Dreaming





Yeah


Äntligen!!!

Nu har jag äntligen fått mina kära skor! Och denna gång var de inte för små! Tagga studenten och balen! Ett bra avslut på denna jobbiga vecka måste jag säga!


All otur på samma gång?

Inte nog med att jag har problem med mina baksida lår, jo nu är det så att det är svenska nationella när jag ska vara på sm. Hallå!? Hörde jag rätt? När jag ska simma sm individuellt för första gången i mitt liv, då är det svenska nationella! De kunde inte time:at det bättre? Sen lägger vi bäret på toppen och säger att jag nu varit sjuk i drygt 3 veckor! Fattar det knappt själv.. Detta medför att min uppstart saktas ner.. Och nu kanske jag inte kan simma sm! Vad är det för skit!? Läraren snackade något om att det kanske går att fixa.. Men ändå, varför jag?


Så var vi igång igen

Vi struntar i sjukdom, vi struntar i smärta, vi kör tills det tar stopp!


Ingen bra skolstart

Man kan inte alltid ha det bra, men det här sista året ska jag ärligt njuta av att gå i skolan!


Why me!?

Inte nog med att jag har varit sjuk i 2-3 veckor snart, utan jag har fått väldigt med otur när det gäller lektioner i skolan. Fml! Får tänka att det är sista året så det är bara att kämpa på och tänka på sig själv! Siktar mot riktigt bra betyg nu i höst!


Jag och gos!


Mys

Min kära kusin fyllde 18 år förra helgen och det firades igår med alldeles för mycket socker och annat onyttigt! Men det är ju okej om man proppar i sig sånt ibland. Kan säga att det värker lite i tänderna då jag är en dålig sockerätare eller vad man ska säga haha!


You bleed just to know you're alive


Jag trodde jag var starkare


Last day to wear shorts?

Ja, idag har det varit den varmaste dagen på länge! Svettades när jag bar linne och shorts, och jag ska säga er att det var länge länge länge sen jag kände så! Härligt med lite sol såhär i augusti. Vill inte att sommaren och värmen ska ta slut..


Lovely day

Idag är en fullspäckad dag som alla andra dagar framöver. Förstår inte varför man alltid låter allt vänta tills i slutet av lovet. Då måste man göra allt! Träffa alla, plugga (när det gäller mig) städa och så vidare. Än så länge idag har jag bara tränat. Sprang/gick lite, hehe, har fått sämsta kondisen så det är inte så roligt. Men gör mitt bästa för att få tillbaka den. Snart ska jag ner på "stan" och träffa Petrus! Sen blir det till att fixa för att åka och grilla med ett par polare i Alfta. Ja ni hör! Fullt upp! Blev så förvirrad över allt jag vill göra så fick lov att skriva ett litet schema så jag ska komma ihåg allt haha! Imorgon blir det även min sista utgång på ett långt tag framöver då jag måste börja ta träningen seriöst igen och börja fokusera mot SM i slutet av november. Men no time, hörs sen!

I want to be that girl you want to spend your whole life with




18 bast!

Det blir min tjej idag! Så glad och stolt! Grattis!

In love


This ain't goodbye



Idag reser en av de människorna som har gjort min tid lättare i Bollnäs iväg till USA där hela världen väntar på henne. Även fast det känns jobbigt att vi inte kommer ses på ett tag och att jag inte kommer få ha henne vid min sida under vardagarna, så vet jag att hennes tid i USA kommer vara som i en dröm. Det gör att jag blir väldigt lycklig för hennes skull. Sen så lever vi ju som tur är i ett sådant modernt samhälle, så vi kommer ju kunna pratas vid via skype osv. Lycka till och rocka USA nu!

Stay with them who makes you smile

Hade en riktigt trevlig dag igår med 2 av mina klasskamrater. Man kan säga att jag har saknat de. Efter en mysig fika i byn kollade jag och Anna på en träningsmatch i hallen. Byn vann med 6-4 mot Sandviken! Trotts kyla så var det riktigt trevligt att få befinna sig i hallen igen. Har saknat bandyn.

Ikväll väntar nya äventyr! Stormässan i Alfta, ingen aning om vad det är riktigt, men sällskapet är på topp så det blir nog bara bra!


Jag är född som en superhjälte

Ja, knappt 2 dagar spenderade dagar i Södertälje och ändå hann jag hitta på väldigt mycket! Så det känns bra. Nästa helg blir det att rulla ner igen för att fira att min ena halva, kusin, har fyllt 18 år!! Fiesta!

Sitter på bussen nu. Chauffören verkar inte våga köra på motorvägen? Så vi åker på någon asskum väg ute i ingenstans?? Jaja! Kommer väll fram i alla fall haha!

Sista, har fått nya glasögon nu. Känns annorlunda och är inte riktigt van vid mitt nya synfel.. Men vi håller tummarna att det är bättre imorgon! Ha de fint, ciao!


Broken

Kolla skärmen! Råkade komma i kläm i bakluckan hela kvällen, så nu är den ganska ledsen på mig. Är ledsen också! Haft den sen 7:an eller 8:an! Men jag hoppas den reparerar sig från skadan snabbt.


Cry me a river

Seriöst. Är sjuk. Kan inte träna. Fy bubblan vad jag hatar att vara så sjuk så man inte kan träna... Statusen har varit samma i princip varje dag, så det blir varken bättre eller sämre..


En miljon nollor

Hade en trevlig dag igår ute på Kungsholmen vid Landafors. Kan hända att studenten hålls där till sommaren.


Allting var så enkelt då


Try your best


Börjar förstå


RSS 2.0