bli minst lika bra!

Bild från när Per, min vän med hatten tog studenten, bara 1½ år kvar för mig!

JSM

Hejsansvejsan bloggisen! I helgen har jag varit på JSM i simning, vilket inte var helt enligt mina förväntningar..Tråkigt det, men roligt att simma var det! Jag slog inga direkta pers, förutom på 100 br, öppnade på 35.0 och gick hem på 41 (vilket var mindre bra då) så min sluttid blev 1.16 låga, vilket jag är nöjd över, trots min långsamma hemgång.

Idag går jag tillbaka till mina vanliga rutiner, styrketräning nu, skola, körskola (för första gången!!) och sedan simskola plus lite plugg senare på kvällen. Roligt som alltid!?? Hur som helst är det dags att äta och dra sig till sporthallen nu. Ha en fortsatt trevlig dag!

Kursprov i Kemi

De timmar som är kvar av den här dagen kommer spenderas med kemiboken. Jag är så himla nervös inför vårat kursprov imorgon så det känns som jag kommer spy innan vi ska göra det. Tror min nervositet beror på att jag vet om att jag inte är så bra på kemi. Det enda som jag kan och är nästan helt säker på det är att räkna, så, nu blir det mycket läsande, "yeeyy".

Roligare tankar! Bara 4 dagar kvar till JSM, som jag längtar! Jag är så himla nervös, på ett bra sätt. Jag kan inte beskriva känslan att få medverka i en tävling som jag inte trodde att jag skulle kvala till.

 

Paket från H&M!

Idag fick jag hem mitt paket som jag beställt från H&M! Alla kläderna passade, så glad tjej här! Ska lägga in bilder sen på plaggen så ni får se!

Titta när jag dansar!


Så titta när jag dansar, titta på mig när jag dansar
Titta när jag dansar, titta på mig när jag dansar!!



Jag längtar verkligen till Storsjöyran! Måste köpa biljetterna snart!

Nice high heels

High heels

 


Nothing will tear us apart


Who would've known that I could conquer your heart
by reflecting in someone else.
And who would've thought that I could
comfort your heart, when I can't recognize myself.


Skön outfit!


Vet att det är lite dålig kvalité på bilden, men tycker endå att man ser att det är en toppenoutfit!

Klädställning

Hos mig har det alltid legat kläder överallt och jag har alltid haft svårt att förvara de på ett bra sätt, men nu tror jag att jag har hittat ett förvaringssätt som kommer passa mig! Det är klädställningen:

BODÖ Garderob, furu, svart Bredd: 113 cm Djup: 50 cm Höjd: 196 cm
PORTIS Klädställning, svart Bredd: 119 cm Djup: 60 cm Höjd: 167 cm Max. belastning: 40 kg
De är inte så dyra, ligger runt 350 kr och det finns många förvaringsmöjligheter i denna produkt. Kan förvara skor, kläder i lådor osv. Längtar tills någon av dessa intar mitt rum!


En natt ensam kan få en att känna sig som den enda människan i världen

Tumblr_lwvgkljefo1r4e2omo1_500_large


Why do we always fight?

Tumblr_ly1ykxqey31qbb77eo1_500_large
Tumblr_ly2dv9ak1n1r7d8qpo1_400_large
Tumblr_lvos1hsaj21qgbvevo1_500_large

Dresses to wear in the summer dayz

Populärt med klänningar som är kortare där framme.
599 kr hos Nelly.com
Blå, härlig och lätt klänning. Passar vardagen som helgen, även fin i färgen beige.
399 kr hos Nelly.com

Beställningar över internet

Jag blir så himla trött på olika sidor där man kan köpa kläder online. När man beställer kläderna så står det att det kommer ta 1-3 dagar att få de, för mig har det tagit 5 dagar varje gång och en gång fick jag t.o.m fel färg på min beställning, hur kul är det liksom?? Vill de förlora sina kunder eller?? Jag tycker om att "nätshoppa" men det blir ovärt när de olika hemsidorna inte håller sin leveranstid. Sen vet man inte heller om plagget är i rätt storlek och om plagget är i fel storlek får man betala frakten tillbaka. Då är det bättre att shoppa i riktiga butiker!

Diss till "nätshopping"

The Messenger

When you suffered it all
and your spirit is breaking
you're growing desperate from the fight
Remember your love
and you always will be
this melody will always bring
you right back home




Ny vecka!

Påbörjade den nya veckan med att gå upp tidigt och köra ett styrkepass, inte alltid en höjdare att gå upp klockan 06:30 på en måndag, men vad gör man inte för lite träning??

I skolan idag gick jag omkring med en termometer, för att kolla om mitt gymnasium håller den värmen som lagen säger att en skola ska ha och idag så var det lagom varmt i alla klassrum. Hela föra veckan var det svinkallt, så kallt att jag blev förkyld! Så jag tyckte det behövdes en kontroll av värmen på skolan. Ni kanske tycker det är lite konstigt, men jag tycker det är viktigt att skolan följer lagen och jag vill ju inte bli sjuk av att gå i jeans och en tjocktröja.

På tal om kyla... Idag/igår gick värmepumpen på badhuset sönder! Så det har varit iskallt i vattnet. Alla mina barn på simskolan frös, hade blå läppar och darrade så mycket att de nästan trillade omkull. Inte alls en rolig syn om jag får säga det, men vi fröknar försökte göra det bästa utifrån situationen och vi hade simskolan nästan hela lektionen! Kan säga att det var ganska skönt att sätta sig i bastun efter 2 timmars simskola i 22 graders vatten.
392053_10150362299479149_733464148_8180171_1639869008_n_large

Även fast vi står vid botten av berget och har långt kvar att klättra, så kommer vi klara det



En lördag som den ska vara

Jag tycker lördagar är till för att ta det lugnt och försöka glömma allt jobbigt. Så var min lördag igår. Klockan kvar över 9 blev jag och Alex hämtade av min faster och hennes kille, som körde oss sen till Scandic där vi fick hotellfrukost! Efter en lång frukost tog vi bilen och bilade runt i nästan hela hälsingland, det var riktigt mysigt! Vi var på ställen som man knappt trodde fanns. Efter bilning i 2 timmar tog vi en promenad i solskenet till Roy's, där vi åt den goda pizzan och fikade. När vi hade fikat klart fick min faster och hennes man lov att dra sig tillbaka till Södertälje, tråkigt tycker jag.
På kvällen åt vi ute igen, på en kina resturang i Bollnäs, som jag aldrig har varit på förut. Maten var helt okej och sällskapet var toppen!

New shoes


Okej!

Nu är det såhär, att under 5 dagar, har jag gått in på min blogg, men inget nytt inlägg har lagts upp! Hur kan det komma sig?? Jo, JAG har ju inte skrivit något inlägg, smart tjej.

Jag tror det beror lite på att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Mitt vardag är inte direkt så spännande och där tog det stopp. Men jag kan säga att mina klackskor har kommit, fast det var två blå, när jag beställde ett blått par och ett svart, men Nelly.com verkar ha missuppfattat det hela, så jag får skicka tillbaka det ena paret och se om jag försöker beställa de svarta igen.

I helgen var det simtävling, JDM, och det gick väldigt bra för mig, förvånandsvärt enligt mig, men inte enligt min tränare. Träningarna innan tävlingen gick inte alls så bra och på tävling persade jag på nästan allt jag simmade!! Plus att jag kvalade till JSM!!!! Fast inte inviduellt, men vad gör det?? Så om 3 helger (med den som kommer nu) ska jag simma JSM! Känns kul att jag ska få vara med.

Imorgon är det no school för min del. 2 av mina lärare skulle till sjukan och då sa den 3:e att det var okej om vi jobbade hemma med 10+ uppgifter! Härligt! Och simträningen blev då framflyttad till klockan 9!! Annars brukar den vara vid 7-tiden (på morgonen).

Har väll inte så mycket mer att säga just nu, förutom att jag ska försöka uppdatera lite bättre. Hare gött!

Skor beställda från Nelly.com


114 kr, ordinariepris 379 kr


99 kr, ordinarepris 649 kr

49 kr, ordinariepris 649 kr

Palles minne

Idag är det simtävling i Bollnäs. Känner mig inte så taggad, känns mest skönt att få tävla på en mindre tävling och göra sig berädd för JDM i Södertälje som går nu i helgen. Att jag inte känner mig så taggad beror nog på dålig sömn och dålig form, men jag tror det kommer att bli bättre till JDM, hoppas iaf på det.

Eftersom det har blivit dåligt med sömn vaknade vi lite sent, Alex ska gå nu till badhuset och han klev upp för 30 min sen... Jag och Korre ska börja simma in om en timme! Så det känns lite sådär med mat och såå, men vi får väll göra det bästa av saken!

Imorgon lämnar vi Bollnäs för att fira min bror och tagga för tävlingen. På måndag drar simskolan igång och på tisdag börjar skolan, buuh!! Känns som det här lovet var alldeles för kort!

Varför låtsas du att du bryr dig om mig, när du inte lyssnar på det jag säger

-

Nytt år!

Det nya året firades in med mina kära vänner, med en riktigt god 3 rättersmiddag plus massor av "med andra ord". Känner att det blev en riktigt toppenkväll, trotts trötthet vid klockan 3 på kvällen.
Dagen efter tog vi det mest lugnt hemma hos mig, käkade och kollade på film typ, så vi var inte så trötta vid 10-tiden, så vi slog på en film och somnade vid 1-tiden. Dessvärre försov vi då oss för styrkepasset, trots att jag ställde 3 alarm, bra tjejer där! Aja, får se på det som lite extra vila och så får jag väll köra ännu hårade på simträningen i eftermiddag!
På torsdag är det simtävling och på lördag och på söndag!! Känns inte som jag är i världens form, så har inte några höga förväntningar på mig själv, men man kan alltid drömma om det bästa!

RSS 2.0