Valborgsmässoafton

Idag är det valborg och just nu ser det inte ut att bli något höjdare väder. Himlen är grå och det blåser väldigt mycket, men jag hoppas att det spricker upp mot kvällen. Själva valborg kommer att firas i Arbrå med massor av trevligt folk, jag längtar!

Hoppas ni hemma också kommer att få en toppen valborg!



Min påsk

Efter 3 hela härliga dagar i Södertälje med många glada stunder så ska jag åka hem till Bollnäs. 

Mitt lins-test gick inte så bra idag så jag fick en ny tid för er som är nyfikna.




Sometimes I miss hairy you


Här har du mamma! ;)


Långsammaste dagen än så länge på lovet

Idag har verkligen varit en seg dag, klockan är bara 1 och det känns som den lika väl kunde vara 5. Idag gick jag upp klockan 8 för att senare ta en liten springtur med Josefin. Efter springturen belönade vi oss själva med gott fika och tv-tittande. Jag drog mig sen hem för hon skulle till skolan.. och vad har jag gjort hemma då? Jag har räknat lite matte och sovit. Klockan 2 väntar tid hos optikern, jag ska få testa linser idag. Jag, jennie ska testa linser! Jag som har den värsta ögon-fobin! Kan inte pilla mig i mina ögon eller se andra pilla i sina egna eller kolla om någon har skräp i ögat m.m. Jag tål verkligen inte ögon! Men mot min rädsla ska jag i alla fall försöka testa linser uha! Vi får väll se hur det går...

Senare ikväll väntar ett till simpass med min kära klubb Södertälje.



Vi har kul, ändå!


Äntligen påsklov!!

Dagen har äntligen kommit! Idag är min första lediga dag från skolan och det känns underbart! Även fast man fick gå upp halv 8 för att simma halv 9, men simning är livet!

Igår kom även en liten 08:a hit, Korre! Hon stannar tills lördag och åker hem till huvudstaden med mig och Alex. Men igår när hon kom hit drog vi till några vänner och grillade och körde musik quize! Det var mys!

Idag blir det att steka i solen och njuta av påsklov och ingen skola och bara lugn och ro!


Äggjakt!

Två stora ägg till två stora personer!


6 förälskade månader men världens finaste kille

Jag älskar dig!




Ibland känns det som något saknas


Årets första (egentligen andra) GLASS!!!


Som hjärtat kan slå för någon man älskar!


Bild från i lördags, det coola gänget, mina bästa vänner <3

Kläder till lördagens partaj!

Ja, på lördag ska jag och familjen gå på maskerad och i måndags kom jag äntligen på vad jag skulle vara! Jag och Pauline ska vara Super Mario och Luigi! Den andra delen av familjen kommer vara Star-Wars figurer och Transformers figurer, jag längtar till lördagens maskerad!


Eko, ko, ko, ko...

Känner att det börja eka snart här på min blogg, inte gjort ett inlägg på 5 dagar, skäms lite. Men det har ju sina anledningar, vilket jag ska berätta!

I lördags så hade jag och Alex fixat en överraksning till våran underbara vän Carro. Vi åkte till Edsbyn för att kolla på 3D bio, filmen Rio. Efter det blev det hemfärd och tacos till middag med följd av goda muffins! En trevlig kväll och en bra present och förlåtelse att vi inte kan medverka på hennes riktiga 18-års dag som är nu på söndag.

Trailen till filmen som vi såg..


Nu till veckan har jag även haft lite i skolan och göra. Har haft 2 prov i fysik, ett om optik och ett om krafter. Sen har jag även haft en ganska enkelt idrottsprov. Jag har även legat i och tränat hårt, vilket har gjort att jag är väldigt slut i kroppen och tycker att sov-tid är lite mer lockande än blogg-tid, även fast jag tycker det är roligt att blogga då da. I tisdags hände även något väldigt roligt och lättande, mamma kom på besök! Det är väldigt skönt att ha henne här, det blir som att man slappnar av mycket bättre då eftersom man inte behöver tänka på maten, disken och städning.

I helgen blir det att åka hem till Södertälje för att fira mina kusiner och för att träffa sina vänner där hemma, jag längtar!

Mjölksyrepass

Då var det 6 passet av 8 klart! VÄldigt mjölksyreframkallande, 6st 50:or start 3 min max fjäril och sen samma sak fast frisim, så nu är man helt slutkörd. Får tagga om till core passet i eftermiddag och till tranan. 

Denna fredag kommer verkligen bli toppen med födelsedagsfirande och massor av trevliga människor!


Bildkälla - I artikeln finns även Anders Bladh med!

Ugnspannkaka!

Efter ett ganska lätt träningspass väntade en god middag hemma hos mig, ugnspannkaka! Om inte skolan serverar det, så får man väll göra det själv! En torsdagstradition enligt mig att äta pannkaka på torsdagar!

Imorgon är det äntligen fredag och redan idag har jag börjat kunna slappna lite mera av, känns som jag endå kommer få mycket gjort den här helgen. Har ett stort fysikprov som väntar mig, ett lite minde idrottsprov och sen måste jag göra klart en redovisning på min svenskabok som jag läste ut för en månad sen typ, haha braa!!

Men nu blir det att bara ta det lugnt och mysa med min kära vän, som jag tycker om väldigt mycket.


Ibland så går det bra endå

Förvånadsvärt lätt historieprov, vilket var en stor lättnad. Jag försökte att plugga i morse men jag somnade när jag satt och läste igenom allting, så man kan säga att jag var lite orolig haha! Men jag och många andra kände som gubben på nedanstående bild.


In tha schoooooool!

Snart dags att göra historiaprov om vietnam, faktaprov. Har inte de bästa förutsättningarna på ett bra resultat känner jag men men, man gör ju alltid sitt bästa.

Känner att det är så himla mycket just nu och det ska bli skönt att få åka hem nästa helg och få lite lugn och ro, men mest längtar jag till påsklovet, jag behöver verkligen lov nu.

Men det är som sagt inte långt kvar så jag får ta och bita ihop nu fast det är jobbigt och göra det bästa utav situationen.


Bild från sjuan, jag och Louise på Nancy's!


Vår

Lika dålig som jag är på att göra inlägg är ni på att komentera! Haha! Vi får väll förbättra oss båda nu. Det har inte varit speciellt mycket på senaste tiden, det har bara inte blivit så mycket spenderad tid vid datorn, många träningar den här veckan och 2 jobbiga prov att genomgå.

Om vi struntar i skolan för tillfället, så måste jag säga att våren verkligen är här! Idag så var det 14 plusgrader, helt underbart! Jag kunde cykla till träningen i solsken, supermysigt! Det enda som är lite synd är att det ligger kvar massor av snö på marken, den vill helt enkelt inte försvinna. Men för mig gör det inget, det har i alla fall blivit varmare, så nu behöver jag inte frysa lika mycket.

Jag längtar till sommaren, jag längtar till ledighet och lugn och ro.

Regn plus dimma

Seg och trött idag. Blev att vila ännu en dag ifrån simningen för att försöka ladda upp inför nästa vecka istället. Har även tryckt i mig en "Hockypuck" idag och gått en promenad i dimman.



Lackat om

Denna lördags inleddes med magknip och värmekudde. I ett försök att må bättre tog jag en lång promenad och handlade lunch på Ica. När jag sen kom hem var det bara att sätta igång med lunchen, diskningen och pluggningen.

Nu har jag suttit och lyssnat på massor av radioprogram om vietnam kriget, inte det roligaste men nödvändigt om man vill minst bli godkänd på provet på måndag och torsdag! Jag har även haft tid med att lacka om naglarna.

Vädret går mot bättre tider, 10 plusgrader idag! Ljuvligt! Nu ska bara all snö och grus bort, så är sommaren här.


1:a April

Ni har väll inte glömt att det är "skämt-dagen" idag? Om ni hade, då har jag påminnt er i alla fall!


RSS 2.0