Lyckan som uppstår när..

- De nya ben&jerry's smakerna har kommit till Bollnäs.


- Man upptäcker att det är ugnspannkaka i skolan




- Man får precis VG på nationella matte D!



- Man inser vilka fantastiska kompisar man har.

 

 

 

 


Todayzzzzzz

Det går heltgrymt på simfronten och i helgen ska jag försöka kvala till JSM! Det enda som står i min väg är min hals för tillfället. Varför ska man bli dålig när man är så nära sitt mål? Bajs


You are good

But then of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over
and that's what destiny is,
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

I was dreaming for so long


Sliten krigare

Efter 3 stekheta dagar bli man ganska slut. Men har haft en skön och efterlängtad helg med mycket trevligheter! Nu väntar en kommande skolvecka plus taggning inför jdm/dm!


Tack för igår mina pinglor!


Ni är helt awesome!

There is nothing to say

Except, I miss you. And I hope you long for me, as I long for you.

 


Vilken underbar dag!

Haft en jättebra dag! Förvånande, med tanke på matte d nationella.. Men tror det gick bra för mig, kändes så. Fast man vet ju aldrig haha! Resten av dagen spenderades i solen, mmmm! Tycker om att det börjar bli sommarvarmt nu. Shorts och linne, mumma! Nu är det bara lite bränna som saknas! Men det fixar sig med lite utomhusträning i Gävle och på summertour med simningen. Åh, längtar så mycket till jsm/sm!!! Kommer bli hur grymt som helst!!

Förresten, så har jag bara ett prov kvar innan sommarlovet som för tillfället är inbokat, så det känns grymt nu!


Åh vad jag tycker om dig


Forget our fear, remember how to trust

Are you frightened? 'Cause i'm frightened too, but i'm ready to turn the tide.

 


Du är fin du


Jag hatar att må dåligt

Fy skjutton alltså! Känner att jag inom några dagar kommer bli riktigt sjuk.. Sjukdomar ska alltid komma när de är som minst lämpliga. Hej ska dejta kang jang nu plus nässpray.

Btw, fin smutsig spegel!

image description


Yo my brother

Tjaa! Haft en helt okey tävlingshelg. Persade på allt jag simmade, vilket borde göra att jag är helnöjd.. Men jag känner att jag har mer att ge, vilket gör att jag inte är helnöjd. Men nästa tävling, dååååå!

Hur som helst, blev överraskad av min broder och mammi på badet idag! Tyvärr simmade jag inget på eftermiddagspasset, men de fick se min fina silvermedalj!


Tävling

Detta var mitt fina lås på tävlingen, säkraste och billigaste. Inte en chans att en inbrottstjuv kommer in!


Driving the car

Igår så körde jag på motorvägen för första gången!! Det var så spännande!! Jag överlevde och det kändes grymt bra. Idag är det tävling i Eriksdahlsbsdet, go Bollnäs!


Dip Dye

Igår pratade jag med en vän om dip dye. Det är så sjukt snyggt! Behöver verkligen klippa mig snart och funderar på att antingen fixa dip dye eller färga håret lite blondrödare. Får se hur det blir!



Dagens 5 vill ha




The world forgot


 


Mitt huvud kommer sprängas!

Tjenixen! Matteprovet avklarat, har ingen aning om hur det gick.. Imorgon har jag biologiprov och tyska nationella, yey! Im gonna die.. Plus är så trött och har sådan huvudverk så vet inte var jag ska ta vägen! Aja, måste sluta waina och börja röra på mig. Sista skoldagen imorgon för mig denna vecka. Åh yeah! 4 dagar ledigt, vad mer kan man begära? Plus att jag har bara 29 dagar kvar till sommarlovet! Woaah sommarn är på g! Schhh hade mössa idag.. Plus vinterskor. Varför ska jag alltid frysa?


LOVE

Första gången jag fick smaka på dig blev jag helt till mig. Hade aldrig känt en sådan härlig känsla. Du hade verkligen allt, smaken, lenheten och framförallt känslan! Mina läppar och min tunga dansade av lycka. Har inte kunnat sluta tänka på dig sen den där helgen då vi träffades första gången. Jag är så glad att du finns här vid min sida idag och kan stötta mig, min kära japp. Tack!


Lördagsmys


I just feel like this


Nice dag

Klev upp halv 8, åkte till tandläkaren. Där visade det sig att jag hade 3 hål!!! ... Haha nej, inga karies hål här! Fina tänder med ett tunt emaljlager, vilket kan bidra till ilningar.. Hur som helst, sen fick jag reda på att min kära tandläkare ska börja jobba i Stockholm, så var en lite ledsen stund i tandläkeriet. Efter tandläkaren drog jag och baba ner på stan och fixade lite saker, ett var sommarjobb men det gick inge bra, då min förra chef sök sommarjobb via feriearbete, så får leta vidare..!

Sen blev det en övningskörningstur plus fotbollsspelande, trevligt trevligt!


Home sweet home

Chupp! Kom hem till Södertälje idag, skönt. Blir att spendera helgen här med plugg mm. Imorgon blir det tandläkaren och spela fotboll, plus lite till! Jaja, not so much more 2 say. Hörs


Wake me up from this bad dream

6656091147_e952f5719d_z_large
weheartit.com

Drick Den!

Mange Makers nya låt, helt ok om du frågar mig! Tror man kommer tycka om den mer och mer för varje gång man lyssnar på den!

Summer Paradise



Cause where you are is where I wanna be now






 


You won't ever put me out again

En massa resandes blir det för min del. Förra veckan var jag i Bollnäs knappt 2 dagar, denna vecka blir det cirka 3 och veckan efter det blir det också 3 dagar. Får se hur jag klarar av det här, men jag hoppas det kommer gå bra, känns som det kommer göra det i alla fall. Imorgon har jag 2 nationella, nervös! På torsdag blir det Gävle igen och på fredag blir det att åka hem till Södertälje. Hare gött kära läsare!

Att se en vän ledsen, skär i hjärtat.


Det är inte lätt när det är svårt


Stay with me


We say goodbye in the pouring rain

När man slarvar med sömnen så får man äta upp det sen. Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk bara, har inte tid med sånt i stressiga skoltider..


This is just where love goes

En riktigt chilldag har jag haft idag, med 2 träningar; simträning och fotbollsträning! Var min första fotbollsträningen och jag var helgrym! Får se hur mycket mer fotboll det blir för mig framöver, men någon mer träning ska jag väll allt hänga med på!

Nu blir det att tagga ner och gosa ner sig i sängen och ladda för engelska nationella imorgon, inte nervös alls!!


Hemkommen, helt och hållet

Igår var jag i Södertälje 2 på natten och i morse fick jag ta ett tåg från centralen vid halv 8. Drygt 3 timmars sömn inatt.. Det känns! Men nu är jag i alla fall tillbaka i Bollnäs och det känns bra! Bara för att man lämnar den vanliga vardagen betyder det inte att man får det mindre hektiskt. Så idag blir en träna/vilodag och så blir det att tagga till engelska nationella skrivdelen och för tävlingen Jönssvanberg nu i helgen!


Rockin' London

Igår var en hektisk dag, som även denna dag kommer att bli. Mycket man vill göra och uppleva under en så kort tid, men det klarar vi galant! Nu blir det att rulla iväg och äta frukost och fortsätta uppleva London. So long!

You didn't had the time

 

 


RSS 2.0