Hemma mys

Hejsan! Min mamma är ju här nu och pysslar om mig, så hon har gjort det påskmysigt idag! Här får ni några bilder. (tulpanerna är från Louise)


Massa paket!!

Idag så fick jag 3st paket! 1 från Louise, L:et som sitter på min kedja, 1 superbaddräkt och sen kläderna som jag beställde från h&m! 2 av plaggen tog jag inte med för jag blev lite osäker på om jag ville spara dem.


Hur jag vill klä mig i sommar






Jag har fallit pladask för den här stilen! Den är så gullig och mysig. Får hoppas på att min sommardrömoutfit kommer bäras på min kropp i sommar!

Helt borta

Ända sen i lördags har jag pluggat biologi inför mitt genetik prov som jag hade idag. Kan säga att igårkväll kände jag mig helt hjärntvättad och kom inte ihåg någonting alls. Sen när jag gjorde provet idag gick det endå bra! Så jag hoppas verkligen det kommer gå bra på det här provet så jag kan läsa upp mitt biologibetyg till VG. Här är några av de låtarna som jag lyssnade på när jag ville förså mig på hur genetiken egentligen fungerade.




Några bilder från Torremolinos

 image description 
 
  
 
  


Hur snyggt är inte detta nagellack??



Miss spain

Jag vet om att jag kom hem för 2 dagar sen, men jag saknar verkligen Spanien redan. Känns jobbigt att komma tillbaka till plugget och verkligheten. Men man måste ju ha det jobbigt för att kunna ha det bra! Lägger in mer bilder från Spanien imorgon förhoppningsvis. Puss


Back on track!

Hejsan! Nu är lovet över och jag har precis avslutat min första skoldag efter lovet. Alltid segstartat, så det var tur att vi kollade på film på 2 av de 4 lektionerna.

I lördags kom jag hem från Spanien! Känns knappt som om jag varit där... Tiden gick så fort, helt plötsligt hade vi tränat 7 pass och så var det bara 3st kvar. Jag saknar i alla fall Spanien redan, var inte speciellt roligt att komma hem till kylan.. Jag ska försöka lägga in lite bilder sen från den underbara resan! Puss!

Framme i Spain

Hejsan! Imorse kom vi då fram till Spanien. Resan gick jättebra, förutom att det var lite tråkigt på flygplanet... Jag fick guida alla till hotellet och badhuset, roligt! Imorgon har vi vårat första träningspass, längtar! Nu ska vi ta det lite lugnt och ladda för veckan.


1½ day left!


Snart bär det av till Torremolinos! Skönt att vädret är på våran sida iaf, hoppas träningsprogrammen också är det! Imorgon kommer min kära familj gratta mig i förskott på 18-årsdagen, wiihoo! Alltid roligt att fylla år!

Nu ska jag fortsätta skriva packningslista och plugga lite glosor, hasta la vista baby!

RSS 2.0