31 december

Hejsan! Jag är ledsen över att jag inte har bloggat nu under den här veckan som gått. Den 24-26 var jag hos min farmor som bor ute i skogen, så då kunde jag helt enkelt inte skriva ett inlägg. De andra dagarna har jag ägnat mig åt att njuta av att vara ledig från skolan, vilket man inte så ofta är, så, jag njuter så mycket jag kan!

Idag är det nyårsafton som jag ska fira med mina kära vänner. Jag har verkligen längtat! Vi hörs nästa år och ha ett riktigt bra nyår allesammans! Kram
405906_2979210842875_1340032934_3289861_741393760_n_large

Klappöppning

523195-8-1324593185476_large
Eftersom jag och Alex inte ska fira julen tillsammans så öppnade vi våra julklappar från varandra idag! Tyvärr passade inget av klädesplaggen oss båda, så det blev att lämna tillbaka dem. Tråkigt tycker jag. Så det blir att leta nytt klädesplagg till annandagsrean!

Imorgon bär det av det till farmor där jag ska spendera julen, längtar!

I väntan på pojken


Toppen dag i Sthlm med Josefin


Dagen har varit toppen, även fast det först inte gick enligt planerna och båda två var väldigt slut efter att ha spenderat dagen i Stockholm, men det slutade mysigt. En middag för 2, tv/film/serie plus paketinslagning. Mer kan man inte begära. Dagen blir vad man gör den till.

.

Vi lägger tisdagen bakom oss och fokuserar på de kommande dagarna. Igår var det skolavslutning för mig. Först går vi till aulan och kollar på när några uppträder, sen går vi till våra klassrum där lärarna har hittat på något för oss. Vi körde den "klassiska" luffarshacks tuneringen och JAG vann!! Go Jennie! Men det som var lite tråkigt, eller väldigt tråkigt var att min lärare inte hade rättat klart matte c nationella, som han borde ha rättat klart för en vecka sen, men vad gör man när man har en seg handledare?? I alla fall, efteråt gick jag och Nisse till sporthallen för att kolla på Hälsinges innebandyturnering och det var en viss skillad från Torsbergs. Lite mindre tacklingar och bråk. Alex klass kom 3:a, vilket var bättre än min klass då, vi kom ingenstans haha! Gjorde inte ett enda mål.. :( Så nu vet vi i alla fall vad vi behöver öva på till nästa turnering! När turneringen var slut gick vi hem och packade min väska och chillade lite. Klockan 16:20 drog vi till bussen där jag fick ta adjö till Alex, men jag tror vi ses idag eller imorgon???

Aja, idag ska jag träna och åka upp till stockholm och julhandla! Ska handla julklappar till Pappi, brorsan, Alex och Korre. Det bästa är att jag ska åka upp dit med Korre.

Island 2008

.

Jag förstår inte varför jag gjorde det tidigare inlägget, det stämmer inte för mig i alla fall.


Med tiden ordnar sig allt

Cute-love-photography-shadow-typography-favim.com-204799_large_large

@ the school


Idag på tyskalektionen skulle vi göra 1 tysk maträtt och 2 efterrätter. Trots strul med ingredienserna så blev resultatet strålande! Jag och Adrian skulle göra en Käsespetzle (den ni ser på bilden) Till början gick det inte så bra alls, men tillslut ordnade det sig.

På bilden kan ni se egengjord spagetti (ägg, salt, vetemjöl och vatten) med stekt gul lök. Godare än vad det ser ut.

Då var vi igång!

6057206407_da65a2d215_z_large
Nu har jag och Lisa börjat med våran kostfilm och vi hoppas, enligt våran planering, att vara klara vid den 27:e december till 28:e! Men schemat är tight och vi har mycket att göra. Igår spelades 1 scen in, idag har än så länge 2 scener gjorts och strax hoppas vi på att göra drgt 4 scener på badhuset. Sen har vi bara de jobbiga scenerna kvar. Bra planering eller? Haha, är inte så säker på det. Men när vi är klara med filmen ska jag försöka få upp den här på min blogg, eller länka till den på Bollnässimsällskaps hemsida, så får ni se vårat mästerverk!

Last day

Ja, idag var det sista dagen på detta år som jag tar med mig skolgrejer hem till mig och pluggar. DET KÄNNS UNDERBART!! Jag hoppas verkligen att våren inte kommer bli lika tuff som den här hösten har varit för mig. Men jag vet om att det kommer bli jobbigt direkt efter jullovet, för då ska vi ha kursprov i kemi och ha fysikprov. Usch, hemska tankar bort bort bort! Juste, det var ju inge mer skola just nu!

Vad händer i helgen och den kommande veckan då? Jo, det har planerats att jag och Lisa ska börja filma våran video om kost till Tobbe, that's great! Sen vet jag inte mer vad som ska hända i helgen... Men till veckan blir det chilldag på måndagen med bakning och matlagning på tyskalektionen, på tisdagen blir det innebandyturnering (kommer dööööööööööööööö!!) och på onsdag är det avslutning! Jag hoppas även att min pappa kommer upp till mig då, så jag har tid att handla julklappar den 22:a och den 23:e! Själva julafton kommer att spenderas hos min farmor, vilket jag och min bror har längtat väldigt mycket efter!

Idag vet jag inte hur det blir, känner för att göra något som man vanligtvist inte kan göra när man har skolgrejer att göra, som att vara vaken hela natten! Men, som sagt, kanske bara blir filmmyskväll, får se! Hoppas ni får en underbar fredagskväll såhär den 16:e december!
Tumblr_lu0vlcrlm41qexd3lo1_500_large

Fell in love with dresses


Snygga klänningar från Nelly, inget som jag direkt skulle säga nej till.

Konsterter i sommar

Asså jag dööööööör!!! Det finns 2 konserter/festivaler jag vill gå på i sommar och tillsammans kostar de cirkus 1500 kr... Inte så dyrt men endå, vill gå på båda och är rädd att biljetterna snart kommer ta slut.. Den ena är en festival i Östersund som heter Storsjöyran, där ska artister som Lars Winnerbäck, Nause, Loney Dear m.m uppträda och festivalen håller på i 4 dagar men det är uppträdanden på 2 av de dagarna. Det dåliga med denna festival är att det är den 28-29 juli och då hade jag planerat att vara i Kina, men jag hoppas det går att ändra, för jag vill verkligen gå på den här festivalen!

Den andra är en konsert med Coldplay, som jag verkligen älskar. De ska spela en torsdag i Augusti, den 30:e tror jag att det var, men vad spelar det för roll!? Måste se dem!!




Torsdag

Tjenamors! Äntligen, äntligen kan man slappa av. Kemi provet och Matte C nationella är klart, finito! Skönt! Det jag har kvar är att göra en fysikrapport och göra en biologi rapport, men det går snabbt!


Ibland har man turen på sin sida


Inspiration, OnePiece


Take me back to summer paradise

Tumblr_lpddi6qspz1r0d52to1_500_large_large

Feel her body rise when you kiss her mouth among the fields of gold

Beautiful-blonde-dress-fashion-girl-favim.com-228728_large

3:e advent

En snabb uppdatering från Bollnäs! Igår persade jag på km på 100 medley med 3 sek! Och idag var det sista gången jag var simskoleledare i Esbyn och så har jag varit funktionär på Bollnäs KM!

Nästa vecka kommer bestå av mycket plugg, Matte C nationella och ett kemi-prov. Men nu blir det söndagsmys med killen min!


I am small, I'm needy

Tumblr_lmwidztxel1qgajuco1_500_large


But it ain't the greatest night of falling down

Tumblr_lqao7ctqso1qm37w7o1_500_large


Weekend

Veckoslutet kommer spenderas på fredagen och halva lördagen i Södertälje, resten i Bollnäs. Kommer verkligen bli mycket att flänga fram och tillbaka, men vad gör man inte för att få jobba och tävla??

Igår fick Bollnäs ÄNTLIGEN sin första snö, jättemysigt! Så nu kan man äntligen använda sina vinterskor.

Nästa vecka väntas bli en väldigt väldigt väldigt VÄLDIGt jobbig vecka.. Ett kemiprov på organisk kemi, som jag inte har riktigt förstått än och så har jag Matte nationella C, omg, jag är så nervös! Gjorde ett gammalt nationella idag och fattade inte så mycket, så måste verkligen ligga i nu och plugga så jag kan få VG, det vill jag verkligen ha.

Hoppas ni andra haft en toppendag, kram på er!

Vintern påväg?

Äntligen känns det som att vintern är påväg. Under hela den här dagen har temperaturen legat under 0:an och det har även snöat lite! Har inte känt så mycket julkänsla ännu, trots julpynt med mamma förra veckan, men när snön kommer tror jag det kommer ordna sig!
Tumblr_lvqinvstqg1qfkrbmo1_500_large
25363620_large

Ibland kan det vara skönt för andra att veta om att man inte är ensam om att känna sig rädd för vad som kommer hända


RSS 2.0