Söndagsmys


Prov

3 sorts av prov på 2 dagar, allt på samma gång!


In love


Jag är kär, i en jacka. Åh, så snygg! Be mine, please!

Åh! Snart mössprovning!


Pluggmys


10 h sömn

UNDERBART! Känslan att kunna sova länge, mmm!


Hey you!

Pretty lady!! Fredag, veckans slut woho känn glädjen av helg och vila! Känner mig så ironisk.. Vet inte varför! Men kan erkänna att jag är helt slut, har ryggont plus måste städa men det är man ju inte så sugen på..! Varför blir man så tråkig och grinig när man är trött? Bu! Får gråta över min tråkiga fredag sen, för imorgon kommer jag ha den bästa lördagen! Ska på chokladprovning bland annat!


Dö kyla!

Inte ska det vara såhär kallt nu eller!? Buu, om det inte är snö så ska det inte vara kallt! Punkt slut! Over!


3 km arm!

Tja! Livet flyter på om ni förstår vad jag menar! Idag simmade jag 3 km arm, trodde aldrig jag skulle klara det så det känns grymt bra! Nästa vecka är det slut på grundträning och nu blir det max pass igen! Woho!


Fin middag!

Igår besökte två fina brudar mig och den ena lagade även mat till oss! Resultatet blev nog den godaste pajen jag ätit! Mmmm åt den till middag med så det säger ju allt hihi!

Idag är det ju onsdag=utgång! Får se hur det blir för min del, har lite annat att fixa med hemma. Men vem kan säga nej till att få dansa loss lite!?

Nu blir det ananaspaj hemma hos lisen! Chao!


Hemma?

Då har man åkt till Södertälje för att spendera helgen med familjen och vänner, trevligt trevligt! Imorgon väntar ett simpass, spa och resten av dagen är ganska fri, känns bra!


Mmm gos!

Tjaaa! Hade bara skoljoggen idag, skönt! Så vi kunde köra styrka vid 10 istället för vid 5, skönt x2! Nu sitter jag här och väntar på lisen, vi ska käka våfflor till lunch idag, mys!


Humöret whaduup!?


Ja idag har vart den längsta skoldagen denna vecka, gick från 8-14, kanske därför min trötthet? Näe vet inte, idag har inte varit någon toppendag, ont i huvudet och allmänt ont i kroppen. No idea vad det kan vara, men hoppas på dålig sömn så jag kan sova mer inatt och vakna med en bättre kroppskänsla eller vad man säger!

Anyway, ikväll blir det Jennie Alice mys, igår var det Jennie Kristin och så lite Jesper mys! Trevligt trevligt säger jag bara!


Första träningen avklarad!

Gym check! Badet nästa och sen är det simskola!


No love lost

Helgen blev inte riktigt som jag hade planerat, men den blev bra! Har haft ett halvt sagan om ringen maraton plus mysigt med massor av vänner! Imorgon startar den nya veckan med nya äventyr!


Min coolaste vän!


Fredagsmys på donken

Blev att stanna kvar i helgen, så hur kan man inte starta den bättre än att inviga sin kompis körkort och åka till Söderhamn!?


Orka!

Skön start på fredagen..! Glömde, simmade 6 km idag igen, vad händer!?


Känslan när tallriken är för liten


Fikamys dag 2


Make me smile

2 dagar har gått, men ack så mycket man har hunnit med! Igår simmade jag 5,5 km och idag simmade jag 6,1 km! Ni som känner mig vet om att jag är sprinter och brukar simma runt 3 km, så känner mig riktigt stolt över min instats dessa dagar! Imorgon ska jag även försöka morgonträna, woow vad händer med Jennie!? Tur att jag har mina pinglor som lyser upp vardagen. Idag var vi på älgjakt och fick några riktigt fina älgar!


Den stora trygga vargen

Vi säger tack och adjö till trevlig helg! Nu väntas ny vecka, let's go!


I'm alive again

Efter tre otroliga och otroligt långa dagar så är jag hemma. Klassen och jag har vandrat 26 km tillsammans plus klättrat i 4 timmar för att komma upp på toppen. Efter dessa dagar känns det som man varit med om det mesta och verkligen töjt sina gränser. Vi har vandrat genomsvettiga i spöregn med en så hård blåst att det kändes som man skulle blåsa iväg! Vi har gått på stenar så jag började tro att vi hade förvandlats till bergsgetter och vi har minst sagt utsatt våra liv. Jag är glad att jag gjorde denna resa men det kommer nog ta ett litet tag innan jag vill göra det igen, och då måste vädret vara bättre, speciellt varmare!


RSS 2.0