Snäll tomte i år?


Hej livet!


SM

Då har man simmat SM för första gången! Helt sjukt. Imorgon väntar 100m bröstsim och jag är sjukt taggad!


Helsingborg

Nu är vi här! På plats i hotellrummet! Snart ska vi åka och inviga bassängen.


Klockor

Larsson & Jennings säljer riktigt snygga klockor!

Fredag

Sitter här och mumsar på frukost nummer två. Fattar inte att om en vecka ligger jag i poolen på SM och ska simma mitt lopp, helt sjukt. Det är bara att njuta. Ikväll kommer min far hit, trevligt trevligt! Innan blir det nog lite tjejmys, vilket man aldrig kan få för lite av!


8 dagar till avresa

Nästa onsdag vid klockan 6 på morgonen åker vi. Jag Tobbe och Matilda åker på en 8+ h lång resa, ner till Helsingborg. Där ska vi simma SM. SM. Jag tror inte någon förstår hur svårt det är för mig att inse att jag ska simma SM. Det känns helt sjukt. För lite mer än 1 år sen trodde jag att jag inte hade någon chans att kvala till JSM eller SM. I nuläget har jag kvalat till båda tävlingarna. Det kommer vara helt amazing, som jag väntat. Enda sen slutet av juni. Och om en vecka så är jag där.


Ni får mig att le

Haft en riktigt toppenhelg med massor av toppen kompisar och händelser! I fredags "lanade" jag, Kristin, Josefine, Marcus och Elsa! Sen på lördagen myste jag och Kristin hos henne. Idag har jag lärt Elsa crawla plus "plugg"myst med Jesper och Amanda. Grädden på toppen är att det är pannkaka imorgon i skolan! Yey!!


Wihooo!

Ffffredag idag! Nice! Eftersom jag toppar får jag börja träna vid halv 9 istället för 7, skönt!

Ikväll kommer bli en hejdundrande kväll! Jag och Kristin ska nämligen lana, vi får se om någon annan hänger på. Hehe det ska bli rättså intressant att se!


Rädd

Jag fattar inte. Har aldrig varit direkt rädd för sprutor och sånt. Men idag, då höll jag på att svimma när jag skulle ta blodprov! Mina ögon blev tårfyllda och jag började svettas, blev alldeles blek i facet och började må illa. Tanten fick sticka 3 gånger i mitt armveck för att jag spände mig så mycket! Helt sjukt! Why so afraid? No idea..! Men jag lever, dock fortfarande skakis, hoppas på att det går över snart!


Gåshud

 

Tjo vad c00lt


RSS 2.0