2-2 i matcher

Idag blev det tyvärr en stor förlust på Sinken, en pinsam förlust. 8-3 blev det tillslut. Det känns jobbigt men bra att den sista matchen spelas på hemmaplan! Jag är så nervös inför den matchen, sista avgörande matchen! Herregud! Jag tror på det bästa, vill se mitt lag komma långt i år, det bästa laget, röd och blå.


Inget Facebook!

Igår kväll bestämde jag mig för att försöka klara mig utan Facebook i 3 hela dagar. Det har i alla fall hållit i en dag! Bra det! (y)

Sitter här i kökssoffan medans pojken min lagar kärleksmums till mig, namnam!





Tycker om när du tar på mig - Per Gessle

Chokladbollar och Solsidan!


Seg söndag

Idag har det varit en dag som man bara vill ligga kvar i sängen och aldrig gå upp dagen. Fick lov att gå upp kvart i 7 för jag hade tvättstugan och när jag kommer ner så är det någon som har tagit den, igen! Så jag och Alex ställde ut hennes tvättkorg och väntade tills maskinen var klar, för att sedan också ta ut de grejerna som hon hade tvättat. Jag tycker inte om när någon tattar ens tvätttid! Och sen så fungerade inte den andra maskinen så jag kunde bara använda en, SKÖN START PÅ DAGEN LIKSOM!!!

Dagen fortsatte bara segt och jag fick ett kort besök av en efterlängtad Carro och Shadie, mycket trevligt! Tråkigt nog fick jag lov att lämna de för att träna, som jag inte alls var sugen på. Och såklart ska det vara ett maxpass då, så nu sitter jag helt slut här och ska diska lite och försöka skriva klart tyskan. Sen blir det att sova i en efterlängtad säng.


Bild från i sommras då vi tältade, saknar sommarn

Vinst i sudden, idag igen!


Hälsingland, mitt egna land

Hälsingland mitt egna land
Det var här jag tappa min första tand
Och här så ska jag spotta ut den sista
Det är lördagskväll på en bygdegård
Och jag går fram till mikrofon
Och sjunger du är inte ensam om att bära denna längtan







Skidorna är mina nu! :D


Matchen igår!

Vet att jag inte har bloggat nu på 2 dagar, ledsen, har haft annat att göra men nu ska jag försöka att uppdatera lite!

Igår var jag på semifinal match mellan Edsbyn och Hammarby, jag säger bara, vilken match! Det hände så mycket under den. Vi gjorde mål precis innan tiden skulle ta slut så det blev sudden. Efter drygt 7 minuter blev det hörna och vi tryckte in bollen där den hör hemma, i målet. Jag har nog aldrig varit så glad efter en bandymatch någonsin. Jag älskar rödblått, det är underbart! Klicka på bilden för att få den större!

    


Den stora rödblåa familjen

Galet spännande!

Matchen mellan Byn och HIF var riktigt spännande, blev riktigt nervös på slutet och besviken att de inte kunde trycka in ett mål efter all tilläggs tid. Men på torsdag och lördag tar vi de på hemmaplan, det känner jag på mig!

Ledsen att texten inte kunde bli större, ni får zooma!



Nervös!

Idag är det match mellan Hammarby och Edsbyn på Hammarbys hemplan! Första kvartsfinal matchen och jag är väldigt spänd över resultatet. Ni kan göra som mig och också följa matchen här: http://elitrapport.se/live.asp?gameID=1470&homename=Hammarby%20IF&awayname=Edsbyns%20IF%20Bandy

HEJA BYN!!



Glasvegas - Geraldine

Gammal låt som fortfarande gillas!


Skön start på veckan!

Börjar veckan med ett hårt gympass klockan 7 på morgonen och går sedan till skolan för att ha 2 lektioner! Great! (y) Nu när jag har håltimme sitter jag och gör kladdkaka, tjockisen som jag själv är haha! Sen blir det att råplugga kemi till provet imorgon och att ta en simtur i den lilla Bollnäs bassängen! Och plugga ännu mera kemi sen...


Helhelg i Södertälje

Nu har jag spenderat 3 helger i rad hemma i Södertälje, så nu kommer det nog vara ett litet tag tills ja åker hem igen. Haha! Idag har även min vän då enligt min lillebror varit hemma hos mig. Väldigt trevligt och så fikade vi hos mormor. Imorgon blir det att hälsa på min kanin och att åka hem till Bollnäs med min vän och mamma.



Britney Spears nya låt, helt okeyy!! (y)

Sitter här och äter vaniljglass med hallon med min underbara familj!


Till lägret på Kristi himmelsfärd!

Letar efter några tränings bikinis till lägret i Spanien under kristi himmelsfärd. Har hittat några som jag tycker väldigt mycket om, men vet inte riktigt vilken jag ska välja. Vet att jag tog med en baddräkt, men den är så snygg, röd och blå!!



                    

Lång väntan

Att förlora någon man älskar är alltid lika jobbigt. Men det känns skönt att veta att personen har hamnat på ett mycket bättre ställe där den mår bra och inte har ont.


Beslut

Nu när jag sitter här och försöker plugga tyska kom jag bara på att det är väldigt svårt att fatta beslut, att bestämma sig för vad man ska göra. Tänk om man väljer fel och det blir helt knasigt.

Jag har alltid lika svårt att göra ett beslut, då ja brukar välja mellan två saker, att göra det eller att inte göra det. För att jag någorlunda ska välja rätt för mig brukar jag skriva ner för- och nackdelar med att göra det eller inte. Vad jag helt enkelt kommer att få ut av det. Ibland går det riktigt bra att göra så, men vissa gånger går det inte lika bra. Men bara jag litar på mig själv att jag gjorde det rätta valet för mig, då kan det inte bli fel.

Slänger upp en bild på mitt favoritlag i bandy, (rätt val av lag) och hoppas på storvinst idag på hemmaplan mot Haparanda! "Åhh, vi är Edsbyn, vi är Edsbyn, röd och blå. Frammåt hela laget, kämpa håll igång. Vi kallas för Red Farmes och det här är våran sång. Åhh, vi är Edsbyn"


Sitter här och myser med världens bästa kille och tjej!




Som en pingisboll..

.. färdas jag mellan mina städer, Södertälje och Bollnäs. Ibland så flyger bollen långsamt över till andra sidan och stannar där, men ibland stutsar den lika snabbt tillbaka som den blev slagen. Den här helgen fick jag ett samtal av mamma att jag fick lov att ta bussen hem, så det var bara att packa snabbt och bege sig till bussen. Mina planer som jag hade inför helgen gick därmed inte att fullfölja, så jag fick en extra ledig dag idag.

Har kommit underfund med att blogga gör man bäst då man har något speciellt på hjärtat. Jag tycker i alla fall att det är skönt att skriva av mig, för då tänker man inte så mycket längre på det man har skrivit om, som att nu har jag skrivit ner den saken så då behöver jag inte tänka på den något mera, vilket jag tycker är skönt.

Idag ska jag i alla fall städa här hemma och plugga och fixa Alla hjärtans dags present till min kille. Jag tycker att det borde vara Alla hjärtans dag varje dag, så man alltid ger all kärlek som man känner för de personerna som står en närmast!



Härlig bild ifrån försommaren förra året, brun var jag! :)

Bloggtorka

Ja som ni säkert märkt så har jag varit dålig på att uppdatera denna vecka, inte för att jag har haft så mycket att göra då, har bara inte känt för att skrivit något. Och nu ska jag inte säga så mycket mera, för jag ska ut i solen och åka längdskidor med Anna, som kommer gå bredvid mig. Haha får se hur det går, är i alla fall taggad!


Home sweet Home..

..Eller vad man brukar säga. Igår kom jag som sagt hem till Bollnäs, vilket var trevligt eftersom jag fick träffa Alex som hade gjort en överraskningsmiddag åt mig! Turkisk Kebab ala Johanna Westman blev det. Väldigt lyckat må jag säga, nästan lika gott som när mamma brukar laga det, och då är det gott!

Idag blev mitt första träningspass på en vecka drygt och jag tycker att det var ett riktigt lyckat pass, orkade nästan simma allting. Det enda som var lite jobbigt var att jag fick sendrag i båda fötterna, vilket jag inte har fått på länge. 

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Jag äter inte ris, potatis eller pasta till maten, aa eller de andra olika sorterna som finns... Utan jag äter Risoni, vilket jag tycker att ni alla borde testa, väldigt gott är det! 

Måste bara tillägga att bilden är supersnygg, så säg inget annat! ;)

 


Att bo på två ställen och ha vänner på två ställen är inte enkelt, speciellt när de ligger så långt ifrån varandra


Dagen i ära

Fullspäckad dag om jag får säga det själv! Har knappt varit hemma idag, bara nu på kvällen. Har tillbringat min tid på badhuset och kollat på JSM som går i Södertälje. Där har jag träffade jag gamla vänner och bollnästjejorna som skulle simma lag och inviduellt. Sen blev det en guide-tur på stan och lite inköp ifrån BikBok - ett par tights, och ifrån Scorett - mina efterlängtade skor! Efter rundturen blev det att åka hem till min lilla röda villa på berget för att ta en fika och sedan åka tillbaka till badhuset för att kolla på finalerna. När jag sedan kom hem vid kvart i 8 fick jag besök av en kär gammal vän som var till smakråd över mitt val av skor. Vi gjorde även Tacos och det blev lyckat! När våra magar var proppade blev vi fastklistrade framför tv:n och kollade på This is It, bra film!

Här är skorna som jag köpte, 399 kr, billigt enligt mig! :) Bra inköp alltså!

Förändringar

Jag har insett att jag är en ganska stor funderare och tänkare. Idag har jag ägnat mina tankar på förändringar. Jag insåg också att man utgår alltid ifrån sig själv om man anser att en förändring är bra eller dålig, alltså om man själv inte gynnas av den så är den dålig. Jag kollade på Parlamentet idag och de har fått en ny programledare (förändring). Jag själv tyckte inte alls om honom, jag vill ha den gamla tillbaka! Därför gillade jag inte den förändringen, men tänk han som är den nya programledaren. Han måste älska den nya förändringen, att han har blivit programledare på parlamentet, fatta häftigt!

Sen min flytt, det var en stor förändring. Inte bara för mig, utan för min familj och mina vänner. Jag tyckte själv att det var en underbar förändring, medans mina vänner i Södertälje tyckte att den inte var alls så bra, eftersom de nu inte skulle kunna träffa mig lika ofta.

Livet är egoistiskt, meningen är att man själv ska ha det så bra som möjligt, man tänker inte så mycket på de andra runt omkring sig. Bara man själv har det bra, så är det bra. För det är väll det livet går ut på? Eller?

För mig så vill jag att jag ska ha det så bra som möjligt, men jag tänker även på mina vänner och försöker göra så att deras liv också blir så bra som möjligt. För mig är det Det som livet går ut på. Att jag och mina närmaste har det så bra som möjligt och är lyckliga.




Saknad

Det finns alltid något som man saknar i ens liv, det kan vara en person till en sak.


Älska H&M!

Tror det var i minsann rätt tid som jag åkte hem! H&M har fått in massor av fina T-shirtar nu, i min smak! :D

 



På bättringsvägen

När man ligger på botten, så finns det bara en väg och det är upp. Den vägen simmar jag nu. Idag har jag mått mycket bättre än igår. Igår klarade jag inte av att göra något, jag sov för det mesta, var helt slut efter mitt blodsockerfall. Men idag har jag klarat av att gå hela dagen i skolan, med magen som var lite knasig. Jag har även diskat bort mitt diskberg, vilket jag är superlycklig över! Tror att jag har fått krafter ifrån min långa natts sömn och för att jag ska åka hem imorgon, det behöver jag verkligen.

Så efter helgen hoppas jag att vanliga Jennie "Janne" är helt återställd!


Bild ifrån Göteborg 2009

All right with me - Billy Reid


Knasdagen number 1!

Lite trög uppdatering idag, men det har ju sina orsaker. Fick blodsockerfall andra lektionen i skolan så det var bara att gå vingligt hem och trycka i sig socker och massor av mat plus att sova! Lite senare fick jag besök av min pojke som är på bättringsvägen, vilket är väldigt skönt! Vi bakade shackrutor, som inte blev riktigt shackrutor, menmen, det gick att äta! :) När kakorna var klara plingade en Carro på min durr, vilket var bara trevligt! Nästan på en gång efter att hon kom åkte jag till sjukhuset för att ta lite blodprover och de visade sig vara bra.

Men jag vet ju varför jag fick det här anfallet, det är mycket som snurrar runt mig nu och jag har tränat fast jag inte ätit så bra, så kroppen sa emot, vilket jag tycker är bra. Nu vet jag att jag måste ta det lite lugnare med mig själv.

Nu ligger jag i min säng och ska försöka att ta tag i disken, diskberget har vuxit endel sen fredags...

Du bist des Herzens Glut - Du är hjärtats glöd
Du bist des Herzens Ruf - Du är hjärtats rop
Und ich bin das Herz - Och jag är hjärtat




Talking to the moooooooooooon



Åkte pulka i söndags med nära och kära, vilket var supertrevligt! Även fast jag inte tycker om att åka pulka, så var jag med mina bästa vänner, så det gjorde ju inte så mycket.

Väldigt fin låt om jag får säga det själv, om ni har tid, lyssna på den! :)


RSS 2.0