Snabba ryck!

För en timme sen kom jag till Bollnäs och nu panikpackar jag för våran summer tour med simningen. Kommer inte ta med datorn så kommer inte göra ett inlägg på ca 8 dagar, ledsen för det. Men sen när jag kommer tillbaka så ska jag berätta hur det var i min sommarstuga med bilder och hur våran tour var. Ha det bäst!

Midsommar

Dsc_6494nashb_147149293_large
Nu åker jag till Hudiksvall för att fira midsommar där med min släkt, alexander, carro och shadie. Hoppas ni andra kommer ha en underbar midsommar, för det kommer vi!

3 guld


Lite dålig uppdatering om vad som hände i helgen, men jag tog i alla fall 3 guld! Trots dåligt väder, inkl. spöregn och 12 grader. Mina tider är inte så vesentliga, för det viktiga denna tävling var att jag skulle ha det roligt och slappna av, för jag visste att jag inte skulle kunna prestera mitt bästa, då jag inte hade tränat så bra innan.

Denna vecka har mina träningar skett i Gävle, utomhus i en 50:a. Tycker det har gått helt okej att träna där. Och på lördag så ska jag ut på Summer Tour med Bollnäs SS. Vi kommer simma först i Borås, sedan Halmstad och sist i Norrköping. Dessa städer kommer vi besöka på en vecka, så det kommer vara mycket åkande. Men jag längtar! Det kommer verkligen bli roligt!

Lycka


Lycka, det är att få vara med dig!


En kär vän behöver alla, jag också!


Fick träffa denna pingla i helgen, supermysigt! Det bästa är att varje gång vi ses, så känns det som vi sågs igår. En toppentjej, det är du allt! Tycker att ni borde lyssna på hennes och luddes cover på Knocking on heavens door. Jag tycker verkligen att de har lyckats med en bra cover!


Missing

Tumblr_ln2kkidfvi1qhgejso1_500_large
Hur kan man glömma sin laddare till sin mobil, plus sin hemmanyckel? Resultatet blir att låna mammas nyckel till mig och att leva utan sin mobil i ca 2 dagar, hårt säger jag bara. Det gör ont, men det kan nog också vara nyttigt att vara utan den, eftersom man är så beroende av den.

700 kr fattigare


Har ni själva märkt att det är något som ni är speciellt beroende av? Det kan vara ringar, godis, glass.. ja allt möjligt! Själv är jag speciellt beroende av s.k. sneakers. Ni kan verkligen inte förstå hur mycket jag tycker om sådana skor. Om jag ska räkna så har jag 5st converse, 1 björn borg och nu dessa på bilden. 7 sneakers, låter inte så mycket... Men jag vill ha flera! Som jag har lagt upp förut på bloggen, ett par gula converse och jag vill också ha ett par vita i samma modell. Sen vill jag ha ett par bruna i skinn också! Jag kan verkligen inte få nog av dessa skor. De inspererar mig på något vis. Det jag tycker är synd är att skorna ska vara så dyra! Det borde finnas låneskor så man kunde låna hem ett visst antal skor som man då är sugen på, så kanske man använder de en gång och sedan skickar man tillbaka dem. Och de som man verkligen gillar då får man köpa.

Ni kan ju gissa vad jag skulle lägga mina pengar på om jag blev rik.. SNEAKERS, speciellt converse!

Nice med guld!



Vann 50 br idag i Eskilstuna. Det behövde jag verkligen. Imorgon hoppas jag på flera medaljer, ligger hyfsat bra till!

För det är härligt, härligt, härligt, härligt!


Idag har jag mitt första träningspass på över en vecka och imorgon ska jag tävla. Det känns stabilt! Men den här tävlingen ska vara en rolig tävling! Såklart alla tävlingar ska vara det, men den här gången ska jag rikta mig mer in på att ha roligt och skratta med mina fina vänner från Södertälje. Känndes riktigt roligt att få träffa de idag, de blir alltid så glada att se mig och man blir alltid väl mottagen. 

Nu sitter jag och kollar på buskis med min lillebror. En mor till salu, den vi såg live förra året.

Äntligen!


Mitt ID har kommit!! :D Jag fixade ett 2009 men det tappade jag bort när jag var på språkresa och sedan har jag inte haft tid att fixa ett nytt. Men nu kände jag att det var dags! Så, här har ni mitt nya ID. Tycker bilden blev helt ok.

Where are you?


Har ni sett dessa converse i någon butik? Jag vill verkligen ha dem! Jag har letat överallt verkligen! Det står på Scoretts sida att de ska ha dem, men finns de i butiken, nej! Får fortsätta leta efter dem nu när jag ska ner på stan och hämta ut mitt ID.

En regnig dag i juni
















Jag tycker det är perfekt att kolla på härliga sommarbilder en regnig dag som denna, för då vet man vad som väntar en snart! Alla bilderna är tagna från Torremolinos. Som ni ser hade jag det väldigt trevligt där och just nu känner jag att jag vill åka tillbaka! 

Imorgon är det simtävling i Eskilstuna, som jag redan har nämnt och jag hoppas verkligen att det blir bättre väder då vi ska simma utomhus och hur kul är det att simma i regnet?? Så, sol önskas lördag och söndag!!

Saknar ni Solero Exotic?


Den glassen kanske ni kommer ihåg? Den försvann från vårt svenska glassortiment 2008, men den finns fortfarande kvar utomlands. Själv tycker jag att det är den godaste glassen som finns, så när jag var i Torremolinos så passade jag på att äta den!

Men, om ni nu saknar denna glass och inte vill åka utomlands för att äta den, så har jag ett bättre förslag! Ät denna risifrutti smoothie! 

Denna Risifrutti smakar nästan exakt som Solero Exotic! Så skynda er och testa den!

Min brunch


Ville bara göra er avis, för detta är världens godaste pizza! Och vart hittar man den? Jo på Roy´s i Bollnäs. Så skynda er dit! Annars missar ni något gott...


TV11


Sitter hemma här på torsdagskvisten och kollar på en väldigt härlig film som jag tycker att ni alla ska se. Just nu går den på TV11, men den finns säkert att hyra.

Den handlar om Askungen, fast den riktiga versionen och otecknade. Som sagt, en riktigt rolig och fin film!

Going up


Nu klättrar jag uppåt. Har inte mått såhär bra på länge. Äntligen sommarlov!

Kompis det går bra nu


Gårdagen spenderades i Söderhamn hos några av Alex kompisar. Där grillade vi och hade det allmänt trevligt. Efter ett tag hittade jag och Alex denna mössa på toaletten, väldigt fin va? Men varför var vi i Söderhamn då? Inte bara för att träffa Alex trevliga vänner, utan också för att gå på School's out! Tyvärr hann vi inte se så många artister, men Petter såg vi. Sen fick jag även träffa min barndomsvän Johannes, vilket var väldigt trevligt!

Idag har jag packat och åkt hem till Södertälje där jag ska spendera helgen. Jag ska nämligen tävla i Eskilstuna nu i helgen.

Fanbärare



Idag har jag varit något som inte vem som helst har varit. Jag har varit fanbärare för Torsbergsgymnasiets studenter och jag ångrar verkligen inte mitt val. Innan var jag osäker för jag tyckte att det skulle kännas konstigt, men när jag väl stod där med flaggen i handen kändes det inte mer än rätt. Det som även kändes rätt är att jag har flyttat hit till hälsingland och går just på Torsbergsgymnasiet som jag tycker är ett väldigt bra gymnasium. Inte p.g.a lärarna, utan av alla underbara människor som går där. Jag känner verkligen att jag har gjort rätt val och det känns så bra. Det var underbart att få se studenternas avslutning i aulan och se stipendium delas ut och att få höra ett fint avslutningstal. Det enda jobbiga är att jag ska få göra detta om 2 år, jag vill göra det nu! Det verkar så roligt och underbart. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Dessutom vill jag spendera lite längre tid på min skola med min klass.

Men imorgon ska vi skiljas åt för att få sommarlov. Det känns lite konstigt med sommarlov nu, jag hade kunnat gått en längre tid till för nu känns det som man kommit igång med flowet och då ska vi få ett långt lov, lyckat!

Jag beställer sol imorgon!

Det kan inte alltid gå bra, fast man alltid vill det


Det bästa man kan göra åt saken, är att kolla på den här bilden. Alla gör vi misstag och till nästa gång vet vi vad vi kan göra bättre. Det är när man som är pressad som det oftast går fel, därför ska man alltid försöka ta det lugnt och tänka efter vad man gör.

Gänget


Här får ni en bild på hela gänget i Torremolinos

Tävling


JDM/DM nu i helgen på Eriksdahlsbadet. Loppen består självklart av bröstsim, 50m, 100m och 200m. I morse simmade jag 200m br och kom under 3 minuter vilket känns toppen! Vad som känns lite mindre toppen är att dessa mysiga tjejer inte var med, med de kommer jag istället få se nästa helg då det är tävling i Eskilstuna! Nu blir det att tagga till morgondagens lopp och att skriva en biologi-uppsats som ska vara klar på tisdag, dan innan skolavslutningen.

Nu blir det potatismos och falukorv, mums vad jag längtat efter svensk mat!

En äkta vän


För mig är du en riktig vän Per. En vän som jag inte har pratat med på nästan 1 år, känns det i alla fall som, och när vi väl pratas och ses, var det som att vi sågs igår. Du är en sån där det inte finns många av.

Home sweet Home..


Hemma efter en härlig vecka i Spanien med mycket skratt. Fler bilder lägger jag upp senare.

RSS 2.0