It's happening!


Kläder, CHECK!


Sol, CHECK!

Bara planet som väntar nu  då, ses troligtvist om en vecka, såvida jag inte kan blogga i Spanien. Kameran är i alla fall med, så bilder kommer ni få.

I miss you love


Nytt mål i livet!




JAG SKA LÄRA MIG DANSA!

Tumblr_ljb1tu9par1qbdvq4o1_1280_large

Sunny Day

Tumblr_ljvar8xlc31qct9mzo1_500_large
http://weheartit.com

Grattis Barcelona!


3 days left


Om 3 dagar sitter jag på planet till spanien! Åh vad jag längtar!! Det känns som man kommer packa med sig massor av onödiga saker, som typ 5 bikinis, 2 baddräker, 15 tröjor känns det som m.m för bara 7 dagar. Får försöka att styra upp packningen lite så man inte går över vikten på flygplanet, var det 15 kg som var det tyngsta? Aja, får styra upp packningen lite, har som sagt 3 dagar på mig!!

Mästarnas mästare

Tumblr_llulscgueq1qbdzqpo1_500_large
Bildkälla,
http://weheartit.com

Igår vad det en stressad och händelserik dag. På morgonen körde jag ett hårt simpass som blev väldigt lyckat. Senare blev det att snabbt gå hem för att ta några mackor och sedan slingra sig ner på stan där jag skulle medverka i mästarnas mästare, som blev lyckat trots regnet. Jag kom på 3:e plats av 11 medverkande, därav 3, med mig, var tjejer och resten då killar. Jag är väldigt nöjd över min insats. På 90 grader kom jag 3:a och satt i drygt 4 och en halv minut och jag brukar annars sitta i 30 sekunder kanske. Men det är vinnar instingten som tar över och envisheten att vinna. Men som sagt, en lyckad tävling trots regnet.

När tävlingen var slut var det att gå till stationen för att säga hej då till min pojkvän, som ska vara i Frankrike nu i drygt 11 dagar, där bussresan är inräknad. Känns lite jobbigt att inte kunna träffas på så lång tid. Efter det tog jag bussen hem p.g.a att jag inte kunde gå efter 90 grader och när jag kom hem fick jag snabbt packa och fixa i lägenheten för att senare åka ner till stationen igen, för att ta bussen hem till Södertälje. Som ni kanske förstår slocknade jag direkt på bussen och vaknade 1 och en halv timme senare.

Som sagt, händelserik dag.

Rain

Tumblr_lgqefuqylz1qguu03o1_500_large
Äntligen, äntligen kan man få andas ut. Igår gjorde jag det troligtvist sista provet och lämnade in den sista inlämningen! Det kan inte blir bättre! Jo, jag glömde! Jag ska ju till Spanien på tisdag, ååhh, längtar!!! Mina kläder från H&M har även kommit och allting förutom klänningen passade prima!

Idag blir det även att packa väskan för att åka hem till storstaden och lämna lill-staden. Kommer hem om 12 dagar, det är en lång tid!

Idag är det även Torsberg på stan, i regnet! Vilket inte kommer locka så många besökare enligt mig, för vem vill stå ute i regnet? Inte jag i alla fall. Min roll idag blir att vara med i Mästarnas Mästare och t.ex. hoppa hopprep! Ja, vi säger lycka till i regnet, med glasögonen på, eller av kanske idag? Aja, vi får se hur det går.

Trött

Tumblr_lk9etc5ejc1qh9l6po1_500_large
Ibland är det dessa dagar som man är väldigt trött och behöver en bra power nap. Idag tog jag en power nap klockan 18:00 och vaknade 20:00, snacka om trött tjej? Haha får se om jag somnar inatt. När jag vaknade trodde jag att jag hade missat min simträning som jag har fredag morgon eller att jag hade missat skolan, men nej, klockan var bara 20:00, samma dag som när jag somnade. Nästa gång måste jag verkligen ställa alarm, haha!

Minnen som får en att alltid le


Jag saknar er.

Något som får mig på bättre humör




Känsloblandad dag

Blir ett inlägg utan bild då jag inte orkar ta fram min minidator.

Idag har varit en sådan dag då allting känns rätt men endå fel. Allt har varit bra fast dåligt. Jag hade tyska läsförståelse idag och det gick sämre än förväntat, förstod verkligen inte mycket. På historian tipsade läraren om att jag helst ska bli klar idag på lektionen vilket jag inte hann då jag var nervös att jag skulle få ha mitt argumenterande tal idag som jag inte hade förberätt så bra, men som tur var får jag ha det imorgon! 

Det finns inte så mycket att säga om dagen. Det är soligt, vilket är skönt, men det blåser så förskräckligt mycket! Jag hatar när det blåser! Det är så jobbigt för man vet inte hur mycket kläder man då ska ha på sig. Det står på termometern kanske 20 grader och när det blåser så kanske det är 15, så man blir ju lurad!

Det som har varit super idag var att vi fick ugnspannkaka till lunch, vilket jag älskar!

New in

                                    
                               

Dresses



Eriksdalsbadet - Stockholm


Tävling nu i helgen på Eriksdalsbadet! Önska mig lycka till!

Nu ska jag ge mig in i rymdens underbara värld!


Tur att B&J's alltid ställer upp som plugg-medel!


Beställt

Nu är man ca 900 kr fattigare, men det var det värt. Dessa plagg från H&M är nu inköpt.



Chokladbollar!


Finns det något godare eller?


Mys med OnePiece!




Något som kan få mig på bättre humör än min OnePiece? Ja, mammas mat, Alex och att träna. Men den som livar upp mig just nu är min mysiga OnePiece, är så glad att jag fick den när jag fyllde år av min kära familj och mormor!

Kvällen blir att försöka lägga all tid på min historia inlämning som ska in på fredag senast klockan 23.59 och jag har en liten bit kvar om man säger så.. Men önska mig lycka till!


7


7 månader idag med min kille, tiden går verkligen snabbt!


I got the magic in me


2 nationella avklarade idag. Helt okej gick det. Är ganska besviken på Matte nationella A del 1 då jag trodde 1/4 var 0,2 vilket det verkligen inte är, men men, man gör slavmisstag och det är de som man lider mest av.
När vi senare hade biologi kom min engelska lärare och sa att vi skulle ha nationella "speeking part" idag, herregud vad jag blev nervös! Jag tycker verkligen inte om att prata engelska med andra och speciellt inte när läraren spelar in det som jag säger, så jag och Anna satt och snackade lite engelska innan lektionen, så det känndes endå ganska okej när vi började, faktiskt väldigt bra så det är jag glad över.

Idag är det min första träning utomhus på Sävstaås med simningen. Vi ska inte simma utan köra landträning som vi annars brukar göra på Höghammarhallen. Det ska bli mysigt, solen lyser ju, fast det blåser ganska kallt så det blir att klä på sig så man inte fryser!

Nationella

148723_167854773235900_100000341367643_406773_913794_n_large
Hade Matte B Nationella idag och det gick bättre än vad jag hade trott, vilket är skönt.
Imorgon väntar Nationella i Matte A och det känns som det kommer gå bra, det borde
göra det i alla fall, haha!

Nu är mamma här, skönt. Jag fick gul mat till middag, mums!

Matte B Nationella

Tumblr_llau8cldpt1qj131zo1_500_large
Imorgon blir det 4 timmar Matte B Nationella, gissa om någon är lagom nervös!
Men det känns endå ganska bra, tur det.

MVG MINUS!


Fick MVG- på min bokredovisning, gissa vem som var happy girl i skolan??

Söndag

Tumblr_liin1bdwvv1qciek8o1_500_large
Sista dagen. Imorgon blir det en ny vecka och nya mål att klara. 

Idag ägnar jag dagen åt min historia inlämning, mitt kök och min pojkvän. Han behöver lite extra kramar idag.

Till veckan kommer min mamma, yey! Det ska blir roligt och skönt att träffa dig mamma. Sen har jag även två nationella prov i matte a och b framför mig och så ska min inlämning vara klar tills fredag. 

Nu blir det att gå till simträningen och ladda inför ett hårt pass.

Fina smycken hos alleyesonme.se

Retro GlassesElephant
Tuff Ikaros Vinge - ringDubbelring Leo
Snake 17Uggla ring 18
Just nu önskar jag att jag hade lite mer pengar!

Vitchoklad och jordgubbar



Gårdagens fredagsmys!

Det finns massor olika sorts cyklar...



Denna kanske passar dig?

Keep your head up even if you fall down


Ibland går inte allting som man vill, men då måste man endå försöka stå rak i ryggen och ta emot smällen. Det kan inte alltid gå bra tyvärr, ibland kan det gå så dåligt att man inte riktigt förstår vad som hände, men då får man lära sig av sitt misstag, det ska i alla fall jag göra och göra ett mycket bättre träningspass i eftermiddag än vad jag gjorde i morse. Katastrofalt dåligt gick det.

Och nu, nu blir det att tagga till kemi provet. Ovanligtvist så känns det ganska bra, vet formlerna och hoppas på G. Sist fick jag ju precis godkänt, satsar väll på detsamma nu..

Varm choklad och kanelbullar


Sitter framför SVTPLAY och kollar på eurovisionsongcontest med killen och äter som rubriken heter: Varm choklad och kanelbullar, mums!

Såhär känner jag och Anna nu




Juste, glömde säga..


Fick VG på tyska provet!! Är så glad! Fick 156,5 och 155 var VG, snacka om tur!

Morgondagen består av 3 lektioner från 8-13 och sen blir det att plugga kemi till 18 för att sedan halv 19 åka och kolla på när superstjärnan Carro ska sjunga solo, jag längtar! Lycka till mig vän!

Gul mat


Idag blev det gul mat med pasta, mums! Hoppas på att den ger tillräckligt med energi så jag orkar plugga kemi.

2 jobbiga veckor

Just nu har jag 2 jobbiga veckor framför mig. Idag fick jag genomlida Engelska nationella A läs och hör som inte gick så bra och imorgon ska en tyskaläxa vara klar och glosor ska vara inpluggade. På fredag har jag ett kemiprov på något som jag inte kommer ihåg. Veckan efter har jag nationella i Matte A och Matte B. Fick IG på första Matte B provet så den delen måste jag lära mig igen, plus att jag måste räkna klart sista kapitlet i Matte B, plus att jag måste gå igenom Matte A. Sen som toppet på moset har jag en Historia Inlämning som ska vara klar på fredagen. Sen på helgen är det simtävling. Känns som dessa 2 veckor kommer bli att lägga väldigt mycket tid på skolan, fast simningen också behöver tid.

Jobbiga tider kommer och går, nu är min här och det är bara att försöka stå emot den hårda vinden.

Och skulle även förmedla att i och med detta så kommer jag inte kunna blogga så mycket.

Hemma i Södertälje


Har nu fått träffa min efterlängtade familj som också har längtat efter mig!


Coming Home



I väntan på bussen


Om cirka 3 timmar kommer bussen som jag ska med ner till Stockholm, där kommer pappa hämta mig och det blir sedan bilfärd hem. Dagen efter blir det att sätta sig på en buss i 3 timmar för att åka till Jönköping! Det känns som att simtävlingen kommer att gå helt ok.

Nu så blir det att packa värran och platta håret. Har verkligen en bra plattång och ett bra värme skydd som man sprayar på innan så inte håret slits så mycket, endel varor är verkligen värd de pengar som man måste betala för dem.

- Plattången/locktången är från Babyliss och värmeskyddet är från TRESemmé.


Så sant, önskar att historia inlämningen kunde det


Väldigt mysig sida jag hämtat bilden från, här är adressen: http://just-littlethings.tumblr.com/

Chillar i skolan med Anna



Engelska Nationella gick helt okej, hoppas såklart på det bästa.
Tyska provet gick också helt okej, glömde tråkigt nog lite glosor som jag kunde innan, men men.

2 days left

Idag är det som rubriken heter, två dagar kvar till simtävlingen i Jönköping. Just nu känner jag mig väll sådär taggad. Är trött och känner att jag behöver sova mera, plus att jag håller nog på att bli förkyld, så det blir Kang Jang nu! 

I skolan händer det mittemellan mycket saker, Engelska Nationella nu idag klockan 8 i 80 minuter och sen 1 och en halv timme senare blir det att göra ett tyskaprov som känns sådär. Att jag är trött känns inte som en fördel, men ska försöka att pigga upp mig på något vis.

Idag blir det platt hår i skolan, får se vad klasskamraterna säger! ;)



Saknar Bandyn och Edsbyn








Måndag - Studiedag

Sista dagen på ett underbart och efterlängtat lov. Tråkigt nog måste lovet avslutas med magsmärtor och illamående. Det som är bra är att jag hittade en ägg skärare eller vad de heter så jag kan äta ägg och kaviar på mackan!

Från strålande soliga dagar det gråa dagar. Det ser inte ut som en ljus vecka, det haglade idag och snöade på några andra håll. Men det blir väll att ta fram halsduken igen och klä på sig så man inte blir förkyld inför Roslunda Sprint, eller vad simtävlingen nu hette.

Idag ska jag försöka lägga tiden på att plugga, vi får se hur det går. Jag har i alla fall lite plugg-hjälp, en god blåbärs paj, kakor gjorda av marabou och lite godis, så det borde ändå gå bra.


RSS 2.0